מסתמן פיתרון חדש למשתמשים בכרטיסי DVB להקלטת שידורי לויין ב-SageTV.
שיתוף פעולה של SAGETV עם חב' dvbLogic מאפשר שימוש בפלטפורמה שלהם התומכת בכרטיסים רבים ובמודולים לכרטיסים חכמים יחד עם SageTV.
קישורים לקריאה נוספת:
פרסום ב-GeekTonic:
http://www.geektonic.com/2010/10/sagetv ... -with.html
בלוג עם הסברים על התקנת מערכת שלמה של dvbLogic יחד עם SageTV (מחולק על פני מספר פוסטים):
http://www.damianflynn.com
אורן.
פתרון חדש להקלטה דיגיטלית ב-SAGETV - שיתוף עם חברת dvbLogic
הי אורן.
אני עוקב זמן מה אחרי התפתחויות בנושא הזה מתוך מטרה להגיע למערכת שיודעת לעבוד בצורה טובה מול DVB + כתוביות.
כיום אני משתמש עדיין בתצורה ישנה של כרטיס לכידה (פתרון של hava ).
-האם יש צורך ב sagetv 7 לפתרון הזה ?
-איזה פתרון הוא נותן שלא היה קיים בעצם עד עכשיו ?
תודה.
אני עוקב זמן מה אחרי התפתחויות בנושא הזה מתוך מטרה להגיע למערכת שיודעת לעבוד בצורה טובה מול DVB + כתוביות.
כיום אני משתמש עדיין בתצורה ישנה של כרטיס לכידה (פתרון של hava ).
-האם יש צורך ב sagetv 7 לפתרון הזה ?
-איזה פתרון הוא נותן שלא היה קיים בעצם עד עכשיו ?
תודה.
לא נכנסתי לעומקם של דברים, אבל נראה כי היתרון בשימוש בתוכנה חיצונית לניהול כל נושא ה-DVB מחוץ ל-SageTV הוא תמיכה רחבה יותר בכרטיסי DVB, תמיכה בכרטיסים חכמים, EPG ועוד. היות ו-SageTV ממוקמים בארה"ב אין להם אפשרות זמינה לבדוק את העבודה מול כרטיסי DVB בצורה טובה כמו באירופה, ולכן הם פנו בעצם לצד שלישי לטיפול בנושא.
נכון שכיום ניתן לעבוד עם כרטיסי DVB ב-SageTV (אני אישית משתמש בכרטיס כזה גם לקליטת לוח משדרים וגם לצפייה בערוצים הפתוחים) אבל בצורה מוגבלת יחסית. בנושא קליטת השדורים המוצפנים עם קורא כרטיסים חכמים למשל, הינו זקוקים לתוכנה אחרת שתדבר עם כרטיסי הלכידה וקורא הכרטיסים ותיצור ל-SageTV כרטיסי לכידה וירטואליים כדי שהמערכת תעבוד. לא ניתן לעשות זאת מתוך SageTV. בפתרון שהם מציעים נראה כי זה יהיה ניתן.
אני לא בטוח כי חייבים את גרסה 7...אבל צריך לבדוק זאת!
אורן.
נכון שכיום ניתן לעבוד עם כרטיסי DVB ב-SageTV (אני אישית משתמש בכרטיס כזה גם לקליטת לוח משדרים וגם לצפייה בערוצים הפתוחים) אבל בצורה מוגבלת יחסית. בנושא קליטת השדורים המוצפנים עם קורא כרטיסים חכמים למשל, הינו זקוקים לתוכנה אחרת שתדבר עם כרטיסי הלכידה וקורא הכרטיסים ותיצור ל-SageTV כרטיסי לכידה וירטואליים כדי שהמערכת תעבוד. לא ניתן לעשות זאת מתוך SageTV. בפתרון שהם מציעים נראה כי זה יהיה ניתן.
אני לא בטוח כי חייבים את גרסה 7...אבל צריך לבדוק זאת!
אורן.