באיזה רמה ה CDP של פעם מהחברות הטובות -ROTEL MARANTZ וכו בהשוואה להיום?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
יש כאלה שכן ויש כאלה שלא!nshabtay כתב:....נוסחאות לא
אבל כדאיות רכישת נגן ישן -כן שוקל
...
סתם דוגמא ,יש את הנגן הישן הזה של דנון DCD3300 שעד היום הוא נחשב לנגן מעולה מכל הבחינות!
להגיע לרמת כזאת היום תצטרך להוציא לא מעט כסף.
ויש עוד לכאן ולכאן...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
יש רבים מאד וטובים, קצרה היריעה מלמנותם... כל החברות הידועות בנו (גם) נגנים משובחים: סוני, פיליפס, אונקיו, פיוניר, טכניקס, ימאהה... אינדיקציה טובה לאיכות היא משקל הנגן: כבד יותר, טוב יותר. אבל אל תתפתה לחשוב שמשקל הוא הפרמטר היחיד שקשור לאיכות.nshabtay כתב:אז איזה נגנים ישנים מומלצים מלבד הדנון DCD3300 המוזכר למעלה..?...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש לא מעט נגנים שבשוויים ביד שניה ייתנו לך תמורה מצויינת לכספך, אולם הבעיה היא לא באיך היתה איכותם אז אלא יותר בכיוון של מה רמת האמינות או יותר נכון הביטחון שיש לך שהם לא יתקלקלו או שהם על סף מותם של העינית או המנגנון המכאני ואם כן, האם יש חלפים זמינים ומה עלות התיקון ביחס למה שעלה לך הנגן ביד שניה...
אני רכשתי את הנגן הנל לא מזמן ואני מודה שלקחתי סיכון ברכישתו -נגן של כמעט 20 שנה..
אך למזלי הכל כמו חדש
טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו
http://www.elitestereo.netfirms.com/pd-65.htm
אך למזלי הכל כמו חדש
טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו
http://www.elitestereo.netfirms.com/pd-65.htm
ברור שזה נכון אבל אני לא הייתי לוקח סיכון ברכישת נגן כל כך ישן. זה הרי ברור שבקרוב יצטרכו לעשות שיפוץ ולך חפש את החלקים שלו...hornless כתב:נגני דיסקים בני 20? כמו בהגברה ורמקולים, יש טובים מאוד ויש לא טובים....
נקודה חשובה נגד רכישת נגן כל כך עתיק זה הנושא של ה DAC שהתפתח מאז.
אם משתמשים בנגן הזה כטרנספורט אז זה כבר עניין אחר.
ארז
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ה-DCD 3300 היה נגן מעולה בשעתו, אבל הוא סובל מבעיה המשותפת לרבים מהתותחים הכבדים כאשר הם מזדקנים - בעיית תחזוקה. דגמי HI END רבים הם מורכבים ומסובכים מאד מבחינה מבנית, ובדרך כלל כוללים גם חלקים יעודיים ויחודיים להם, להבדיל מ"רכיבי מדף" שבהם נעשה שימוש לדגמים יותר עממיים. להשיג חלק מקורי כזה לאחר הרבה שנים, עלול להתברר כמשימה בלתי אפשרית. וגם למצוא איש מקצוע שיידע לטפל נכונה במכשיר - בוודאי בישראל - לא פחות קשה. כך, באופן פראדוקסלי - או לא - יוצא שדווקא המכשירים שהיו זולים ועממיים יותר בשעתם יכולים להאריך ימים ביתר קלות הודות לתחזוקה פשוטה יותר ורכיבים זמינים יותר (זה נכון, כמובן, לא רק להיי פיי אלא לכל דבר; הייחוד והיוקרה עולים הרבה כסף אבל מספיקים להכי פחות זמן).
במקרה הפרטי של ה-DCD3300 דנן, מדובר על עינית לייזר מדגם שלא ניתן להשיגו כבר שנים, ורק בפוקס פראי אפשר ליפול על איזו אחת בחו"ל שתימכר במחיר מפולפל ולך תדע איך היא תגיע. לכן מכשיר כזה יעבוד רק עד שהלייזר הנוכחי שלו ייגמר - וזהו. חבל שכך, אבל זה המצב.
אגב, במקרה של פיוניר, שמישהו הזכיר פה, ככל הידוע לי יש זמינות גבוהה יותר של חלקים ורכיבים. זה משתנה מדגם לדגם ומפירמה לפירמה.
במקרה הפרטי של ה-DCD3300 דנן, מדובר על עינית לייזר מדגם שלא ניתן להשיגו כבר שנים, ורק בפוקס פראי אפשר ליפול על איזו אחת בחו"ל שתימכר במחיר מפולפל ולך תדע איך היא תגיע. לכן מכשיר כזה יעבוד רק עד שהלייזר הנוכחי שלו ייגמר - וזהו. חבל שכך, אבל זה המצב.
אגב, במקרה של פיוניר, שמישהו הזכיר פה, ככל הידוע לי יש זמינות גבוהה יותר של חלקים ורכיבים. זה משתנה מדגם לדגם ומפירמה לפירמה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done