אכזבה קשה מאוד מ - Xtreamer Pro

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
kaikov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
לצערי הרב ואחרי לא מעט ציפיות, הדחקות ושקרים לעצמי - אני נאלץ להודות שאני מאוכזב קשות מהאקסטרימר פרו החדש שרכשתי לפני שבועיים.
הנחמה היחידה שלי היא שרכשתי אותו ב- Duty Free כשהדולר היה בשפל 3.59 - אבל זאת לא ממש נחמה.

שלא תבינו לא נכון - את הסרטים ב-1080P הוא מנגן מצוין. אבל זה הכל פחות או יותר, ולא רק בשביל זה קניתי את זה למען האמת. :?

מיד לאחר שקיבלתי אותו ולאחר עיון קצר בפורום שודרגה הקושחה ל- 2.4.2 ונקנה HD WD Cavier Green 1TB.

מרגע זה הבעיות שהחלו היו רבות, שונות ומגוונות:
1. המכשיר סירב להתקין את ה- JukeBox. הודעת Check your network קפצה בכל פעם שניסיתי ללחוץ על 1 להתקנה. החיבור לרשת היה תקין לרבות שמיעה ברדיו אינטרנטי וגלישה לאתרים המובנים שבו..

2. לאחר שהתקנתי את זה ידנית (שוב, בעזרת האתר הזה והרבה ידע של האנשים שבו) נכנסתי בשעה טובה ל - JukeBox ומכאן רק התרבו הבעיות: המכשיר נתקע בעת כניסה ל'סרטים', ושום דבר לא עוזר למעט כיבוי ארוך. כשהוא לא נתקע ואני נכנס ל- Setup, הוא מחפש את כותרי הסרטים, מסיים אחרי 5 דקות, מודיע לי שנמצא רק סרט אחד וממליץ על לחיצה על 1 לחזרה לתפריט. (יש מעל 50 סרטים בתיקיה כן...?). כשאני לוחץ 1 ונכנס לתפריט, ומשם לסרטים - המכשיר פשוט מאתחל את עצמו!
אחרי האתחול המרגיז וכניסה נוספת ל- JukeBox, הודעת File Not Found 404 עולה ומשם ה- JukeBox הוא היסטוריה. וכן, ניסיתי להסיר, לשחזר הגדרות מכשיר ולעשות הכל מחדש. מה התוצאה - אותה תוצאה.. :hammer:

3. מעבר לכך - צפיה בתמונות - בלי קשר ל--JB - לעיתים קרובות אין אפשרות להפעיל את ה- SlideShow. המכשיר פשוט נתקע, ושוב - רק כיבוי ארוך יציל את המולדת...

צפיה בסרטונים ב- YouTube - חס וחלילה שתלחצו על כפתור Return בשלט בעת צפיה בסרטון, במקום על STOP. אם תעשו את הטעות הקטסטרופלית הזו, המכשיר פשוט יאתחל את עצמו ואורגן האורות בקדמת הפנל יתחיל לרקד לכם מול הפרצוף.

4. סאונד של סרטי ה-AVI שאני מצלם במצלמה - לא עובד. Unknown Audio Format - זו ההודעה שמתקבלת. (המצלמה היא אגב Casio Exilm Z 10 MP)

5. שירי MP3 לא מתנגנים חלק. כשאני עובר משיר לשיר ולחץ על כפתור הבחירה - יש דיליי של קרוב לדקה עד שכל העסק מתחיל לזוז.

6. העברת FF בסרט במהירות נמוכה מ-X4 - גורמת לסאונד ולסרט להשמע בנפרד למשך כמה שניות. :מבולבל:

בקיצור - מה אני אגיד לכם - רציתי לחסוך כמה שקלים ולא לקנות HTPC, אבל זה כבר יותר מדי.
מי צריך את כל הכאב ראש הזה, חפירות בכל מיני אתרים והחזקת אצבעות (+התבדות) בעת כניסה ל- JB.
וממה שקראתי - גם כזה עובד טוב - זה עדיין בדיליי מעצבן ולא זז, עד שכבר עדיף לא להשתמש ב-JB...
אגב, בכל מקום שבו חיפשתי לא הצלחתי להוריד ולהתקין ידנית את JB הגרסא האחרונה 1.5.3.

אם יש מישהו שקורא את מה שאני רושם ולא מסכים - אני אהיה הכי מאושר בעולם אם יסביר לי איפה אני טועה ואיך מתקנים את הליקווים הללו.

ותודה לכולם שעזרו (Y) (חלקם בלי לדעת)

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #2 

אני עצמי מודה לך על השיתוף,
אני חושב לקנות ממש השבוע סטרימר ועזרת לי להחליט שלא ללכת על הסטרימר הזה אז אופציה אחת בטוח ירדה.
מקווה שיסתדר לך....

Alex2051
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

וסרטי AVI רגילים עובדים?אני בדיוק מתכנן לקנות שבוע הבא אותו אז מה אתה כן תעשה עכשיו?

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

כנראה שתאלץ להמיר את קובץ ה AVI ,
ממליץ על תוכנה זו:
http://video-converter.winavi.com/

yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

kaikov המאוכזב מאד מהאקסטרימר פרו !
קראתי בעיון .יש לי את המכשיר ואני מרוצה משתי סיבות עיקריות.האחת היא שהציפיות שלי
הן בהתאם ליכולות ולמחיר והשנייה היא שאני משתמש בו לניגון סרטים מדיסק קשיח חיצוני ומהרשת
ואת זה הוא עושה טוב למדי בעיקר כשלא מגזימים גם בכך.( הכוונה לקבצי MKV בעיקר).אם
הדרישות שלך הם ג'וקבוקס יציב ופעולה חלקה בתחומים שציינת אז העסק עדיין לא יציב דיו ויתכן
שיש מכשירים עדיפים אבל הבשורה הרעה היא שהם עולים יותר וברובם יש באגים אחרים שעדיין
לא נפתרו.זה המצב.

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #6 

אולי המכשיר אינו תקין?
שווה לפנות ל BUG לבדיקה
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

KomerKo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #7 

בגדול אתה צודק אבל כמו שנאמר זה הכל פונקצייה של מחיר. קנית סטרימר יחסית זול אז אל תצפה ליותר מדי. לי יש xtreamer רגיל ואני מרוצה ממנו כי לנגן קבצים, שזה מה שהוא אמור לעשות בסופו של דבר, הוא עושה בצורה חלקה ובלי תקלות. לגבי ה JB זה באמת מעצבן אבל תקח בחשבון שזה מוצר חדש ואני מניח שבקרוב תצא גרסה חדשה שתתקן את רוב הבעיות.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #8 

לדעתי החלופה של A200 עדיפה בכל פרמטר גם בהקשר המחיר.
במיוחד לאור הבעיות שהועלו כאן (שוב ...כל הפרגון על השיתוף).

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #9 

AVI זה רק קובץ מעטפת וזה מאוד מטעה לקרוא לו פורמט. בסרטי DIVX/XVID הווידאו מקודד בדרך כלל כ MPEG4-ASP והאודיו כ MP3. לעומת זאת המצלמה שלך שומרת את האודיו כ WAV ועם זה כנראה שקשה למזרימדיה להתמודד.

יתר הבעיות נראות לי כקשורות לקושחה של המכשיר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #10 

כפי שצויין מעליי, חלק מהבעיות מוכרות ונקווה שיהיה שיפור בעדכוני הקושחה הבאים.

לגבי הקבצים מהמצלמה, הקבצים האלה ידועים כ"בעייתיים" עם מספר סטרימרים (תלוי כמובן בפורמט ובדגם המצלמה), אך כפי שאריה ציין, מומלץ לבצע המרה על המחשב ואז להעביר לסטרימר.

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #11 

יש לי שני אקסטרימרים, אחד רגיל ואחד פרו. אני מאוד מרוצה מהסיבה הפשוטה, המכשיר זול ועושה את העבודה!
אני אישית לא מחפש JukeBox, לא מחפש רדיו אינטרנטי, לא רוצה לראות סרטי יו-טיוב, אם יש את האופציות אז אחלה, אבל ידוע שזה עדיין לא יציב מספיק ולא רץ מספיק זמן אז אני פשוט לא מתקין את זה עדיין.
נכון שיש חסרונות אבל אל תשכח שכל עניין הסטרימרים בשלבי התקדמות מתמדת תוך כדי תנועה, האקסטרימר נותן מענה מעולה לכל מי שרוצה לראות סרטים באיכות HD ומטה.
במבחן העלות תועלת זה מכשיר מנצח! לשאלה אם יש מכשירים טובים ממנו? כנראה שכן! לשאלה אם יש מכשיר שאין בו באגים? בטוח שאין!
אתה לא יכול לנהוג בסובארו ולצפות לחווית נסיעה של מרצדס (סליחה לבעלי הסובארו שבנינו...).
זה אחלה לשתף אבל כל התלונות שלך צוינו בפורום והיית יכול לדעת אותם לפני, ב 720 שקל לא תמצא מוצר שיתן לך מהנה טוב יותר מהאקסטרימר.
המלצתי אלייך, תחזור לבסיס, תתקין גרסא שיודעים שהיא יחסית תקינה ותמתין בסבלנות ששאר האפליקציות יהיו יציבות יותר. אל תרים ידיים, זה אחלה מכשיר.

Alex2051
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה #12 

רגע סרטי AVI רגילים של 700 מגה לא יעבדו באקסטרימר פרו???

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #13 

Alex2051 כתב:רגע סרטי AVI רגילים של 700 מגה לא יעבדו באקסטרימר פרו???
...
יעבדו בלי בעיות!!!!
קבצי ה AVI שהוא מדבר עליהם הם לא הקבצים שאתה מוריד ברשת... מדובר בקבצי AVI של מצלמה
מצ"ב מה שאחד מחברי הפורום רשם למעלה בנושא קבצי AVI:

"AVI זה רק קובץ מעטפת וזה מאוד מטעה לקרוא לו פורמט. בסרטי DIVX/XVID הווידאו מקודד בדרך כלל כ MPEG4-ASP והאודיו כ MP3. לעומת זאת המצלמה שלך שומרת את האודיו כ WAV ועם זה כנראה שקשה למזרימדיה להתמודד."

yuvalt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169

שליחה #14 

לא נראה לי הגיוני. wav זה הפורמט הכי פשוט לניגון ולא דורש שום פענוח. מעניין אם boxee box מנגן. אם תעלה קובץ לדוגמא אוכל לבדוק.

eitan-z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 668
נתן תודות: 310 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #15 

מצטער לקלקל - אבל גם אני מאוד מרוצה מה - PRO.

מתוך כ - 750 ג''יגה (מאות קבצים - מסוגים שונים ומשונים שליקטתי) - נתקלתי רק בכ - 10 קבצים שלא התנגנו...

נקודה למחשבה :wink:

איתן.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”