מסך חדש - לא מצליח להגדיר רזולוציה
קיבלתי מסך 32 אינץ של פנסוניק: TX-32LX80M
במפרט של המסך כתוב שהרזולוציה שלו היא 1366X768 אבל כשאני מכניס את הרזולוציה הזאת בדרייבר של NVIDIA זה לא עובד משום מה. זה כותב שהרזולוציה לא נתמכת על ידי המסך.
זה עובד על 1280X720 אבל לא נראה כל כך טוב..
עוד בעיה: לא עובר קול מהכרטיס מסך למסך.
החיבור הוא כזה: 285GTX > DVI TO HDMI > HDMI CABLE TO TV
אני יודע בוודאות שהמתאם זה לא הבעיה כל לקחתי אותו ממחשב אחר ששם הוא כן מעביר קול..
אני בכלל לא רואה את הרמקולים של המסך בהגדרות קול של ווינדוס. הוא לא מזהה בכלל את המסך.
ניסית לעדכן דרייבים - לא עזר
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי!
תודה.
במפרט של המסך כתוב שהרזולוציה שלו היא 1366X768 אבל כשאני מכניס את הרזולוציה הזאת בדרייבר של NVIDIA זה לא עובד משום מה. זה כותב שהרזולוציה לא נתמכת על ידי המסך.
זה עובד על 1280X720 אבל לא נראה כל כך טוב..
עוד בעיה: לא עובר קול מהכרטיס מסך למסך.
החיבור הוא כזה: 285GTX > DVI TO HDMI > HDMI CABLE TO TV
אני יודע בוודאות שהמתאם זה לא הבעיה כל לקחתי אותו ממחשב אחר ששם הוא כן מעביר קול..
אני בכלל לא רואה את הרמקולים של המסך בהגדרות קול של ווינדוס. הוא לא מזהה בכלל את המסך.
ניסית לעדכן דרייבים - לא עזר
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי!
תודה.
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
קודם כל תנסה להגדיר את הרזולוציה כ 1360X768. דבר שני, אני גם עם TV שהיא HDR, בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהאיכות הטובה ביותר היא לא להגדיר רזולוציה של 720 אלא ברגע שחיברתי את המחשב ל TV ויש לי OVERSCAN, פשוט נכנסתי להגדות מסך של NVIDIA ועשיתי RESIZE DESKTOP כדי שהתמונה "תשב" ב TV כמו שצריך.
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

אהלן,
HDR זה HD READY, ז"א TV שרזולוציה שלה היא 720 ולא 1080 (שזו בעצם הטלביזיה שלך). ניסית להגדיר 1360X768? לא 1366, זה משהו שקשור עד כמה שזכור לי לתמיכה של כרטיסי המסך, תנסה להגדיר 1360X768.
כאשר אתה מחבר את הכבל ל TV ללא קינפוג רזולוציה אתה מקבל תמונה כלשהי במסך ה TV?
HDR זה HD READY, ז"א TV שרזולוציה שלה היא 720 ולא 1080 (שזו בעצם הטלביזיה שלך). ניסית להגדיר 1360X768? לא 1366, זה משהו שקשור עד כמה שזכור לי לתמיכה של כרטיסי המסך, תנסה להגדיר 1360X768.
כאשר אתה מחבר את הכבל ל TV ללא קינפוג רזולוציה אתה מקבל תמונה כלשהי במסך ה TV?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אלא אם דברים השתנו מהותית בשנתיים האחרונות, מסכי HD Ready מוגבלים בקבלת רזולוציות של 720p ו 1080i בכניסת ה HDMI ורזולוציות בפורמט 4:3 כדוגמת 800x600 או 1024x768 בכניסת ה VGA. המסכים המסוגלים לקבל 1366x768 דרך HDMI הם מועטים ביותר ואלו המסוגלים לקבל את הרזולוציה הקרובה של 1360x768 הם טיפה יותר נפוצים.
בקשר לאודיו, אז אם אתה לא רואה את ה HDMI Audio בהתקני השמע של המחשב אין שום סיכוי שתצליח להעביר אודיו למסך דרך היציאה הזו.
בקשר לאודיו, אז אם אתה לא רואה את ה HDMI Audio בהתקני השמע של המחשב אין שום סיכוי שתצליח להעביר אודיו למסך דרך היציאה הזו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

בגלל זה שאלתי אותך, כאשר המחשב מחובר ל TV, אתה רואה תמונה כלשהי? האם התמונה יותר קטנה מהמסך או כאילו יותר גדולה מהמסך ונחתכת? אם אחת מהאופציות האלה זה מה שקורה אצלך, תכנס להגדרות כרטיס מסך של NVIDIA ותעשה RESIZE DESKTOP עד שהתמונה "תשב" בדיוק במסך, לרוחב ולגובה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תנסה, מקסימום לא יעבוד
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תבדוק את ה HDMI
יש טלוויזיות שרק כניסה אחת של ה HDMI תומך ברזולציה הזו
לי יש SAMSUNG ורק כניסה אחת תומכת
לי יש SAMSUNG ורק כניסה אחת תומכת