מחפש טלויזיה 37"-42" עד 5000 ש"ח
* מרחק צפייה - 2.5-3 מטרים
* גודל - 37 מינימום, 42 מקסימום. שיהיה FULL HD
* מחיר - עד 5000 ש"ח
המסך מיועד לחדר שהמרחק צפייה בו יהיה לכל היותר 3 מטרים.
השימוש במסך יהיה לרוב חיבור למחשב: צפייה בתכני HD, משחקים ואולי גלישה באיטרנט אם יתאפשר (לרוב הדבר יתקיים במסך הקטן יותר שעל השולחן).
בנוסף אני יחבר את המסך לממיר של יס, ואני מעוניין שתיהיה אפשרות לחבר לקונסולת משחקים.
בנוסף יש לי כמה שאלות והערות:
*האם כדי לקנות ממיר HD? האם הדבר משמעותי?
*5000 זה המחיר המקסימאלי שאני מוכן להוציא, ואני מעדיף להשתמש בפחות מזה.
אם אתם רואים שהתקציב מוגזם ואפשר להביא טלויזיה במחיר של נניח 4000 ש"ח שהיא עונה על כל הדרישות ושהיא מאוד איכותית,
אז בבקשה לא צריך למלא את כל התקציב.
תודה מראש,
דני
* גודל - 37 מינימום, 42 מקסימום. שיהיה FULL HD
* מחיר - עד 5000 ש"ח
המסך מיועד לחדר שהמרחק צפייה בו יהיה לכל היותר 3 מטרים.
השימוש במסך יהיה לרוב חיבור למחשב: צפייה בתכני HD, משחקים ואולי גלישה באיטרנט אם יתאפשר (לרוב הדבר יתקיים במסך הקטן יותר שעל השולחן).
בנוסף אני יחבר את המסך לממיר של יס, ואני מעוניין שתיהיה אפשרות לחבר לקונסולת משחקים.
בנוסף יש לי כמה שאלות והערות:
*האם כדי לקנות ממיר HD? האם הדבר משמעותי?
*5000 זה המחיר המקסימאלי שאני מוכן להוציא, ואני מעדיף להשתמש בפחות מזה.
אם אתם רואים שהתקציב מוגזם ואפשר להביא טלויזיה במחיר של נניח 4000 ש"ח שהיא עונה על כל הדרישות ושהיא מאוד איכותית,
אז בבקשה לא צריך למלא את כל התקציב.
תודה מראש,
דני
3 מטר למררחק 42 זה ניראה לי קטן מידי אני היתי ממליך ללכת על מסך 50 אינץ
במסגרת התקציב שלך יש לך כמה דגמים של סמסונג
LG
ופנסוניק
אני היתי ממליך לך לקחת מימיר HD
כדי להנות מתכני HD
עם אתה עדין רוצה 42 אני ממליץ לך על LG 650
סדרת העלית של LG
במסגרת התקציב שלך יש לך כמה דגמים של סמסונג
LG
ופנסוניק
אני היתי ממליך לך לקחת מימיר HD
כדי להנות מתכני HD
עם אתה עדין רוצה 42 אני ממליץ לך על LG 650
סדרת העלית של LG
טוב תודה על התגובה, אבל לצערי אין אפשרות להכניס מסך 50 אינץ לחדר. 42 הינו המקסימום, אולי אפילו 46 בלחץ אבל אני לא צריך מסך גדול עד כדי כך ואני מעדיף מסך יותר איכותי מאשר גדול מאוד. וליתר דיוק המרחק צפייה המקסימאלי מהמסך יהיה 3 מטר. בדרך כלל זה יהיה 2 וחצי מטר ופחות.
נערך לאחרונה על ידי dannyofir ב 21/10/2010 18:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
סמסונג C530 גודל 40.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580
תענה על כל הצרכים ואפילו ישאר לך עודף מהתקציב שלך .
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580
תענה על כל הצרכים ואפילו ישאר לך עודף מהתקציב שלך .
סדרת ה-XV733 או RV733 של טושיבה בגודל של 42 או 40'' נכנס בתקציב. (XV כולל 100 הרץ)
איכות גבוהה ב- SD כולל מתיחה חכמה וחיבור סקארט שאין לרוב ל- LG או לסמסונג וזה עקרוני בחיבור לממיר יס
איכות גבוהה גם ב- HD עם 4 חיבורי HDMI
אפשרות ל- DLNA תקשורת מול מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ע"י רכישת דונגל מתאים.
אחריות ל- 7 שנים (1 + 6)
הייתי בוחן גם את הפיליפס 5405 עם יתרונות דומים אם כי היא יכולה מעט לחרוג מהתקציב.
איכות גבוהה ב- SD כולל מתיחה חכמה וחיבור סקארט שאין לרוב ל- LG או לסמסונג וזה עקרוני בחיבור לממיר יס
איכות גבוהה גם ב- HD עם 4 חיבורי HDMI
אפשרות ל- DLNA תקשורת מול מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ע"י רכישת דונגל מתאים.
אחריות ל- 7 שנים (1 + 6)
הייתי בוחן גם את הפיליפס 5405 עם יתרונות דומים אם כי היא יכולה מעט לחרוג מהתקציב.
בינתיים אלה המסכים שבחנתי:
1. Samsung LA40C530
2. LG 42LD650
3. Sony KDL40EX402
4. Philips 42PFL5405H
הסתכלתי על הטושיבה והבחנתי במחיר יחסית גבוה.
בסופו של דבר, המסך הזול ביותר הוא הSamsung. האם שווה להשקיע יותר בשביל המסכים האחרים או האם המסך יספיק לדרישות שלי?
1. Samsung LA40C530
2. LG 42LD650
3. Sony KDL40EX402
4. Philips 42PFL5405H
בסופו של דבר, המסך הזול ביותר הוא הSamsung. האם שווה להשקיע יותר בשביל המסכים האחרים או האם המסך יספיק לדרישות שלי?
ההבדלים העקרוניים הם בצפייה בשידורי SD, ב- HD אין הבדלים עקרוניים בין המסכים שסקרת, אבל בתכני SD וחיבור למחשב ההבדלים משמעותיים בהחלט אז כדא לך לבדוק מה תכל'ס אתה הולך לראות מרבית הזמן, אם המסקנה שמדובר בהרבה SD לאו דווקא הסמסונג או ה- LG יהוו בחירה נכונה.dannyofir כתב:בינתיים אלה המסכים שבחנתי:
1. Samsung LA40C530
2. LG 42LD650
3. Sony KDL40EX402
4. Philips 42PFL5405H
בסופו של דבר, המסך הזול ביותר הוא הSamsung. האם שווה להשקיע יותר בשביל המסכים האחרים או האם המסך יספיק לדרישות שלי?...
לגבי המחיר, הטושיבה זולה יותר מהפיליפס אז אם את הפיליפס בחנת, גם את הטושיבה אתה יכול להכניס לרשימה מבחינת התקציב, הפיליפס בהחלט בחירה טובה. ל- LG עלות תועלת גבוהה ביותר אבל בשידורי SD היא חלשה מחלק מהאחרות.
בסופו של דבר, רוב השימושים של המסך יהיו דרך המחשב.riji כתב:ההבדלים העקרוניים הם בצפייה בשידורי SD, ב- HD אין הבדלים עקרוניים בין המסכים שסקרת, אבל בתכני SD וחיבור למחשב ההבדלים משמעותיים בהחלט אז כדא לך לבדוק מה תכל'ס אתה הולך לראות מרבית הזמן, אם המסקנה שמדובר בהרבה SD לאו דווקא הסמסונג או ה- LG יהוו בחירה נכונה.dannyofir כתב:בינתיים אלה המסכים שבחנתי:
1. Samsung LA40C530
2. LG 42LD650
3. Sony KDL40EX402
4. Philips 42PFL5405H
בסופו של דבר, המסך הזול ביותר הוא הSamsung. האם שווה להשקיע יותר בשביל המסכים האחרים או האם המסך יספיק לדרישות שלי?...
לגבי המחיר, הטושיבה זולה יותר מהפיליפס אז אם את הפיליפס בחנת, גם את הטושיבה אתה יכול להכניס לרשימה מבחינת התקציב, הפיליפס בהחלט בחירה טובה. ל- LG עלות תועלת גבוהה ביותר אבל בשידורי SD היא חלשה מחלק מהאחרות....
צפייה בסרטים, סדרות (הרוב HD) לשחק במשחקים ואולי אפילו גלישה באינטרנט.
אני רק מידי פעם יצפה בטלויזיה.
ובכל זאת אני מעדיף לראות תכני SD בצורה טובה ככל האפשר.
אין לי בעיה להשקיע בשביל זה.