מזה זמן רב אני חוכך בדעתי להמיר את אוסף הדיסקים שלי לפורמט FLAC ולהשתמש במחשב/מזרים מדיה כנגן אודיו.
עד לאחרונה לא התלהבתי מהמחשבה הזו (שלא לדבר על זמן העבודה הראשוני הדרוש) בעיקר בגלל האיכות המתקבלת בחיבור אנלוגי של כרטיס בקול למערכת הסטריאו.
לפני כשבועיים , לאחר ביקור בתערוכה , שאת שמה הס מלהזכיר , ניחשפתי ל סטאפ שהורכב ממזרים מדיה של LOGITEC בשילוב ספק כוח ו DAC של Teddy Pardo .
העליות למערכת שכזו מעבר למזרים , הן עליות של 10000 שקל פלוס וספק אם יש לי את התקציב לנושא על מנת להגיע לשלמות שכזו.
השאלה שלי , האים יש פתרון זול יותר / שימושי יותר מפתרון זה להפוך את ה CD ו המדיות שלו למוצג מזואוני אצלי בבית.
אשמח לכל כיוון /הצעה , דרור .
מזרים מדיה אודיופילי ?!
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני לא חושב שיש פיתרון טוב/נוח יותר אם רוצים להפסיק להשתמש במדיה פיזית.
הכל שאלה של מחיר.....
הDAC של טדי פרדו נחשב ע"י מספר אנשים ששמעו וכתבו את הגיגיהם כאן ובמקומות אחרים לצעצוע מדהים.
יש מבחר ענק של ממירים במחירים שונים ולטעמים שונים. אצלי כל המדיה הדיגיטלית מחוברת לממיר לא יקר שעבר שידרוג ומשם לסט של נאים עם ספק כח חיצוני והתוצאה מלבבת ביותר אך כמובן שיש טוב יותר תמיד.
הכל שאלה של מחיר.....
הDAC של טדי פרדו נחשב ע"י מספר אנשים ששמעו וכתבו את הגיגיהם כאן ובמקומות אחרים לצעצוע מדהים.
יש מבחר ענק של ממירים במחירים שונים ולטעמים שונים. אצלי כל המדיה הדיגיטלית מחוברת לממיר לא יקר שעבר שידרוג ומשם לסט של נאים עם ספק כח חיצוני והתוצאה מלבבת ביותר אך כמובן שיש טוב יותר תמיד.