שלום,
התקנתי את תוכנת GB-PVR לפי המדריך.
אני מצליח לראות את הערוצים שהגדרתי והכול עבד יופי עד לפני כמה ימים שפתאום נעלם הקול.
לא התקנתי שום תוכנה, לא שיניתי כלום (הדבר היחיד שעשיתי זה תיזמנתי הקלטה ועידכנתי את לוח השידורים).
לאחר אובדן הקול נכנסתי ל CONFIG וניסיתי לשנות "כל מה שזז" ושנראה שיש לו קשר לאודיו.
ללא הצלחה.
מיותר לציין שהקול עובד מצויין במחשב, בדקתי. (שמיעת שירים וכול' דרך כל תוכנה אחרת)
יש רעיון?
תודה
אין קול עם תוכנת GB-PVR
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בהנחה שלא התנתק לך שום דבר בכבל הסאונד מהממיר אל כרטיס הטלוויזיה, ייתכן שעדכון אוטומטי של מיקרוסופט שינה לך משהו במקודדים.
לדעתי ההקלטות עצמן עדיין תקינות ורק הנגינה שלהם בתוך ה-GBPVR לא תקינה.
נסה לנגן את קבצי ה-MPG שה-GBPVR מייצר בהקלטות עם תוכנת נגינה חיצונית כמו ה-MPC HC או VLC.
אם שם הכל בסדר, בדוק שוב מהם המקודדים המפענחים לך MPEG2 ואת הסאונד שלו בתפריטי ההגדרות של GBPVR.
לדעתי ההקלטות עצמן עדיין תקינות ורק הנגינה שלהם בתוך ה-GBPVR לא תקינה.
נסה לנגן את קבצי ה-MPG שה-GBPVR מייצר בהקלטות עם תוכנת נגינה חיצונית כמו ה-MPC HC או VLC.
אם שם הכל בסדר, בדוק שוב מהם המקודדים המפענחים לך MPEG2 ואת הסאונד שלו בתפריטי ההגדרות של GBPVR.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
איזה תוכנה אחרת השתמשת לניגון? יש תוכנות המשתמשות במקודדים חיצוניים. קבצי מוסיקה לא רלוונטיים כי בהם נעשה שימוש במקודד אחר.
האם קבצי הקלטה (לא מוסיקה) ישנים יותר, שבהם הסאונד היה תקין, מתנגנים בסדר או גם ללא קול?
ממה שאני רואה, נראה שלא התקנת על פי המדריך לחיבור ממיר הוט/יס ב-GBPVR, השארת הכל על ה-Default.
עוד אפשרות זה לנסות להוריד ולהתקין שוב את הדרייבר של כרטיס הטלוויזיה מהאתר של היצרן. יש עדכונים אוטומטיים של מיקרוסופט עבור כרטיסי טלוויזיה שעושים בעיות בסאונד. ובכלל, מומלץ לכבות עדכונים אוטומטיים...
האם קבצי הקלטה (לא מוסיקה) ישנים יותר, שבהם הסאונד היה תקין, מתנגנים בסדר או גם ללא קול?
ממה שאני רואה, נראה שלא התקנת על פי המדריך לחיבור ממיר הוט/יס ב-GBPVR, השארת הכל על ה-Default.
עוד אפשרות זה לנסות להוריד ולהתקין שוב את הדרייבר של כרטיס הטלוויזיה מהאתר של היצרן. יש עדכונים אוטומטיים של מיקרוסופט עבור כרטיסי טלוויזיה שעושים בעיות בסאונד. ובכלל, מומלץ לכבות עדכונים אוטומטיים...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"