המשלוחים של Boxee Box יוצאים לקהל הרחב ב 10 בנובמבר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
כל מי שהקדים לבצע הזמנה מוקדמת של ה Boxee Box, ישמח לגלות כי המשלוח הראשון יצא בתאריך ה 10 לנובמבר הקרוב.
זהו בהחלט אחד מהמזרימי מדיה הכי מסקרנים שהגיעו אלינו לאחרונה.
זהו בהחלט אחד מהמזרימי מדיה הכי מסקרנים שהגיעו אלינו לאחרונה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כיום לא מתוכנן ייבוא מסודר למכשיר.
ייתכן והדבר ישתנה בקרוב, אני בטוח שיש מספר נפשות בארץ שפועלות לטובת הנושא.
ייתכן והדבר ישתנה בקרוב, אני בטוח שיש מספר נפשות בארץ שפועלות לטובת הנושא.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

החומרה בהחלט תומכת. אם זה יבוא לידי ביטוי בצורה נכונה ויציבה, עוד מוקדם לומר.
אני חייב לנדנד כמו ישראלי אבל כישראלי שחי בארץ למה זה טוב לי למול A200 והחברים שלו והאם אני צריך להוציא ללוחות את הנגן שלי?
פילאי סרטים ברשת/נטפליקס וכו' ,סדרות בהזרמה ישר מיצרן וכו' אין לי וכנראה לא יהיה לי וארה"ב חסומה עבורי על כל שלל הגודיס הללו אלה אם ימצא מעקף בערמה.
HD ו BR הפופ אוכל בקלות וביעילות.
לגלוש בסלון על מקרן
אישית לא מבין למה - המחשב עושה את זה מצויין ואם בא לי במיטה אז לפטופ
אולי על LCD גלישה בסלון תהייה יותר סבירה וזולה למי שממש חסר לו מחשב מלא גם בסלון .
מה פיספסתי?
פילאי סרטים ברשת/נטפליקס וכו' ,סדרות בהזרמה ישר מיצרן וכו' אין לי וכנראה לא יהיה לי וארה"ב חסומה עבורי על כל שלל הגודיס הללו אלה אם ימצא מעקף בערמה.
לגלוש בסלון על מקרן
אולי על LCD גלישה בסלון תהייה יותר סבירה וזולה למי שממש חסר לו מחשב מלא גם בסלון .
מה פיספסתי?
- yuvalt
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש רמות שונות של מכשירים בשוק ולכל מכשיר יתרונות וחסרונות. העתיד הוא וידאו ברשת וזה מתחיל גם בארץ. כבר היום יש המון תכניות באתרים של יס, הוט, קשת, וואלה וכו. בוקסי ו-וואלה הדגימו ניגון של תכני יס מהאתר של וואלה.
תזכור גן שבוקסי זו חברת תוכנה בניגוד ל-popcorn ורבים אחרים שלא טורחים להוציא הרבה עדכוני תוכנה.
אבל, אם כל מה שאתה מחפש זה לנגן br ו- hd אז יתכן שה-A200 יעשה את העבודה בצורה מספקת לצרכים שלך.
יובל
תזכור גן שבוקסי זו חברת תוכנה בניגוד ל-popcorn ורבים אחרים שלא טורחים להוציא הרבה עדכוני תוכנה.
אבל, אם כל מה שאתה מחפש זה לנגן br ו- hd אז יתכן שה-A200 יעשה את העבודה בצורה מספקת לצרכים שלך.
יובל
boxee ftw
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תוריד את התוכנה ותראה אם פספסת משהוmika כתב:אני חייב לנדנד כמו ישראלי אבל כישראלי שחי בארץ למה זה טוב לי למול A200 והחברים שלו והאם אני צריך להוציא ללוחות את הנגן שלי?
לגלוש בסלון על מקרן![]()
מה פיספסתי?...
במקרה של BOXEE אפשר להתנסות עוד לפני שקונים את המכשיר.