Faroudja DCDi Cinema for PAL
אני חושב לקנות אונקיו 608, והנושא של upconversion חשוב לי, כשאני מקווה שאפשר יהיה לראות די וי די וסרטים מערוצים רגילים, ב-sd, על טלוויזיית ה-lcd hd שלי באיכות סבירה יותר ממה שכרגע.
במגבר ישנו מעבד Faroudja DCDi Cinema שזוכה לביקורות טובות, אולם בתיאור שלו רשום כי הוא מעלה sd NTSC , ולא מוזכר כלל PAL.
האם המעבד Faroudja DCDi Cinema לא מטפל בPAL?
במגבר ישנו מעבד Faroudja DCDi Cinema שזוכה לביקורות טובות, אולם בתיאור שלו רשום כי הוא מעלה sd NTSC , ולא מוזכר כלל PAL.
האם המעבד Faroudja DCDi Cinema לא מטפל בPAL?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל DCDi יש בעיות עם PAL כי הוא תוכנן במקור לשלוף את 24 הפריים המקוריים מתוך שידור ב 30 פריים לשניה ואחר כך לבצע deinterlacing. היות ושידורי PAL מבוצעים ב 25 פריים לשניה ה DCDi לא מצליח להסתדר עם זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
צריך גם לציין שלפני כחמש שנים FAROUDJA DCDi היה שם דבר לאיכות תמונה. היום המעבדים הטובים ביותר הם:
MARVELL QDEO
GENUM VXP
ABT (יש כמה ווריאציות, חלקן פחות טובות)
אלה הטובים ביותר.
כשאתה מדבר על ANCHOR BAY חשוב להבין אם זה מעבד מלא שלהם או SCALING ENGINE שלהם (שהוא חלש דווקא) או DEINTERLACING ENGINE שלהם (שהוא חזק דווקא...)
MARVELL QDEO
GENUM VXP
ABT (יש כמה ווריאציות, חלקן פחות טובות)
אלה הטובים ביותר.
כשאתה מדבר על ANCHOR BAY חשוב להבין אם זה מעבד מלא שלהם או SCALING ENGINE שלהם (שהוא חלש דווקא) או DEINTERLACING ENGINE שלהם (שהוא חזק דווקא...)
אוקיי.
אז אתה יודע איזה מהם נמצא בדנון 1910 או ב1911?
ואיזה מעבד תמונה בימהא rx-v765 ?
מה שחשוב לי שכשאני רואה סרט קולנוע שהוא לא ב-HD, התמונה תיראה כמו סרט, ולא כמו טלנובלה או ריאליטי זול, כמו שקורה לי עכשיו רק עם הטלויזיה lg 42ld650
אם אני לא בכיוון, אשמח אם תמליץ על מגברים טובים מבחינת סאונד, שיש להם גם עיבוד תמונה איכותי.
אז אתה יודע איזה מהם נמצא בדנון 1910 או ב1911?
ואיזה מעבד תמונה בימהא rx-v765 ?
מה שחשוב לי שכשאני רואה סרט קולנוע שהוא לא ב-HD, התמונה תיראה כמו סרט, ולא כמו טלנובלה או ריאליטי זול, כמו שקורה לי עכשיו רק עם הטלויזיה lg 42ld650
אם אני לא בכיוון, אשמח אם תמליץ על מגברים טובים מבחינת סאונד, שיש להם גם עיבוד תמונה איכותי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ב 1911 אין שום מעבד ווידאו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ABT1015
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ה 1015 הוא בעיקר ל Scaling וכפי שעפר אמר כבר, זו לא בדיוק הנקודה החזקה של ABT.
אבל בוא נחזור למטרה שלך והיא לראות SD כאילו שהיה סרט. פה אני חייב לבאעס אותך בבשורה שזה לא יקרה עם רסיבר, אלא אם כן תלך לכיוון של ה Denon 5308 או מקביליו מחברות אחרות וגם זה בספק.
מה שאתה יכול לעשות זה להוסיף לרסיבר פשוט מעבד ווידאו חיצוני כמו ה ABT DVDO Edge (עלות משוערת 3000 שקל אם אני זוכר היטב) אבל גם אז לעולם לא תגיע לאיכות של סרט שצולם במקור ב HD. ולא, אל תשאל אותי לכמה באחוזים תצליח להתקרב לאיכות זו - זה פשוט לא עובד ככה.
אבל בוא נחזור למטרה שלך והיא לראות SD כאילו שהיה סרט. פה אני חייב לבאעס אותך בבשורה שזה לא יקרה עם רסיבר, אלא אם כן תלך לכיוון של ה Denon 5308 או מקביליו מחברות אחרות וגם זה בספק.
מה שאתה יכול לעשות זה להוסיף לרסיבר פשוט מעבד ווידאו חיצוני כמו ה ABT DVDO Edge (עלות משוערת 3000 שקל אם אני זוכר היטב) אבל גם אז לעולם לא תגיע לאיכות של סרט שצולם במקור ב HD. ולא, אל תשאל אותי לכמה באחוזים תצליח להתקרב לאיכות זו - זה פשוט לא עובד ככה.
אני לא שואף בכלל להגיע לרמה של HD, אני רק רוצה לצפות ב-SD ברמה שהיתה בטלויזיה הישנה, כשאז היה הבדל במרקם התמונה בין סרטים, או בכלל חומר שצולם בפילם, לבין מיני תכניות ריאליטי וטלנובלות זולות שצולמו בוידאו מעפן.
עוד שניה אני מחזיק בסלון שתי טלויזיות...... אחת ישנה ואחת לHD........
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לדעתי כן. אבל שוב, אל תצפה לתוצאות שיפילו אותך מהכיסא.