צריך המלצה לטכנאי
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כניסת מים זה אומר מילוי אוטומטי של המיכל?
אם כן אז זילבר עשה כזה: http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 98#1105398
תשאל אותו.
חוצמזה, אני לא יודע אם אספרסימו עושים דברים כאלה אבל אפשר לשאול את אנדריי.
אם כן אז זילבר עשה כזה: http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 98#1105398
תשאל אותו.
חוצמזה, אני לא יודע אם אספרסימו עושים דברים כאלה אבל אפשר לשאול את אנדריי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני מרגיש לא שייך...צריך תמונה עם סיגר לשרשור הזה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
דבוטאנט כתב:אני מרגיש לא שייך...צריך תמונה עם סיגר לשרשור הזה....
כן אני רוצה מילוי אוטומטי של המיכל וnimitzg אתה צודק- אני אהיה חייב לקנות מרכך. אבל בנתיים מה שיותר חשוב לי דווקא זה להכין נקודת ניקוז במגש חדש. המגש בו מצטברים המים העודפים מהמכונה מאוד קצר (במובן הזה שראש החליטה מגיע לקצה שלו) במצב כזה כל ניקוי של ראש החליטה גורם לנזילת מים מהמגש לרצפה ולהמון לכלוך. לכן אני רוצה מישהו שיוכל להכין לי מגש חדש קצת יותר ארוך ובו להכין נקודת ניקוז.
דבוטאנט (או כל אחד אחר): יש לך מושג כמה אמורה לעלות עבודה כזו (של הכנת מגש חדש)?
סבבה מוטי, אני אעלה תמונה אבל לפי דעתי תהיה בעיה למקם את המגש הקיים קצת יותר "בחוץ" כי אז יהיה רווח בין המכונה לבין המגש והמים העודפים שיוצאים מ....(מה שם הרכיב הזה שממנו יוצאים המים לאחר חליטה) לא ישפכו למגש אלא ינזלו החוצה...
בנוסף הבנתי שתהיה לי בעיה למצוא טכנאי/ רתך שיוכל ליצור לי מגש מעין זה ברמת גימור כמו של המפעל.. להכין מגש חדש עם מידות כמו שאני רוצה זה לא בעיה אבל להכין מגש שיראה יפה, חדש וחלק מהמכונה זה סיפור אחר..
אני לא מבין למה רוקט ייצרו את המגש כל כך קצר.. גם אצלכם זה ככה או שיש לכם "מרחב עבודה"?
בנוסף הבנתי שתהיה לי בעיה למצוא טכנאי/ רתך שיוכל ליצור לי מגש מעין זה ברמת גימור כמו של המפעל.. להכין מגש חדש עם מידות כמו שאני רוצה זה לא בעיה אבל להכין מגש שיראה יפה, חדש וחלק מהמכונה זה סיפור אחר..
אני לא מבין למה רוקט ייצרו את המגש כל כך קצר.. גם אצלכם זה ככה או שיש לכם "מרחב עבודה"?
טוב,
אז ככה.. זו תמונה מלמעלה של המכונה. אני מקווה שככה ניתן להבין את מה שניסיתי להסביר שקצה ראש החליטה נמצא ממש בקצה המגש.. מה שגורם לזליגה של מים מהמגש לריצפה (וחבל כי זו ריצפה משנות ה-50 וחבל להרוס את הכתמים הישנים בכתמים חדשים).. אבל ברצינות.. אני חושב שרוקט פיספסו בנקודה הזו.. היה עליהם לעשות מגש טיפה יותר ארוך שיוכל לקלוט את כל המים שיוצאים מראש החליטה.
כך או אחרת נראה שאצטרך לחיות עם המגש הזה כי גם אם אמצא רתך שיכול להכין לי מגש יותר ארוך- אני בספק אם הוא יגיע לרמת גימור כל כך גבוהה כמו של מפעל..
אז ככה.. זו תמונה מלמעלה של המכונה. אני מקווה שככה ניתן להבין את מה שניסיתי להסביר שקצה ראש החליטה נמצא ממש בקצה המגש.. מה שגורם לזליגה של מים מהמגש לריצפה (וחבל כי זו ריצפה משנות ה-50 וחבל להרוס את הכתמים הישנים בכתמים חדשים).. אבל ברצינות.. אני חושב שרוקט פיספסו בנקודה הזו.. היה עליהם לעשות מגש טיפה יותר ארוך שיוכל לקלוט את כל המים שיוצאים מראש החליטה.
כך או אחרת נראה שאצטרך לחיות עם המגש הזה כי גם אם אמצא רתך שיכול להכין לי מגש יותר ארוך- אני בספק אם הוא יגיע לרמת גימור כל כך גבוהה כמו של מפעל..
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אווו... עכשיו אני מבין.
באמת ממש מוזר ולא ברור איך הם עשו דבר כזה. זו גם הפעם הראשונה שאני שם לב לתופעה הזו והפעם הראשונה שמישהו מתלונן עליה.
הנה הצעה קצת משוגעת: במקום להחליף מגש, תחליף את הכיסוי שלו מלמעלה. בקש שייצרו לך תוספת לכיסוי, כזו שיוצאת קצת החוצה, בזוית קטנה למעלה כדי שהמים יזרמו לכיוון המכונה. היא תצטרך שוליים קטנים מהצדדים, או שהיא צריכה להיות קצת מעוגלת כדי שהמים לא יזרמו לצדדים.
זה אולי יהיה קצת מכוער, אבל זה יעבוד.
באמת ממש מוזר ולא ברור איך הם עשו דבר כזה. זו גם הפעם הראשונה שאני שם לב לתופעה הזו והפעם הראשונה שמישהו מתלונן עליה.
הנה הצעה קצת משוגעת: במקום להחליף מגש, תחליף את הכיסוי שלו מלמעלה. בקש שייצרו לך תוספת לכיסוי, כזו שיוצאת קצת החוצה, בזוית קטנה למעלה כדי שהמים יזרמו לכיוון המכונה. היא תצטרך שוליים קטנים מהצדדים, או שהיא צריכה להיות קצת מעוגלת כדי שהמים לא יזרמו לצדדים.
זה אולי יהיה קצת מכוער, אבל זה יעבוד.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
באמת זה נראה קצר יותר באיזה 2 ס"מ מהאניטה ...
אני מניח שזה מעצבן בגלל מיקום המכונה והעובדה שמה שמשפריץ ממנה פוגע ברצפה.
השיש שלך מאוד צר, ככה כולו בכל המטבח או שזו רק פינה שהחלטת לשים בה את המכונה ?
הייתי מציע לך להחליף לה מיקום לפינה עמוקה יותר, אם כל השיש צר אתה יכול למקם אותה באלכסון בפינה שמחברת בין 2 קירות (אם יש כזו) ואז לשים איזה מגבת ליד המגש שתספוג את מה שנוזל.
הייתי מציע לך להחליף לה מיקום לפינה עמוקה יותר, אם כל השיש צר אתה יכול למקם אותה באלכסון בפינה שמחברת בין 2 קירות (אם יש כזו) ואז לשים איזה מגבת ליד המגש שתספוג את מה שנוזל.
זה רוחב השיש בחלק הזה של המטבח. בשאר המטבח השיש יותר רחב אבל אין לי אפשרות לשים שם את המכונה כי היא תתפוס יותר מדי מקום במטבח שממילא יחסית קטן..כפיר_ש כתב:באמת זה נראה קצר יותר באיזה 2 ס"מ מהאניטה ...
הייתי מציע לך להחליף לה מיקום לפינה עמוקה יותר, אם כל השיש צר אתה יכול למקם אותה באלכסון בפינה שמחברת בין 2 קירות (אם יש כזו) ואז לשים איזה מגבת ליד המגש שתספוג את מה שנוזל....
הפתרון שכרגע משמש אותי הוא להשתמש בקופסת פלסטיק בזמן שאני מנקה את המכונה שקולטת את הנוזלים שיוצאים מראש החליטה.. לא הכי נוח אבל מה אני יכול לעשות..