זקוק למזרימדיה אלחוטי לניגון 1080P
שלום רב,
רכשתי מסך LED 47 של LG שיודע להתחבר באלחוט למזרימדיה (לפחות לפי נתוני היצרן, דגם LE5300)
אני זקוק אם כן למזרימדיה שייתחבר באלחוט הן למחשב והן למסך וינגן קבצי MKV (בעיקר) 720P ו-1080P.
הראוטר בבית תומך תקן N (די-לינק).
שאלותיי הן:
1. האם המסך שלי תומך באלחוט תקן N? (לא מצאתי לכך תשובה)
2. האם יש מזרימדיה שבאמת יודע לשדר באלחוט פורמט 1080P גם דרך קירות?
3. אשמח לקבל טיפ לדגם מומלץ שיידע לעשות את כל הנ"ל (אקסטרימר פרו בא בחשבון?)
תודה רבה מראש
רכשתי מסך LED 47 של LG שיודע להתחבר באלחוט למזרימדיה (לפחות לפי נתוני היצרן, דגם LE5300)
אני זקוק אם כן למזרימדיה שייתחבר באלחוט הן למחשב והן למסך וינגן קבצי MKV (בעיקר) 720P ו-1080P.
הראוטר בבית תומך תקן N (די-לינק).
שאלותיי הן:
1. האם המסך שלי תומך באלחוט תקן N? (לא מצאתי לכך תשובה)
2. האם יש מזרימדיה שבאמת יודע לשדר באלחוט פורמט 1080P גם דרך קירות?
3. אשמח לקבל טיפ לדגם מומלץ שיידע לעשות את כל הנ"ל (אקסטרימר פרו בא בחשבון?)
תודה רבה מראש
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אתה מדבר ודאי על רכיב אופציאונלי בשם Wirless Media Box. המסך בתצורה הבסיסית לא כולל יכולת אלחוטית.
רכשת את ה Wirless Media Box ? אם כן אז זהו מעין HUB שאליו אפשר לחבר מקורות שונים ובכך להימנע מחיבור כל המקורות ישירות אל המסך.
אני לא מכיר אישית את הרכיב הזה אך באופן כללי הייתי ממליץ לא לבנות יותר מדי על הזרמה אלחוטית של תכנים כבדים.
רכשת את ה Wirless Media Box ? אם כן אז זהו מעין HUB שאליו אפשר לחבר מקורות שונים ובכך להימנע מחיבור כל המקורות ישירות אל המסך.
אני לא מכיר אישית את הרכיב הזה אך באופן כללי הייתי ממליץ לא לבנות יותר מדי על הזרמה אלחוטית של תכנים כבדים.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
ממש לא הבנתי את זה ככה
הייתי בטוח שהכוונה של "תיבת מדיה אלחוטית" זה פשוט מזרימדיה....
משהו יודע היכן רוכשים את התיבה הזו או בכלל מה זה?
בכל מקרה, בהנחה שהמסך לא תתומך באלחוט, איזה מזרימדיה כדי לי לחבר למסך?
משהו יודע היכן רוכשים את התיבה הזו או בכלל מה זה?
בכל מקרה, בהנחה שהמסך לא תתומך באלחוט, איזה מזרימדיה כדי לי לחבר למסך?
- sigamore
- חבר מביא חבר

עניין של סמנטיקה / תרגום
הרכיב הזה מוגדר כאופציונלי ולפיכך אני מניח שתוכל לרכוש אותו דרך היבואן.
באשר לסטרימר - שים לב שהמסך עצמו תומך במגוון די רחב של פורמטים כך שחיבור ישיר של DOK או דיסק USB אמור לתת לך מענה הגון.
אם אתה מכוון לרף גבוה יותר של פיענוח פורמטי וידאו / אודיו אז סטרימר מן הסתם יתן כיסוי רחב יותר.
קיימים דגמים רבים כמובן לכל צורך וכיס .... התחל כאן -> http://www.hometheater.co.il/vt62697.%D ... 7%95%D7%93
באשר לסטרימר - שים לב שהמסך עצמו תומך במגוון די רחב של פורמטים כך שחיבור ישיר של DOK או דיסק USB אמור לתת לך מענה הגון.
אם אתה מכוון לרף גבוה יותר של פיענוח פורמטי וידאו / אודיו אז סטרימר מן הסתם יתן כיסוי רחב יותר.
קיימים דגמים רבים כמובן לכל צורך וכיס .... התחל כאן -> http://www.hometheater.co.il/vt62697.%D ... 7%95%D7%93
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1 מעטים דיווחו כי הצליחו להזרים 1080P אלחוטית ללא שום תקלות.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אופסס
כמצוותך, שכחתי....תיראתי לעצמי האמת...
אז התמונה (תרתי משמע) שונה עכשיו, אני זקוק לסטרימר אלחוטי שישדר כנראה 720P אך עדיין זה חייב להיות אלחוטי.
קראתי על 3 דגמים שחברי הפורום ממליצים:
1. TIVX N1
2. A-200 של פופקורן
3. אקסטרימר פרו
בהנחה שתקציב לא משנה, מה יעשה את העבודה לדעתכם באופן המיטבי?
אז התמונה (תרתי משמע) שונה עכשיו, אני זקוק לסטרימר אלחוטי שישדר כנראה 720P אך עדיין זה חייב להיות אלחוטי.
קראתי על 3 דגמים שחברי הפורום ממליצים:
1. TIVX N1
2. A-200 של פופקורן
3. אקסטרימר פרו
בהנחה שתקציב לא משנה, מה יעשה את העבודה לדעתכם באופן המיטבי?
- sigamore
- חבר מביא חבר

שלושת הדגמים שהזכרת יעשו את העבודה אך שים לב שהם אינם מגיעים עם יכולת אלחוטית מובנית בחומרה - עליך להוסיף רכיב שיאפשר לך זאת.
באשר להבדלים בין הדגמים - יש כמובן תומכים רבים לכאן ולכאן
אבל כאמור לצרכים ממוצעים שלושתם טובים מאד.
ובכל זאת, למה שלא תתאר בפירוט מה אתה רוצה לחבר למה .... איזו רשת יש ברשותך ו/או ציוד אחר ....
אני חייב להודות שלא ממש הבנתי את התמונה במלואה.
באשר להבדלים בין הדגמים - יש כמובן תומכים רבים לכאן ולכאן
ובכל זאת, למה שלא תתאר בפירוט מה אתה רוצה לחבר למה .... איזו רשת יש ברשותך ו/או ציוד אחר ....
אני חייב להודות שלא ממש הבנתי את התמונה במלואה.
תודה קודם כל
ראשית אציין כי את הסטרימר ישרת יותר את חברה שלי שלא הכי בקיאה ברזי הטכנולוגיה ולכן עליו להיות פשוט למשתמש.
המחשב הביתי הוא די חזק (ליבה מרובעת) עם כרטיס מסך מובנה די בסיסי.
הרשת הביתית עובדת באמצעות ראוטר D-LINK 2760U התומך בתקן N (אך מחובר למחשב באמצעות כבל רשת).
הסטרימר ככל הנראה יחובר ישירות למסך הנמצא בחדר נפרד (אך בסמוך) וישנה אפשרות להשחיל בתעלות כבל רשת אך העדיפות היא שהסיפור הזה יעבוד באוויר.
התכנים הנצפים הם בעיקר DIVX פשוטים אך גם קבצי MKV של 720P לרוב.
המסך ממוקם בחדר השינה כך שאין שם רסיבר אלא הכל ישודר מהרמקולים הצנועים של המסך.
עכשיו כשאני חושב על זה, המסך ימוקם על הקיר גב אל גב למסך הנמצא בסלון (פלסמה 50PKK LG) ונשאלת השאלה האם הסטרימר יוכל לשרת את שני המסכים הללו?
המחשב הביתי הוא די חזק (ליבה מרובעת) עם כרטיס מסך מובנה די בסיסי.
הרשת הביתית עובדת באמצעות ראוטר D-LINK 2760U התומך בתקן N (אך מחובר למחשב באמצעות כבל רשת).
הסטרימר ככל הנראה יחובר ישירות למסך הנמצא בחדר נפרד (אך בסמוך) וישנה אפשרות להשחיל בתעלות כבל רשת אך העדיפות היא שהסיפור הזה יעבוד באוויר.
התכנים הנצפים הם בעיקר DIVX פשוטים אך גם קבצי MKV של 720P לרוב.
המסך ממוקם בחדר השינה כך שאין שם רסיבר אלא הכל ישודר מהרמקולים הצנועים של המסך.
עכשיו כשאני חושב על זה, המסך ימוקם על הקיר גב אל גב למסך הנמצא בסלון (פלסמה 50PKK LG) ונשאלת השאלה האם הסטרימר יוכל לשרת את שני המסכים הללו?
- sigamore
- חבר מביא חבר

OK בוא ננסה לעשות סדר ....
ממה שאני קורא ומבין יש לך שתי אופציות :
1) להסתמך על יכולות הניגון המובנות במסך עצמו. כאמור ה LG שלך יכול להתמודד ללא קושי עם קבצי DIVX ו MKV. במקרה הזה נשארת שאלת המקור... כאן תוכל לחבר אותו קווית אל הראוטר ומשם לנגן קבצים שנמצאים על אחד ממחשבי הרשת או לחילופין לחבר ישירות אל המסך DOK או דיסק קשיח חיצוני.
2) לרכוש סטרימר בסיסי (אחת האופציות שהזכרת קודם בהחלט תעשה את העבודה). הסטרימר יחובר אל המסך בכבל HDMI פשוט ואת התכנים ימשוך ממחשבי הרשת (דרך חיבור קווי או אלחוטי) או מדיסק קשיח (פנימי / חיצוני) שמשודך אליו.
לגבי התממשקות אל הרשת - כאן אמליץ לך לנסות בכל מקרה חיבור קווי (ציינת שיש אפשרות השחלה). הזרמה אלחוטית אפשרית כמובן אבל תתאים יותר להצגת תמונות, נגינת מוסיקה וכד'. לגבי הזרמת וידאו (בפרט HD) אני ממש לא ממליץ.
ולבסוף שאלת החיבור לשני המסכים - טכנית זה אפשרי (לא במקביל אבל לחוד) אבל מה שיעשה יותר שכל זה לנייד את הסטרימר כשיש צורך בכך. אחרי הכל מדובר במכשירים קטנים וניידים. כבל חשמל, כבל HDMI ואתה מסודר !
ממה שאני קורא ומבין יש לך שתי אופציות :
1) להסתמך על יכולות הניגון המובנות במסך עצמו. כאמור ה LG שלך יכול להתמודד ללא קושי עם קבצי DIVX ו MKV. במקרה הזה נשארת שאלת המקור... כאן תוכל לחבר אותו קווית אל הראוטר ומשם לנגן קבצים שנמצאים על אחד ממחשבי הרשת או לחילופין לחבר ישירות אל המסך DOK או דיסק קשיח חיצוני.
2) לרכוש סטרימר בסיסי (אחת האופציות שהזכרת קודם בהחלט תעשה את העבודה). הסטרימר יחובר אל המסך בכבל HDMI פשוט ואת התכנים ימשוך ממחשבי הרשת (דרך חיבור קווי או אלחוטי) או מדיסק קשיח (פנימי / חיצוני) שמשודך אליו.
לגבי התממשקות אל הרשת - כאן אמליץ לך לנסות בכל מקרה חיבור קווי (ציינת שיש אפשרות השחלה). הזרמה אלחוטית אפשרית כמובן אבל תתאים יותר להצגת תמונות, נגינת מוסיקה וכד'. לגבי הזרמת וידאו (בפרט HD) אני ממש לא ממליץ.
ולבסוף שאלת החיבור לשני המסכים - טכנית זה אפשרי (לא במקביל אבל לחוד) אבל מה שיעשה יותר שכל זה לנייד את הסטרימר כשיש צורך בכך. אחרי הכל מדובר במכשירים קטנים וניידים. כבל חשמל, כבל HDMI ואתה מסודר !
על זה באמת לא חשבתי
לחבר את המסך ישירות לראוטר באמת לא עלה בדעתי... המסך באמת יודע לנגן פורמט לא קטן של קבצים (לפי נתוני יצרן אך שמעתי מחברים שאכן כך).
העניין הוא שלמסך יש כניסת USB ואני לא בטוח שיש לו כניסת רשת, איך פותרים את זה? יש מתאם כלשהו?
בהנחה שאפשרי, נראה לי,ותקנו אותי אם אני טועה, שהאפשרות העדיפה היא לחבר את המסךבחדר השינה ישירות למחשב דרך רשת קווית ואת הסטרימר למקם דווקא בסלון.
העניין הוא שלמסך יש כניסת USB ואני לא בטוח שיש לו כניסת רשת, איך פותרים את זה? יש מתאם כלשהו?
בהנחה שאפשרי, נראה לי,ותקנו אותי אם אני טועה, שהאפשרות העדיפה היא לחבר את המסךבחדר השינה ישירות למחשב דרך רשת קווית ואת הסטרימר למקם דווקא בסלון.
מצאתי את המדיה בוקס
אחרי חיפוש ברשת ושיחה עם נציגי ח.י. מצאתי את ה- wireless media box
http://www.lg.com/us/tv-audio-video/acc ... WL100W.jsp
הנציג טוען שהמכשיר ממתין לאישור מכון התקנים, בארה"ב הוא עולה 125$.
לפי נתוני היצרן הוא תומך ב-1080P עד מרחק של 50 פיט אך לא מדובר במזרימדיה.
בהנחה שהמחשב יכול להתחבר לממשק הזה אז לפי הבנתי כלל אין צורך בסטרימר?
או שלא הבנתי נכון?
זזה נראה ממש מגניב כי בהנחה שהתשובה כן, הרי שהמחשב הנייח הממוקם בחדר מרוחק הופך ממש ל-HTCP!!!!
http://www.lg.com/us/tv-audio-video/acc ... WL100W.jsp
הנציג טוען שהמכשיר ממתין לאישור מכון התקנים, בארה"ב הוא עולה 125$.
לפי נתוני היצרן הוא תומך ב-1080P עד מרחק של 50 פיט אך לא מדובר במזרימדיה.
בהנחה שהמחשב יכול להתחבר לממשק הזה אז לפי הבנתי כלל אין צורך בסטרימר?
או שלא הבנתי נכון?
זזה נראה ממש מגניב כי בהנחה שהתשובה כן, הרי שהמחשב הנייח הממוקם בחדר מרוחק הופך ממש ל-HTCP!!!!