עדוכנים במייל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78884
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
1. יש עניין של ספאם (יתכן שזה סומן ככזה)
2. אם יש שרשורים שיש בהם המון הודעות דואל, זה לעיתים מתעכב או אפילו מתבטל בגלל שאנחנו לא רוצים להחשב כספאמרים (בכל יום יוצאות מהשרת אלפי הודעות דואל על עדכונים, כפי שאתה יכול לדמיין זה בעייתי מעט).
בקיצור, לא ממליץ להסתמך אך ורק על הפיצ'ר הזה, מה גם שהוא בלתי אפשרי למעקב ולבדיקה כי יש אין ספור גורמים ואלפי הודעות דואל.
2. אם יש שרשורים שיש בהם המון הודעות דואל, זה לעיתים מתעכב או אפילו מתבטל בגלל שאנחנו לא רוצים להחשב כספאמרים (בכל יום יוצאות מהשרת אלפי הודעות דואל על עדכונים, כפי שאתה יכול לדמיין זה בעייתי מעט).
בקיצור, לא ממליץ להסתמך אך ורק על הפיצ'ר הזה, מה גם שהוא בלתי אפשרי למעקב ולבדיקה כי יש אין ספור גורמים ואלפי הודעות דואל.
oferlaor כתב:1. יש עניין של ספאם (יתכן שזה סומן ככזה)
בקיצור, לא ממליץ להסתמך אך ורק על הפיצ'ר הזה, מה גם שהוא בלתי אפשרי למעקב ולבדיקה כי יש אין ספור גורמים ואלפי הודעות דואל....
1. זה בטוח לא בספאם כי יש לי RULE שתמיד מעביר אותו לLABLE
2. אם הדומיין שלכם whitelisted ואתם לא שולחים מייל לתיבות לא קיימות לא אמורה להיות בעיית ספאם (אנחנו מוציאים למעלה מ3 מיליון)
תודה
- oferlaor
- מנהל

haimbl,
אתה מתכוון שזה בזמנים שונים היה...
זה קורה כשאנשים נכנסים לשרשור מהאתרים הללו, אז כל אתר שולח מהדואל שלו
זה קורה כשאנשים נכנסים לשרשור מהאתרים הללו, אז כל אתר שולח מהדואל שלו
כן, זמנים שונים.oferlaor כתב:haimbl,
זה קורה כשאנשים נכנסים לשרשור מהאתרים הללו, אז כל אתר שולח מהדואל שלו...
אבל userit?!
סתם, חשבתי שזה באג,.
- oferlaor
- מנהל

אני מניח שזה בפורום כללי כלשהו היה.
בכל מקרה, אני מקווה שקבלת דואל מאתר כמו USERIT לא באמת פוגע בתדמיתך העצמית, אחרת היא כנראה דורשת טיפול...
בכל מקרה, אני מקווה שקבלת דואל מאתר כמו USERIT לא באמת פוגע בתדמיתך העצמית, אחרת היא כנראה דורשת טיפול...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אל תשכח, זה האתר של הויברטורים...oferlaor כתב:אני מניח שזה בפורום כללי כלשהו היה.
בכל מקרה, אני מקווה שקבלת דואל מאתר כמו USERIT לא באמת פוגע בתדמיתך העצמית, אחרת היא כנראה דורשת טיפול......
- oferlaor
- מנהל

theAman כתב:אל תשכח, זה האתר של הויברטורים...oferlaor כתב:אני מניח שזה בפורום כללי כלשהו היה.
בכל מקרה, אני מקווה שקבלת דואל מאתר כמו USERIT לא באמת פוגע בתדמיתך העצמית, אחרת היא כנראה דורשת טיפול......(המבין, יבין...).
...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
נראה לי שאשתו לא תהיה כ"כ מאושרת לדעת שהוא מקבל מיילים מאיזו יוזרית...haimbl כתב:uris כתב:הפיצ'ר של קבלת מייל על כל עדכון בשרשור אליו נכנסתי הוא אחד הפיצ'רים האהובים עליי פה......
חכה שתקבל מיילים מיוזרית...