מישהוא יכול לתת הסבר על מסכי Rear projection lcd 55-75 אינץ?
אז מה כן... אני צריך מסך בגודל של 55-70 אינץ, בתקציב של
5000$ כולל מיסים ועלות שילוח (בדרך כלל 500$ + 35% מכס ומעמ) מה שמשאיר בערך 3000$ למסך בארה"ב. המלצות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
DILA זה לא LCD, זה LCOS.
אגב, מסכים 61" של סוני SXRD בהקרנה אחורית נחשבים לטובים מאוד (גם SIM2 עושים דברים נפלאים עם DLP).
זה מסכים ענקיים. לייבא אותם זה סיפור מהסרטים...
אגב, מסכים 61" של סוני SXRD בהקרנה אחורית נחשבים לטובים מאוד (גם SIM2 עושים דברים נפלאים עם DLP).
זה מסכים ענקיים. לייבא אותם זה סיפור מהסרטים...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מסכים.oferlaor כתב:זה מסכים ענקיים. לייבא אותם זה סיפור מהסרטים......
אני ביצעתי יבוא אישי של מקרן CRT וגם זה היה גדול מאד על חברת השילוח שהשתמשתי בשירותיה לעניין.
הבעיה עצמה לא טמונה בהובלה של דבר כזה (אני מדבר על מקרן CRT, כנראה שטלויזית הקרנה אחרוית אולי כן תהיה בעייה) לארץ אלא בהובלה מחברת השילוח אל בית הלקוח ברכב שליחויות סטנדרטי.
מסכים עם עופר. אם אתה מוכן להתפשר קצת על הגודל אז ה- Sony KDS-R50XBR1 זו האופציה הטובה ביותר שלך, כנראה.
המסך הוא 1080p אמיתי, וממבוסס על הצ'יפ SXRD של סוני. דא"ג, זוהי אותה טכנולוגיה שגם המקרן הקידמי המהולל בשם רובי, שנחשב לטוב ביותר בעולם כיום (כנראה), עושה בו שימוש (הרובי עולה כ 10K$).
אני אישית ראיתי את מסך ה "70 מהסדרה הנ"ל בעיניים, והתמונה מדהימה!
הנה ביקורת לדוגמה: http://reviews.cnet.com/Sony_KDS_R50XBR ... 143-2.html
המסך הוא 1080p אמיתי, וממבוסס על הצ'יפ SXRD של סוני. דא"ג, זוהי אותה טכנולוגיה שגם המקרן הקידמי המהולל בשם רובי, שנחשב לטוב ביותר בעולם כיום (כנראה), עושה בו שימוש (הרובי עולה כ 10K$).
אני אישית ראיתי את מסך ה "70 מהסדרה הנ"ל בעיניים, והתמונה מדהימה!
הנה ביקורת לדוגמה: http://reviews.cnet.com/Sony_KDS_R50XBR ... 143-2.html
נערך לאחרונה על ידי israeli2k ב 24/04/2006 14:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני עובד עם חברת עמילות בעסק שלי, כך שהייבוא לא מוגבל
בגודל, ומגיע עם משאית עד הבית...
מישהוא יכול להסביר לי באיזו טכנולוגיה מדובר? אלה לא מסכי ההקרנה האחרוית של פעם... שניתן לקנות היום ב-10,000 ש"ח, מקרן מסוג זה של סוני, 67 אינץ עולה בארץ 66,000 ש"ח לפי ZAP
מישהוא יכול להסביר לי באיזו טכנולוגיה מדובר? אלה לא מסכי ההקרנה האחרוית של פעם... שניתן לקנות היום ב-10,000 ש"ח, מקרן מסוג זה של סוני, 67 אינץ עולה בארץ 66,000 ש"ח לפי ZAP
להבנתי הדיווחים אומרים שכניסת ה HDMI לא מקבלת 1080p24 אלא רק 1080i60, בקיצור BS. חוץ מזה לפי froogle המחיר באיזור $2200 ל- "50 ו- $3000 ל- "60.lironk כתב:לפי דיווחים של אנשים בחו"ל המסך הוא לא 1080P בכל מקרה הוא גם לא נכנס לתקציב מאחר והוא עולה בסביבות 3500 דולר ורק בגודל 50 אינץ....
- oferlaor
- מנהל

במקרן אחורי בד"כ רואים פחות טוב מטכנולוגיות של צפייה ישירה כשהחדר מואר ו/או כשסוטים מהזוית הצפייה האופטימלית מול המסך (ועופר יתקן אותי אם אני טועה). אני יכול להגיד לך שה- "70 שראיתי הייתה הכי מרשימה מכל מה שהוצג בחנות באותו זמן (והוצגו שם מסכים מרשימים אחרים) בצפייה ישירה, למרות התאורה הסביבתית החזקה. השחורים היו עמוקים מאוד (הסתכלתי ממש מקרוב), והצבעים היו רווים אך נראו מדוייקים. החדות הייתה מדהימה, כמובן. התמונה לא הייתה "חלולה" כמו שמתקבל בהרבה מסכי הקרנה אחורית, לפחות לא בצפייב בזוית ישרה. ברגע הראשון שראיתי את המסך בכלל חשבתי שזה מסך צפייה ישירה ולא מקרן אחורי.
בכל זאת, טלויזיות צפייה ישירה יותר פרקטיות ליום יום עקב אורך חיים גדול יותר (המנורה בטלויזיה תיגמר לך אחרי כ- 2000 שעות צפייה, ותצטרך להחליף..), היעדר המגבלה של זוית צפייה, וכמובן הגודל של המכשיר במקרה של פלאזמה.
בכל זאת, טלויזיות צפייה ישירה יותר פרקטיות ליום יום עקב אורך חיים גדול יותר (המנורה בטלויזיה תיגמר לך אחרי כ- 2000 שעות צפייה, ותצטרך להחליף..), היעדר המגבלה של זוית צפייה, וכמובן הגודל של המכשיר במקרה של פלאזמה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: אני עובד עם חברת עמילות בעסק שלי, כך שהייבוא לא מוגבל
אלה מסכים WIDESCREEN בטכנולויגיית LCD או DLP עם רזולוציית HDeyalgi כתב:בגודל, ומגיע עם משאית עד הבית...
מישהוא יכול להסביר לי באיזו טכנולוגיה מדובר? אלה לא מסכי ההקרנה האחרוית של פעם... שניתן לקנות היום ב-10,000 ש"ח, מקרן מסוג זה של סוני, 67 אינץ עולה בארץ 66,000 ש"ח לפי ZAP...
שונה מאוד מהמסכים של פעם
גיסי קנה 50 אינטש של טושיבה ב-18K לפני כמה שנים
היום ב-7000 קונים 50 אינטש בדגם עדכני
- oferlaor
- מנהל