מנכ"ל סימביאן מתפטר..
- emostation
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
מאוד מקורי מצידו 
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה זה החיה הזו Symbian foundation? הרי זה משחק בנדמה לי. משנת 2008 הבעלים של סימביאן זו נוקיה וסימביאן קמה ונופלת לפי ההחלטות שלה. זה תמיד היה משחק בכאילו פאטתי שהתיימר להציג עמותה שתפקידה לקדם את מערכת ההפעלה כשבעצם הוא שימש עלה תאנה לכיסוי נוקיה.
בכלל מי נשאר שם אחרי שסמסונג וסוני פרשו או העבירו את עצמם למצב לא פעיל?
בכלל מי נשאר שם אחרי שסמסונג וסוני פרשו או העבירו את עצמם למצב לא פעיל?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
רק נוקיה נשארה
אגב, לאחי יש את ה N8 החדש והמערכת החדשה SYMBIAN3 מדהימה.
זה ייקח כמה שנים, אבל נוקיה לדעתי תחזור בגדול, כבר היום חנות האפליקציות שלה הולכת ומיישרת קו עם המתחרים.
אין ספק שהם נרדמו בשמירה, אבל לזכותם יאמר שיש להם קהל מעריצים גדול שלא יחליף אותם בשביל איזה אייפון
זה ייקח כמה שנים, אבל נוקיה לדעתי תחזור בגדול, כבר היום חנות האפליקציות שלה הולכת ומיישרת קו עם המתחרים.
אין ספק שהם נרדמו בשמירה, אבל לזכותם יאמר שיש להם קהל מעריצים גדול שלא יחליף אותם בשביל איזה אייפון
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
OVI לא מיישרת קו עם אייפון\אנדרואיד\בלקברי ולא נעליים. מפתחים בורחים מהפלטפורמה הזאת כמו אש. כולם יודעים שסימביאן זה סוס מת והעתיד (ורוד או שחור) של נוקיה בתחום הסמארטפונים הוא ב MeeGo.staticx כתב:רק נוקיה נשארה
אין ספק שהם נרדמו בשמירה, אבל לזכותם יאמר שיש להם קהל מעריצים גדול שלא יחליף אותם בשביל איזה אייפון...
Need more cowbell