אייץ' די מקרטע
שלום יש לי מחשב טושיבה עם יציאת hdmi ויש לי lcd תוצרת lg עכשיו הבעיה היא שבכל פעם שאני מנסה לצפות בסרט hd מהמחשב שלי דרך כבל hd לטלויזה הסרט מקרטע.. כשאני סרט באיכות בינונית אז הסרט רץ על מסך הטלויזיה בצורה חלקה.. יש לכם מושג למה זה יכול לקרות?? יש לי מחשב טושיבה עם מעבד דיול 2 קור וכרטיס מסך של אינטל 4 צ'יפסט וכשאני רואה את הסרטים באייץ' די במחשב זה רץ חלק אני משתמש בכבל אייץ' די שהוט נתנו לי תודה מראש!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי זה לא קשור לכבל, יש לך כנראה הגדרה לא טובה של מקודדים ו/או מחשב החלש מדי לרזולוציה של המסך הגדול עבור תכני HD.
ציין באופן ספציפי יותר מהו מפרט המחשב שלך - דגם מעבד מדוייק ודגם כרטיס מסך מובנה מדוייק. כמו כן, האם אתה מנסה לנגן תכני 720P או 1080P?
ציין באופן ספציפי יותר מהו מפרט המחשב שלך - דגם מעבד מדוייק ודגם כרטיס מסך מובנה מדוייק. כמו כן, האם אתה מנסה לנגן תכני 720P או 1080P?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אמממ אז ככה.. המעבד שלי הוא intel core 2 due T5900 הכרטיס מסך שלי הוא mobile intel 4 series express chipset family אני לרוב צופה בסרטים באיכות 720p.. יכול להיות שהמקודדים אצלי לאצ מוגדרים טוב כי אני פשוט לא מבין בזה ומה שעשיתי זה להוריד את התוכנה bsplayer ואיתה ירדה לי חבילת מקודדים..
בבקשה עזרה בנושא כי זה ממש מבאס שיש לי מלא סרטים באיכות hd ואנלא יכול לצפות בהם בטלויזיה
בבקשה עזרה בנושא כי זה ממש מבאס שיש לי מלא סרטים באיכות hd ואנלא יכול לצפות בהם בטלויזיה
אבל זה מוזר.. לא נראה לי שזה המחשב שלי..כי אצל גיסי.. שיש לו lcd 42 אינץ' של סמסונג אנחנו מחברים את המחשב ורואים את הסרט רץ ללא קרטועים.. כשאני אומר קרטועים אנלא מתכוון לממש קטע קטע... אלא כשיש למשל תנועה על המסך אז זה לא עובר חלק.. זה כאילו קופץ קפיצות קטנות.. כאילו מפספסים איזה פריים או שתיים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כנראה שהרזולוציות של שני המסכים שונות - אצלך זה מסך Full HD ואצל גיסך זה HD Ready.
תנסה לעבוד עם המקודד CoreAVC, שזה המקודד הכי יעיל שיש לפענוח תוכנה של תכני HD.
תנסה לעבוד עם המקודד CoreAVC, שזה המקודד הכי יעיל שיש לפענוח תוכנה של תכני HD.
וואו תודה!!! זה סידר לי את הקרטועים.. רק מה.. עכשיו אין סאונד משום מה.. אם אני מנגן את הסרט בנגן מדיה פלייר שלי אז זה עובד חלק בלי קרטועים אבל ללא סאונד.. ואם אני מנגן את הסרט בנגן bsplayer שלי אז זה מנגן עם סאונד אבל גם עם קרטועים.. מצטער להיות קצת נודניק יש פתרון לבעיית הסאונד??
ובכלל באיזה נגן את ממליצים להשתמש בכללי לסרטים??
ובכלל באיזה נגן את ממליצים להשתמש בכללי לסרטים??
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתקין FFDShow Tryouts (יש לינק במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום).
המקודדים של FFDShow כוללים גם קידוד וידאו, אז כדי שהוא לא ישתלט על קידוד הוידאו של CoreAVC, לך ל-FFDShow video decoder configuration, ובתפריט ה-codecs תשים את הפענוח של H264 על disabled.
המקודדים של FFDShow כוללים גם קידוד וידאו, אז כדי שהוא לא ישתלט על קידוד הוידאו של CoreAVC, לך ל-FFDShow video decoder configuration, ובתפריט ה-codecs תשים את הפענוח של H264 על disabled.