יש למישהו מושג מתי (אם בכלל) יגיע לסלקום ה Galaxy S?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
הוא קיים בסלקום ואורנג, המערכות הפעלה שלהם כבר נמצאות ברשת ואנשים כבר התקינו אותם
פשוט לא התחילו לשווק אותו... ההשערות היום מדברות על סוף החודש הזה או החודש הבא, אבל כרגיל... זה תלוי במצב הרוח של החברות
בכל מקרה אני מניח מראש שהמחיר יהיה מטורף, עדיף לקנות מחול אחד וזהו
פשוט לא התחילו לשווק אותו... ההשערות היום מדברות על סוף החודש הזה או החודש הבא, אבל כרגיל... זה תלוי במצב הרוח של החברות
בכל מקרה אני מניח מראש שהמחיר יהיה מטורף, עדיף לקנות מחול אחד וזהו
באמת אחלה אופציה, שאני אצטרך לשלם להם בטח 110ש"ח למכשיר+70ש"ח חבילת אינטרנט+אם אתה רוצה ביטוח אז עוד 50ש"ח. וכל זה ל36 חודשים.drorar כתב:למיטב הבנתי ישווק גם בפלאפון.
בכל אופן אחלה אופציה לסמארטפון עם ביטוח מהמפעילות....
לעומת זאת אם תקנה מארה"ב מכשיר לפי שער הדולר היום, יעלה לך 2200ש"ח, אם תיקח החזר ל36חודשים של 50ש"ח_אם אתה מדבר מעל 150ש"ח, ואצל סלקום מעל 75ש"ח) ייצא לך שתשלם על המכשיר 400ש"ח בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני אומר שהוא יעלה פחות ,אין מצב שהוא יעלה כמו איפון 4 שיקר ממנו בעשרות עד מאות דולרים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
היום הייתי בסלקום סתם לשמוע על חבילות חדשות ...
ועוד הסניף הענק שלהם בדיזינגוף
לא היה להם (ושאני אומר להם זה 4 נציגים + מנהל המחלקה) מושג מזה המכשיר הזה שאני מחזיק ביד ...
"ואיייייייי איזה יופייייייי מזה איזה דגם זה ! מאיפה הבאת אותו הוא ממש דומה ל גלקסי טאב שלנו .."
אז אתה מבין ?
איזה אוטוטו ואיזה נעליים אין להם מושג בכלל שקיים מכשיר כזה : GALAXY S

לא היה להם (ושאני אומר להם זה 4 נציגים + מנהל המחלקה) מושג מזה המכשיר הזה שאני מחזיק ביד ...
"ואיייייייי איזה יופייייייי מזה איזה דגם זה ! מאיפה הבאת אותו הוא ממש דומה ל גלקסי טאב שלנו .."
אז אתה מבין ?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
Re: היום הייתי בסלקום סתם לשמוע על חבילות חדשות ...
זה אף פעם לא מדד למשהו.asd1301 כתב:ועוד הסניף הענק שלהם בדיזינגוף
אז אתה מבין ?
...
העובדים בסניפים לא יודעים בדרך כלל על צפי מכשירים וגם לא ממש מבינים.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
הכי זול בארץ, כולל אחריות בינלאומית של סמסונג (זהה לאחריות בקניה מחול) :
http://www.telephonica.co.il/product-p- ... MSUNG.html
http://www.telephonica.co.il/product-p- ... MSUNG.html
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
1. אין במלאי - צלצלו אלינוavioren כתב:הכי זול בארץ, כולל אחריות בינלאומית של סמסונג (זהה לאחריות בקניה מחול) :
http://www.telephonica.co.il/product-p- ... MSUNG.html...
2 "אנו מחליפים מרכזיית IP (רשום באתר) ולכן אין אפשרות לצלצל אלינו"
3. LIVE SUPPORT - OFFLINE
סלחו לי שאני לא ממש מלא בטחון בחנות הזו!!!!!
(המחיר נשמע נחמד ורציתי לברר פרטים נוספים)
- avioren
- חבר ותיק

לא מכיר אישית את המוכרים ולא מקושר אליהם בשום דרך.
הבנתי שמדובר במוכרים הזולים בארץ ואפילו ישנם לא מעט המלצות בפורום אחר.
דיברתי אתם לפני שבועיים ונשמעו דווקא מאוד שירותיים ורציניים.
מעבר לזה אין לי הרבה להוסיף.
הבנתי שמדובר במוכרים הזולים בארץ ואפילו ישנם לא מעט המלצות בפורום אחר.
דיברתי אתם לפני שבועיים ונשמעו דווקא מאוד שירותיים ורציניים.
מעבר לזה אין לי הרבה להוסיף.
מישהו מחזיק אקדח ברקה שלך ברגע שהמכשיר מושק?ariel-ro כתב:באמת אחלה אופציה, שאני אצטרך לשלם להם בטח 110ש"ח למכשיר+70ש"ח חבילת אינטרנט+אם אתה רוצה ביטוח אז עוד 50ש"ח. וכל זה ל36 חודשים.drorar כתב:למיטב הבנתי ישווק גם בפלאפון.
לעומת זאת אם תקנה מארה"ב מכשיר לפי שער הדולר היום, יעלה לך 2200ש"ח, אם תיקח החזר ל36חודשים של 50ש"ח_אם אתה מדבר מעל 150ש"ח, ואצל סלקום מעל 75ש"ח) ייצא לך שתשלם על המכשיר 400ש"ח בסך הכל....
בגדול, מי שהחשבונית שלו היא באיזור ה300 ש"ח כך או כך, יכול לקבל איזה מכשיר שהוא רוצה עם חבילת גלישה והכל יהיה בסדר.
חיברלת הגלישה אף פעם לא מתכזזת, ככה שיוצא שזה 70ש"ח חבילת גלישה ל36חודשים(יוצא 2520ש"ח), ועל הדרך גם תוסיף ביטוח(כי אתה כבר בחברה סלולרית), אז יוצא לך עוד 1800ש"ח(שהביטוחים האלה לא מכסים שבר למסך וכד'), והגעת ל4200ש"ח כולל ביטוח ל3שנים, וכמובן שאתה צריך ליהיות כפוף לרומים של חברות הסלולר ולעדכונים שלהם, אחרת הביטוח הולך.drorar כתב:מישהו מחזיק אקדח ברקה שלך ברגע שהמכשיר מושק?ariel-ro כתב:באמת אחלה אופציה, שאני אצטרך לשלם להם בטח 110ש"ח למכשיר+70ש"ח חבילת אינטרנט+אם אתה רוצה ביטוח אז עוד 50ש"ח. וכל זה ל36 חודשים.drorar כתב:למיטב הבנתי ישווק גם בפלאפון.
לעומת זאת אם תקנה מארה"ב מכשיר לפי שער הדולר היום, יעלה לך 2200ש"ח, אם תיקח החזר ל36חודשים של 50ש"ח_אם אתה מדבר מעל 150ש"ח, ואצל סלקום מעל 75ש"ח) ייצא לך שתשלם על המכשיר 400ש"ח בסך הכל....
בגדול, מי שהחשבונית שלו היא באיזור ה300 ש"ח כך או כך, יכול לקבל איזה מכשיר שהוא רוצה עם חבילת גלישה והכל יהיה בסדר....
ובמחיר הזה אפשר לקנות שני גלקסי S מחו"ל.
בנוסף, שאם אתה מדבר מעל 150ש"ח אתה מקבל זיכוי על המכשיר בסך 50ש"ח ל36חודשים, ככה שיוצא לך שאם אתה קונה את המכשיר דרך מקום פרטי, יוצא שהוא עולה לך בסה"כ 300ש"ח.
ואף אחד לא שם לי אקדח בראש, אני פשוט רוצה להראות לגולשים עד כמה כל העסק זה של מכשירים מחברות הסלולר לא משתלם.
- avioren
- חבר ותיק

קראתי בפורום אחר מישהו שטוען למידע וודאי שאורנג וסלקום יתחילו לשווק את המכשיר בסוף החודש,כלומר בימים הקרובים סופ"ש או יום ראשון הקרוב.
מצד שני צישהו אחר טען שסלקום דחו את ההשקה לאמצע נובמבר.
אני מקווה שהראשון צודק.
מצד שני צישהו אחר טען שסלקום דחו את ההשקה לאמצע נובמבר.
אני מקווה שהראשון צודק.