בעיה בחיבור אופטי
יש לי רסיבר סראונד די ישן של יאמהה כשחיברתי אליו סטרימר בחיבור אופטי וגם dvd בקומפוזיט אני מצליח לשמוע ב 5.1 הכל רגיל ויפה
משום מה בסוני פלייסטיישן רק משחקים אין אפשרות לשמיעה של סראונד גם שאני משנה את הגדרות המשחק לסראונד עדיין אני שומע סטראו רק במשחקים!! כשאני משתמש בפלייסטיישן כ dvd לסרטים אני שומע סראונד
לפני חודש קניתי כרטיס קול של קריאייטיב 5.1 וגם רמקולים למחשב ואני מצליח לשמוע ב 5.1 (בחיבורי rca
אבל כשאני מנסה לחבר את המחשב עם הכרטיס קול בחיבור אופטי למערכת הכל חוזר לסטראו גם שאני משחק בהגדרות הכרטיס ונותן לו להריץ בדיקת ערוצים אני שומע רק קדמיים למישהו יש הסבר לתופעה זו
משום מה בסוני פלייסטיישן רק משחקים אין אפשרות לשמיעה של סראונד גם שאני משנה את הגדרות המשחק לסראונד עדיין אני שומע סטראו רק במשחקים!! כשאני משתמש בפלייסטיישן כ dvd לסרטים אני שומע סראונד
לפני חודש קניתי כרטיס קול של קריאייטיב 5.1 וגם רמקולים למחשב ואני מצליח לשמוע ב 5.1 (בחיבורי rca
אבל כשאני מנסה לחבר את המחשב עם הכרטיס קול בחיבור אופטי למערכת הכל חוזר לסטראו גם שאני משחק בהגדרות הכרטיס ונותן לו להריץ בדיקת ערוצים אני שומע רק קדמיים למישהו יש הסבר לתופעה זו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ואיך אתה יודע שהPS2 מוציא את המשחק בסראונד?
אני זוכר שהיו משחקים שתמכו בDD והיו כאלה שלא
אני זוכר שהיו משחקים שתמכו בDD והיו כאלה שלא