הורדת מחיר התשתית לבזק - אפשרי?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
intengo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אני מסיים השבוע התחייבות לבזק על האינטרנט (מהירות 4 מגה). לאחר סיום ההתחייבות המחיר החודשי לתשתית בלבד עומד על 110 שקלים.

התקשרתי לנציג שירות, והוא הציע לי חבילה של 84 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה, תשתית בלבד. לא מציאה גדולה.

בדרך כלל, בהתנהלות מול ספקים, אני מברר את המחיר אצל המתחרים וכך תמיד מקבל את המחיר ללקוח חדש, בין אם על ידי איום בהתנתקות בשירות לקוחות, או על ידי מעבר לחברה אחרת וקבלת תעריף של לקוח חדש.

הבעיה שלי - הוט מבחינתי אינה אופציה. עברתי לבזק אחרי שנה שבה האינטרנט זחל בטירוף. הייתי מחובר לחבילה של 5 מגה, כאשר בפועל קיבלתי בקושי מגה וחצי (ולפעמים גם 700K ו 800K בלבד). טכנאי בכיר של הוט שהיה אצלי, אחרי עשרות טלפונים וביקורים, קבע שזה המקסימום שהוט יכולה להבטיח לי, כי אני גר בקומפלקס מגורים גדול שבו יש הרבה לקוחות להוט שמתחרים על אותו רוחב פס.

אני יודע, מנסיונות העבר, שאצל בזק הם לא יכולים לתת הנחות בדמי השימוש ובתעריפים הרשמיים כמו כל חברה רגילה.

השאלה שלי - האם גם בבזק איום בהתנתקות יכול להוריד את המחיר, או שלקחת את ההצעה של נציג השירות? אני שואל בפורום כי אני ממש לא אוהב את כל ההצגות והוויכוחים שמזכירים לפעמים שוק.

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

אני הייתי בדיוק באותו מצב שלך.

לא הצלחתי להוריד את המחיר אבל כשבאתי להתנתק אחרי שכבר התקינו אצלי הוט הם כן רצו לבוא לקראתי רק שזה כבר לא היה רלוונטי, שווה לנסות (לקחת הצעה מהוט ולנסות להוציא מבזק משהו יותר מוצלח).

guycomp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
שם מלא: גיא
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

HOT עשו הרבה שדרוגים בתקופה האחרונה ופרסו את רשת UFI כמעט בכל הארץ, יכול להיות שנסיון חדש יכול להיות עבורך דבר טוב סכם עם הוט שבמידה והמהירות לא תהיה טובה שינתקו אותך שנית וללא התחייבות מצדך.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות

רקעים יפים

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”