כדאי לקנות PS3 בחבילה ,או מכשיר לבד ?
אתה צריך לדעת שאם תקנה את המשחקים בחו"ל בד"כ תחסוך עד 50 אחוז... משחק חדש בד"כ עולה בסביבות ה-200 שקל וישן עד 100 שקל בחו"ל (כולל הכל).
אם תמצא חבילה שיהיו בה משחקים שתרצה במחירים האלה (כתוספת לעלות המכשיר) אז כדאי, אם לא אז לא.
אם תמצא חבילה שיהיו בה משחקים שתרצה במחירים האלה (כתוספת לעלות המכשיר) אז כדאי, אם לא אז לא.
בדרך כלל מתי שמוכרים את החבילות עם משחקים חדשים דואגים שהמחיר גבוה יותר בכמה מאות שקלים. תלוי איזה חבילות ראית וכמה הן עולות.
שים לב גם איזה קונסולה אתה קונה אם היא NTSC או PAL
שים לב גם איזה קונסולה אתה קונה אם היא NTSC או PAL
נערך לאחרונה על ידי DaJackaL ב 18/10/2010 13:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
בשופטו בוודאות כן, בגיים אני מאמין שכן אבל אתה יכול להיכנס לאתר ויהיה רשום בטח.
בPSN אתה יכול לפתוח גם חשבון אירופאי וגם אמריקאי.
אם יש לך משחק אירופאי ואתה רוצה לקנות או להוריד תוספת שהיא חינם למשחק, אתה תיהיה חייב לעשות את זה מהחנות האירופאית, ואם המשחק אמריקאי אז להפך.
אני אף פעם לא נתקלתי בבעיה עם אחד מהחשבונות, למשל יש לי משחקים אירופאים ואמריקאים, אם הורדת תתוספת למשחק בחנות המתאימה זה יעבוד לך בלי בעיה גם במשתמש השני אפילו אם הוא לא מאותה חנות.
אני הכנסתי תקוד של האונליין לפיפא 11 האירופאי שלי בחנות האירופאית ומשחק רק במשתמש האמריקאי.
בPSN אתה יכול לפתוח גם חשבון אירופאי וגם אמריקאי.
אם יש לך משחק אירופאי ואתה רוצה לקנות או להוריד תוספת שהיא חינם למשחק, אתה תיהיה חייב לעשות את זה מהחנות האירופאית, ואם המשחק אמריקאי אז להפך.
אני אף פעם לא נתקלתי בבעיה עם אחד מהחשבונות, למשל יש לי משחקים אירופאים ואמריקאים, אם הורדת תתוספת למשחק בחנות המתאימה זה יעבוד לך בלי בעיה גם במשתמש השני אפילו אם הוא לא מאותה חנות.
אני הכנסתי תקוד של האונליין לפיפא 11 האירופאי שלי בחנות האירופאית ומשחק רק במשתמש האמריקאי.