מישהו יודע מה קרה לאתר theparadox?
נכון, מקווה שיחזור במהרה. אתר מצויין.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לאדע מה איתכם,אני מבסוט מריליסלוג - מוצא שם את כל הסדרות\סרטים שאני רוצה בלי להרשם בלי להגיב ובלי שום עבודה 
www.rlslog.net
www.rlslog.net
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
אתר טוב. הבעיה שבהרבה מהפוסטים לא מופיעים השרתים המובילים RS / Netload / Megaupload / Megasharesl33cher כתב:לאדע מה איתכם,אני מבסוט מריליסלוג - מוצא שם את כל הסדרות\סרטים שאני רוצה בלי להרשם בלי להגיב ובלי שום עבודה
www.rlslog.net...
אלא כל מיני שרתים נידחים יחסית, שגם תוכנת ההורדות לא תמיד מצליחה לעשות להם "זיהוי תמונה אוטומטי", וגם הלינקים שמופיעים בהם הופכים מהר מאוד ללא פעילים. תנסה פעם אתר כמו tehparadox, ותגלה קהילה תוססת שמעלה לשרתים המובילים ודואגת לשמר לינקים פעילים לאורך זמן...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
צודק,Mipony ו JD לא יודעים לזהות CAPCHA של HF DF ועוד שרתים (אבל כן יודעים למזלנו של MU ו NL
)
בזמנו (לפני כמה חודשים) אף פעם לא הצלחתי להוריד מ MEGASHARES מפני שליוזר FREE הם מקצים 250מגה פר הורדה,וכל הורדת פרק טלוויזיה זה 350מגה ומעלה
אגב,בריליסלוג אני תמיד מוצא לינקים של MU NL ו RS תקינים
אבל בכל זאת אנסה את האתר שבכותרת השרשור.
בזמנו (לפני כמה חודשים) אף פעם לא הצלחתי להוריד מ MEGASHARES מפני שליוזר FREE הם מקצים 250מגה פר הורדה,וכל הורדת פרק טלוויזיה זה 350מגה ומעלה
אגב,בריליסלוג אני תמיד מוצא לינקים של MU NL ו RS תקינים
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
rlslog משמש אותי בעיקר לתוכנות, ריפרוף על אלבומי מוסיקה, ומדי פעם למרבה הבושהl33cher כתב:צודק,Mipony ו JD לא יודעים לזהות CAPCHA של HF DF ועוד שרתים (אבל כן יודעים למזלנו של MU ו NL)
אגב,בריליסלוג אני תמיד מוצא לינקים של MU NL ו RS תקיניםאבל בכל זאת אנסה את האתר שבכותרץ השרשור.
...