שאלה לגבי הקלטה בדיוידי מקליט של סוני Sony RDRDC200

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
b-yaniv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני שוקל לרכוש דיוידי מקליט של סוני מדגם Sony RDRDC200 .
רציתי לשאול שאלה קטנה : כשמקליטים באיכות הגבוהה ביותר (xp) , וצורבים לאחר מכן על גבי מדיית דיוידי רגילה , מה אורך הוידאו (בדקות) שנכנס במדיה בודדת ? (אני מניח שזה אמור להיות זהה בכל דגמי הדיוידי המקליט של שוני, ולאוו דווקא בדגם הזה) ..
ועוד משהו : האם איכויות ההקלטה הן קבועות מראש, או שניתן גם לכוון ידנית ? אני יודע למשל שיש מכשירים של פיוניר, שניתן להגדיר למכשיר שיקליט באיכות של שעה ו-20 דק' למדיה בודדת, או שעה ורבע, וכן הלאה, בהפרשים של 5 דק' לפי בחירתך. האם זה קיים גם במכשיר הזה?
ובכלל אם למישהו יש נסיון עם הדגם הזה, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת (:
אודה מאוד לתשובות בנושא

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

לא מומלץ, עדיף פנסוניק

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

במצב XP נכנסת שעה אחת בדיסק דיוידי. אין הבדל ניכר ממצב SP.

אגב, במכשיר הזה אפשר לבחור את איכות ההקלטה רק בהקלטה מאנלוגי או ממקור חיצוני. מה-DTT ההקלטה היא באיכות המקור.

הדגמים החדשים של סוני לא מומלצים. החסרון הגדול הוא שההקלטה לדיסק היא בזמן אמת ולוקחת זמן רב.
בנוסף הם מאוד איטיים. כיבוי והפעלה ארוכים, כמו במחשב. תגובות איטיות לשלט. אין הקלטה ישירה לדיסק, חייבים להרד דיסק קודם ואז כאמור, בזמן אמת.
המעבד וידאו נחות בהשוואה לדגמים קודמים.

עדיף לך לרכוש דגם EH 59 של פנסוניק. מעולה. סוני עד לא מזמן הייתה מהמובילות בתחום, יש לי מכשיר מצויין שלה. אבל עברה משיתוף פעולה עם פיוניר לסמסונג. במכשיר של פנסוניק יש מצב פלקס. אתה מכניס את זמן התכנית והמכשיר קובע אוטומטית את האיכות המירבית.

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”