כתבה בנושא הטכנולוגיה מאחורי הקצבים החדשים של בזק, ותשובת HOT וחברת חשמל
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
http://thecom.co.il/article.php?id=13851
בכתבה:
- הסבר על הטכנלוגיה החדשה של ה Bonding שמאפשרת 200 מגה ב DSL והציוד שמשודרג כעת.
- השדרוג האפשרי של הוט שיאפשר בקרוב 400 מגה.
- ה Upload המוגבל והמצחיק והסיבות שעומדות מאחוריו.
- מתי כן יספקו בזק Upload מתאים.
- רשת חברת חשמל שתתחיל ב 2011.
בכתבה:
- הסבר על הטכנלוגיה החדשה של ה Bonding שמאפשרת 200 מגה ב DSL והציוד שמשודרג כעת.
- השדרוג האפשרי של הוט שיאפשר בקרוב 400 מגה.
- ה Upload המוגבל והמצחיק והסיבות שעומדות מאחוריו.
- מתי כן יספקו בזק Upload מתאים.
- רשת חברת חשמל שתתחיל ב 2011.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
בזק? 200מגה? פחחחח
על הוט אפשר להאמין כי יש להם כבר והם פורסים כבר סיבים אופטיים כנשוכי נחש,חברת חשמל גם יכולים.
אבל בזק? אצלם הכל אדיש יותר מגמל שהולך במדבר
הכי הרג אותי - "בזק מציעה ללקוחות פרטיים רק עד 1 מגה סל"ש בערוץ העולה (מאית מרוחב הפס המוצע בערוץ היורד). לעסקים היא מציעה ברשת זו עד 2 מגה סל"ש בערוץ העולה. זה הכול. לטענת בזק: "אין ביקושים ליותר רוחב פס בערוץ העולה".
מנותקים מהמציאות לגמרי.
על הוט אפשר להאמין כי יש להם כבר והם פורסים כבר סיבים אופטיים כנשוכי נחש,חברת חשמל גם יכולים.
אבל בזק? אצלם הכל אדיש יותר מגמל שהולך במדבר
הכי הרג אותי - "בזק מציעה ללקוחות פרטיים רק עד 1 מגה סל"ש בערוץ העולה (מאית מרוחב הפס המוצע בערוץ היורד). לעסקים היא מציעה ברשת זו עד 2 מגה סל"ש בערוץ העולה. זה הכול. לטענת בזק: "אין ביקושים ליותר רוחב פס בערוץ העולה".
מנותקים מהמציאות לגמרי.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני לא מבין את הוט- הם משקיעים סתם כספים בשיפור טכנולוגיית ביניים כשברור שמעבר לסיבים אופטיים הוא בלתי נמנע. ה-NGN של בזק זה עוד סביר כי הם מבצעים כעת את רוב הנחת הסיבים ובעתיד יצטרכו להניח רק את הכמה מאות מטרים האחרונים, למרות שגם השידרוג הבא של שימוש בחוטי נחושת כפולים גם לא נשמע כפתרון לזמן ארוך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
רגע, גם לי יש תואר שני במדעים, להוסיף את כל התארים שלי מעכשיו למאמרים?!
מה זה כל המספרים חסרי המשמעות האלה? כל עוד שהשדרה הראשית של ישראל (מד1) פקוקה, מה המשמעות בכלל של כבישים רחבים ליד הבית כשבאיילון נוסעים 20 קמ"ש?
מה זה כל המספרים חסרי המשמעות האלה? כל עוד שהשדרה הראשית של ישראל (מד1) פקוקה, מה המשמעות בכלל של כבישים רחבים ליד הבית כשבאיילון נוסעים 20 קמ"ש?
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הסבר על טכנולוגית ה 3 DSM-L שמאפשרת 200 מגה על שני זוגות נחושת:
http://thecom.co.il/article.php?id=13860
http://thecom.co.il/article.php?id=13860
כי היום אפשר להשאיר את מרבית התעבורה קרוב יותר לספק, בלי לצאת לחו"ל.oferlaor כתב:רגע, גם לי יש תואר שני במדעים, להוסיף את כל התארים שלי מעכשיו למאמרים?!
מה זה כל המספרים חסרי המשמעות האלה? כל עוד שהשדרה הראשית של ישראל (מד1) פקוקה, מה המשמעות בכלל של כבישים רחבים ליד הבית כשבאיילון נוסעים 20 קמ"ש?...
Video Caching, P2P Caching וכו'
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46374
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
כל ה ISP מבצעות כיום Caching לתכנים פופולארים, אחרות מזמן היו מתמוטטות. מכיוון שה- Caching מקומי בארץ, מהירויות גבוהות כאלו יכולות להתקיים.