מה זה PS3 3D?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כל PS3 הוא 3D. כנראה שהם מנצלים את חוסר הידע של אנשים בשביל למכור את אותו הדבר ביותר כסף. בכל מקרה צריך טלויזיה 3D בשביל להשתמש ב3D של ה PS3, וטלויזיה כזאת עולה הרבה מאוד ואני אישית חושב שגם לא שווה לקנות אחת היום (למרות שאני מאוד רוצה אחת כזאת בעצמי).
מחזקMalcontent כתב:כל PS3 הוא 3D. כנראה שהם מנצלים את חוסר הידע של אנשים בשביל למכור את אותו הדבר ביותר כסף....
מדובר על גרסה 320GB שמחליף את 250GB (עולם הדיסקים הקשיחים מתקדמים בקצב רצחני,הנפחים עולים והמחירים יורדים,רק אצל יס לא שמעו על זה
על הדרך הבליטו לוגו 3D כאילו זה משהו חדש,ועכשיו המוכר יכול להגיד לך,אתה רואה,זה גם עם דיסק יותר גדול וגם 3D
כל העניין,שלא ידוע עם איזה קושחה מגיע,האם זה מעל 3.42
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זה רק עניין של זמן עד שלא יהיו יותר קונסולות חדשות עם גרסה נמוכה מ3.42
כבר הערכתי פעם, ויכול להיות שאפילו צדקתי, שכל מיני מוכרים יאגרו קונסולות ישנות בשביל להתחיל למכור אותן יותר ביוקר אחרי שאי אפשר יהיה להשיג קונסולות ניתנות לפריצה, למרות שההערכה שלי התבססה על שינוי שחשבתי שסוני יעשו בקו הייצור (כמו שעשו עם ה PSP אחרי הפריצה של סוללת פנדורה). לא תיארתי לעצמי שתצא גרסת קושחה שתוכל לחסום אפקטיבית את הפריצה.
כבר הערכתי פעם, ויכול להיות שאפילו צדקתי, שכל מיני מוכרים יאגרו קונסולות ישנות בשביל להתחיל למכור אותן יותר ביוקר אחרי שאי אפשר יהיה להשיג קונסולות ניתנות לפריצה, למרות שההערכה שלי התבססה על שינוי שחשבתי שסוני יעשו בקו הייצור (כמו שעשו עם ה PSP אחרי הפריצה של סוללת פנדורה). לא תיארתי לעצמי שתצא גרסת קושחה שתוכל לחסום אפקטיבית את הפריצה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

תלוי מה אתה רוצה לעשות.
אם אתה רוצה מכשיר פרוץ, אתה צריך גרסה 3.41 או נמוכה יותר.
אם אתה רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים או לשחק ברשת, אתה לא יכול להשתמש בפריצה (כרגע) ואז לא משנה איזו גרסה יש לך - פשוט תעדכן אותה.
אם אתה רוצה מכשיר פרוץ, אתה צריך גרסה 3.41 או נמוכה יותר.
אם אתה רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים או לשחק ברשת, אתה לא יכול להשתמש בפריצה (כרגע) ואז לא משנה איזו גרסה יש לך - פשוט תעדכן אותה.