האם היית מגדיר את עצמך כוידאופיל?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
האם אתה היית מגדיר את עצמך כוידאופיל?
או אולי ציודופיל?
אני שניהם...
או אולי ציודופיל?
אני שניהם...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני בהחלט וידאופיל.
ציודופיל? אתה מגדיר את זה כאחד שיש לו ציוד יקר בבית או כאחד שמחליף כל הזמן?
ציודופיל? אתה מגדיר את זה כאחד שיש לו ציוד יקר בבית או כאחד שמחליף כל הזמן?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ציודופיל: כזה שבוער לו להחליף ציוד לא רק בהכרח בכדי לשפר את איכות התוצאה הסופית. כזה שהכסף בוער לו בארנק בכדי לשדרג גם כשמה שיש קרוב כבר לאופטימלי.
אני בפירוש שייך לשני המחנות... אני חושב ששלושת מייסדי האתר (אני, מרטין וחיים) בפירוש נכנסים לשתי הקטגוריות...
אני בפירוש שייך לשני המחנות... אני חושב ששלושת מייסדי האתר (אני, מרטין וחיים) בפירוש נכנסים לשתי הקטגוריות...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז אני כנראה מייצג סוג אחר של אנשים - כאלו שמוכנים להשקיע כסף בציוד אבל לא מוכנים להחליף כל כך מהר.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לגבי וידאופיל -סימנתי כן
לגבי ציודופיל -השדרוגים שאני מבצע באים מתוך רצון לשפר את איכות החוויה
נכון לעכשיו ,לדוגמא ,יש לי מסך PS50B550 ובשילוב עם מעבד וידאו DVDO EDGE אני מקבל תוצאה
מעולה ב-SD אבל בגלל המחיר הקורץ של ה-58V10 וכמובן הגודל ,אני חושב האם כדאי לבצע שידרוג למסך
גדול יותר
לגבי ציודופיל -השדרוגים שאני מבצע באים מתוך רצון לשפר את איכות החוויה
נכון לעכשיו ,לדוגמא ,יש לי מסך PS50B550 ובשילוב עם מעבד וידאו DVDO EDGE אני מקבל תוצאה
מעולה ב-SD אבל בגלל המחיר הקורץ של ה-58V10 וכמובן הגודל ,אני חושב האם כדאי לבצע שידרוג למסך
גדול יותר
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לי נוח עם ה KURO ועם ה VP50. כדי שאחליף אותם יצטרכו להציג בפני משהו באמת יוצא מהכלל.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
הגודל של הקורו מספק אותך ,אם כן אז אין צורך בשידרוגCatskinner כתב:לי נוח עם ה KURO ועם ה VP50. כדי שאחליף אותם יצטרכו להציג בפני משהו באמת יוצא מהכלל....
אין תחליף לקורו......
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
לא וידאופיל (להגדרתי) ! רוצה לומר אשקיע במסך טוב, גם במחיר של עוד כמה אלפי שקלים לעיתים כדי לנסות להגיע לרף העליון של הדרישות / ציפיות שלי. אשקיע זמן סביר בכיול (עצמי) בהמשך למדריכים, המלצות בפורום וכו'. אשתדל להצמד למקורות איכותים יותר (למשל הפסקתי כמעט לחלוטין את הצפייה בשידורי SD - למעט הצצה במהדורות חדשות וכד').
מנגד לא מכלה זמן מיותר בחיפוש אחרי כיול אולטימטיבי. לא ממש מוטרד שבמסך הספיציפי שלי אין כיול THX מובנה
ולא כוסס ציפורנים כלל מנושא דעיכת השחורים .....
ציודאופיל ? כן ... ודאי מעל לממוצע של האיש הקטן ברחוב. יש לי יתרון של נסיעות רבות לחו"ל ולכן בדר"כ אחזור תמיד עם פריט חדש - $100 - $150 במזוודה. אבל שוב לא במידה שמעבירה אותי על דעתי.
מנגד לא מכלה זמן מיותר בחיפוש אחרי כיול אולטימטיבי. לא ממש מוטרד שבמסך הספיציפי שלי אין כיול THX מובנה
ציודאופיל ? כן ... ודאי מעל לממוצע של האיש הקטן ברחוב. יש לי יתרון של נסיעות רבות לחו"ל ולכן בדר"כ אחזור תמיד עם פריט חדש - $100 - $150 במזוודה. אבל שוב לא במידה שמעבירה אותי על דעתי.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
מאז שהתחלתי לקרוא ביקורות על מסכים (גם פה) אני הרבה יותר מודע לפרמטרים השונים באיכות התמונה וכיום
אם אני צופה בסרט כזה או אחר על מסך כזה או אחר אני ישר "מחפש" את הבעיות האלו כי עכשיו אני מודע לזה...
מצד שני גם אם איכות התמונה על הפנים במידה ואין דרך אחרת לצפות אז אני אסתדר.
אם אני צופה בסרט כזה או אחר על מסך כזה או אחר אני ישר "מחפש" את הבעיות האלו כי עכשיו אני מודע לזה...
מצד שני גם אם איכות התמונה על הפנים במידה ואין דרך אחרת לצפות אז אני אסתדר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
וידאופיל אני כן, אמנם כרגע אני לא במצב האידיאלי - אבל העובדה שהמצב מפריע לי... מעיד על כך.
הקרבה החדשה לציוד שמאפשר צפייה מדהימה - מקשה את העניינים עוד יותר
.
ציודופיל? לא נראה לי.
הקרבה החדשה לציוד שמאפשר צפייה מדהימה - מקשה את העניינים עוד יותר
ציודופיל? לא נראה לי.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
מה עשו כל הווידאופילם למיניהם לפני 8-10 שנים בערך , ז''א לפני כניסת המסכים הדקים ? על מה אז הם דיברו ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אז לא הייתה דרך כמו היום לדבר - אז כנראה דיברו פחות...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אני לא מדבר על דרך צורת ההתקשרות בין האנשים - אלא על זה שעד לא מזמן היה לכולם קופסאות מרובעות 50 הרץ ,כשההבדלים היו מינוריים , הפסגה היתה סוני טריניטרון או לווה , למעשה מה שאני אומר שכל הקטע הזה של ווידאופיליה נראה לי נולד ב 10 שנים האחרונות , אבל אולי אני טועה
אתה לפני 10 שנים גם היית עסוק כל היום באיכות השחורים של הטלוויזה שלך ?
אגב מזל טוב , הפכת לעוסק בתחום ? תתחדש
אתה לפני 10 שנים גם היית עסוק כל היום באיכות השחורים של הטלוויזה שלך ?
אגב מזל טוב , הפכת לעוסק בתחום ? תתחדש
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לפני 10 שנים היו מקרנים למי שיכל להרשות לעצמו. אחרים נאלצו לקבל את המנה הויזואלית שלהם בקולנוע ובסינמטק.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

כן , ואיזו איכות היתה להם .Catskinner כתב:לפני 10 שנים היו מקרנים למי שיכל להרשות לעצמו. אחרים נאלצו לקבל את המנה הויזואלית שלהם בקולנוע ובסינמטק....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין לי ויכוח איתך שמבחינת ציוד התחביב עשה כברת דרך ארוכה מאוד תוך פרק זמן קצר יחסית ושלהבדיל מתחום האודיו הטהור, אנחנו עדיין מחפשים את נקודת האיזון.bossgt6 כתב:כן , ואיזו איכות היתה להם .Catskinner כתב:לפני 10 שנים היו מקרנים למי שיכל להרשות לעצמו. אחרים נאלצו לקבל את המנה הויזואלית שלהם בקולנוע ובסינמטק.......
הנקודה היא שוידאופיל לפני 10 , 20 או 30 שנה היה צריך לבלות המון בבתי קולנוע ובסינמטק. בשבילו הטלביזיה לא הייתה ממש תחרות וקשה לתאר את הרגשת הסיפוק כשבפעם הראשונה התאפשר לחובב סרטים להקרין אצלו בבית את הסרט שהוא רצה, בזמן שהוא רצה ובגודל שמילא את כל החדר. החלופות לפני כן לא הייתה הטלביזיה ומסך ה CRT אלא מקרנות ה 16 מ"מ וה סופר 8 ולכן הצרוף של נגן DVD ומקרן הייתה בגדר מהפכה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תודה BOSS
מסכים שמן הסתם היה פחות ציוד, וגם פחות אנשים שדיברו. לא יודע אם הייתי נהיה וידאופיל ללא האתר שלנו...
מסכים שמן הסתם היה פחות ציוד, וגם פחות אנשים שדיברו. לא יודע אם הייתי נהיה וידאופיל ללא האתר שלנו...