תודה ושבוע טוב
שילוב סנטר B&W HTM62 לרמקולים קדמיים B&W DM303
אני יודע שלא מומלץ שהסנטר יהיה שונה מהרמקולים הקדמיים אבל אני רוצה לשדרג אות הנוכחי ל-B&W HTM62 לדעתכם בשל היותם מאותו חברה גוון הצליל יהיה זהה וניתן יהיה לבצע את השילוב ?
תודה ושבוע טוב
תודה ושבוע טוב
נערך לאחרונה על ידי Buzhish ב 18/10/2010 0:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי לא אמורה להיות שום בעייה
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
גם אני עם אותה קומבינציה (DM303 + LCR3). אפשר לשאול מה מפריע לך בסנטר? אני חי איתו יחסית בשלום, אבל יש לי לפעמים תחושה שתחום התדרים שלו צר יותר מזה של הרמקולים הצידיים, כאילו שהוא ממוקד בעיקר בצלילים הבינוניים (mid).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
לפי הביקורת הזו ל-LCR3 יש אכן צליל שונה ומנותק (מה שאני ייחסתי לתחום תדרים שונה). הפתרון של כותב הביקורת הוא שימוש ב-DM303 נוסף כרמקול סנטר, במקום ה-LCR3:
[left]
[left]
[/left]Eager to hear how the horizontally placed LCR3 would affect the center-channel presentation, I returned to the DTS track. The main difference was that I became more aware of the center speaker. Although I carefully checked its level beforehand, the LCR3 seemed to detach itself from the front soundstage. As I moved from side to side, I became equally aware of the front left and right speakers. The soundfield was still impressive but not as seamless as it had been with five identically matched satellites. Listen, I'm no technical ideologue. I didn't want the five matched speakers to sound better; they simply did. So, I put the fifth DM303 back in the center position and left it there. I should mention, though, that the DM303 is not magnetically shielded, which wasn't a problem for me because I use a DLP projector....