אני כלכך לא רוצה להיכנע ולרכוש milestone (אני אוהב את החופש של להתקין רומים מקוסטמים).
ה- desire Z של HTC נראה קצת חלש יותר במעבד שלו. וגם המקלדת שלו נראית פחות טובה משל הסמסנונג ושלא לדבר על גודל המסך...
כן זה בעיה דיי רצינית , אני שם לב לזה עם האיפון 4 שלי ששם המסך הוא 3.5" אבל מתרגלים ,מצד שני יש את המיליסטון 2 שבא עם מעבד לא רע בכלל וגם מקלדת פיזית .
שמעו... אני יודע שמקלדת פיזית בפלאפון זה נוח, אבל זה די מגביל בבחירה...
אם ממש צריכים למקרים מסויימים מקלדת אז אפשר להשיג אחת אלחוטית שמתחברת בBT ולהשתמש בה במקרה הצורך
כן, זה לא ממש "אותו דבר" אבל מה לעשות שמכשירים עם מקלדת מובנת זה סיפור לא פשוט
אל תתבלבלו עם המעבד של הדייזיר Z שהוא של Qualcomm מדגם המתקדם שלהם MSM7230 (יוצר ב 45nm)....המעבד הזה הוא מהמתקדמים שיש היום בשוק הסלולאר ועל פי הספק הרשמי שלו הוא תומך בטווח התדרים 800MHz-1000MHz. כלומר אם תרצו תוכלו להאיץ אותו ל 1GHz בלי שום בעייה. המעבד הזה (SoC) נותן ביצועים טובים יותר מרוב מעבדי 1GHz שנמצאים איתנו בשוק כבר תקופה ארוכה (כמו אלה במכשירי הנקסוס והדייזר). הסיבה לא לרכוש את מכשיר הדייזיר Z (ומכשיר ה G2 של T-Mobile שהוא אח של ה Z) לא צריכה להיות קשורה לכך שהמעבד הוא חלש....כי הוא ממש-ממש לא כזה..
osherov כתב: הסיבה לא לרכוש את מכשיר הדייזיר Z (ומכשיר ה G2 של T-Mobile שהוא אח של ה Z) לא צריכה להיות קשורה לכך שהמעבד הוא חלש....כי הוא ממש-ממש לא כזה..
הסיבה יכולה להיות מסך לא גדול מספיק או מסך לא איכותי ברמה של נניח ה Super AMOLED של סמסונג או אולי חוסר אהבת ממשק ה Sense UI של HTC (שקיבל עכשיו גירסה חדשה) אבל לטעמי דווקא המעבד הוא נקודה חזקה במכשיר ולא להפך (אגב, מכשיר רלוונטי נוסף יכול להיות מכשיר ה MILESTONE 2 של מוטורולה)
טוב אני אומנם לא פירסמתי את זה מכיוון שעדיין לא ברור לגמרי מה יהיה עם מכשיר ה Desire Z ועם מכשיר ה Desire HD בנושא זה, אבל קחו בחשבון שיתכן שגם HTC תשים נעילה כלשהיא אשר לא מאפשרת השגת הרשאות רוט קבועות במכשירים שלה. המידע הזה פורסם לגבי מכשיר ה T-Mobile G2 שיוצר ע"י חברת HTC (שהוא מאוד דומה בתכונות למכשיר ה Desire Z). מתברר שב G2 יש הגנה (T-Mobile דיברו על הגנה בחומרה בעוד הקהילה גילתה שזה ממש לא נכון) אשר לא מאפשרת לפתוח את המכשיר להרשאות רוט קבועות (כלומר פעולת הפתיחה להרשאות נדרשת בכל איתחול של המכשיר)...אז אומנם הקהילה כבר בדרך לשבור את המנגנון הזה ב G2 (בעיקר בגלל שההגנה לא נעשתה ברמת החומרה כמו במכשירי מוטורולה) אבל בכל זאת כדאי לעקוב האם זה הכיוון ש HTC הולכים לקחת או האם זה משהו שקשור רק לגחמה פרטית של המפעילה (T-Mobile)