מחפש אוזניות עד 300 שקל

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אחרי כ-3 שנים של שימוש באוזניות סנהייזר cx300, אוזנייה אחת החליטה לשבות והפסיקה לעבוד... בזמנו רכשתי אותם בכ- 350 שקל..
אני מחפש זוג אוזניות חדש, במחיר של עד 300 שקל..

אם זה עוזר להמלצה לדגם אז הסגנון שירים שאני שומע דיי אחיד,על קצה המזלג: פינק פלוייד, ליאונרד כהן, ביטלס, רדיוהיאד ועד רוק ישראלי...
מזרחית וטראנסים אני לא שומע.

הבנתי שיש כמה דמים מומלצים במיוחד כמו ה Monster Turbine וה- Head-Direct RE0.

אשמח לשמוע על המלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר אז מה טוב (חבר חוזר מארה"ב בעוד כמה ימים..)
http://cgi.ebay.com/Head-Direct-RE0-Ear ... 3ca7c9d130 Head-Direct RE0 ב80 דולר.

http://cgi.ebay.com/Monster-Turbine-Hig ... 0446079408? pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item56404e95b0 Monster Turbine High-Performance ב 85 דולר (גם את גרסת ה cooper אפשר להשיג באיזור המחיר הזה).

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אני נמצא בדיוק באותו מצב כמוך (למעט זה שהסנהייזר עדיין עובדות). קניתי ב90 דולר etymotic hf5. עוד לא קיבלתי אותן, אבל בעבר שמעתי אותן והן אוזניות מעולות ! עם הדולר של היום זה קרוב למה שרשמת.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

לך על הre0 בראש שקט.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

idonava - אתה אוהב את הסאונד של ה CX300? או במילים אחרות אתה מחפש אוזניות שנשמעות דומה?

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #5 

HazooM כתב:idonava - אתה אוהב את הסאונד של ה CX300? או במילים אחרות אתה מחפש אוזניות שנשמעות דומה?
...
בעיקרון אני אהבתי את הסאונד של ה cx300 אבל הייתי רוצה לקבל בכ80 דולר סאונד הרבה יותר טוב..
גם אין לי זמן לשמוע אותם בחנויות או משהו כזה (צה"ל)
הייתי רוצה לקבל את המלצתכם (גם כשקניתי את הסנהייזר לפני 3 שנים, קניתי בעזרת המלצות של חברי הפורום) לגבי אוזניות כי אוטוטו חבר חוזר מארהב והוא יכול להביא לי אותם.. ואני לא ממש יכול להתכתב בפורום (צבא)

ד"א - הנגן שלי הוא אייפוד טאץ' וכנראה בקרוב אייפון 4
תודה מראש !!

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #6 

אם אהבת את ה CX300 אז עדיף דגם ה Monster Turbine מאשר ה RE0 (שיותר מאוזנות אך חלשות מעט בבסים).

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”