האונליין בpes 2011 עובד לכם חלק?
למה אתה מצליח לשחק ללא לאגים גם נגד אירופאים? הרשת שלי מוגדרת כמו שצריך פורטים פתוחים dmz פתוח. 12 מגה מהירות עם גיימר, איפה הבעיה ברשת אצלי?
אני מציין כי אני מוצא משחק מהר מאוד ומתחבר גם לאונלין אבל עובד עם לאגים..
אולי הלאגים זה לא כמו שנה שעברה שלקח 2 שניות עד שנתן פס אבל זה איטיות כזאת מעצבנת, זורם לך משחקים באונליין כמו באופליין?
אני מציין כי אני מוצא משחק מהר מאוד ומתחבר גם לאונלין אבל עובד עם לאגים..
אולי הלאגים זה לא כמו שנה שעברה שלקח 2 שניות עד שנתן פס אבל זה איטיות כזאת מעצבנת, זורם לך משחקים באונליין כמו באופליין?
ניסיתי, עדיין יש לאגים. פתחתי פורטים dmz הכל. מהירות 12 מגה גיימר ואני לא מצליח להבין איפה הבעיה..קרמריקה כתב:אצלי, 90% מהמשחקים הם ללא לאגים. כשיש לאגים זה כמעט תמיד נגד משתמש מארץ באסיה או אמריקה.
אני ממליץ להשתמש בחשבון בריטי (PSN). הוא עובד מהר יותר מהאמריקאי....
בכל אופן תודה.
אצלי זה גם עובד חלק
אם לא עדכנת את הפרו זה הזמן לעדכן
אם אתה מחובר האלחוטי זה עוד סיבה אפשרית
12 מגה זה של הוט לא? שהיה לי אינטרנט של הוט 5 מגה הפרו עבד לי פחות טוב משהיה לי בבזק 2.5 מגה
תבדוק גם בהגדרות של הפלייסטיישן שהאיי פי שלך סטטי ומוגדר על האיי פי שהגדרת בראוטר ל dmz אגב אם הגדרת dmz אתה לא צריך לפתוח פורטים בכתובת שמוגדרת על הdmz כל הפורטים פתוחים ממילא
תבדוק גם בראוטר שלך שהupnp דלוק
אם לא עדכנת את הפרו זה הזמן לעדכן
אם אתה מחובר האלחוטי זה עוד סיבה אפשרית
12 מגה זה של הוט לא? שהיה לי אינטרנט של הוט 5 מגה הפרו עבד לי פחות טוב משהיה לי בבזק 2.5 מגה
תבדוק גם בהגדרות של הפלייסטיישן שהאיי פי שלך סטטי ומוגדר על האיי פי שהגדרת בראוטר ל dmz אגב אם הגדרת dmz אתה לא צריך לפתוח פורטים בכתובת שמוגדרת על הdmz כל הפורטים פתוחים ממילא
תבדוק גם בראוטר שלך שהupnp דלוק