Panasonic Viera 2006 Collection
שלום לכולם,
אני על סף רכישת מסך פלאזמה לבית,
המועמד המוביל הוא המסך של פאנסוניק TH-42PWD8
אולם בעודי משוטט ומחפש מידע נתקלתי בקולקציה החדשה של פאנסוניק
הדגם שנראה רלוונטי לארץ הוא TH-42PA60 המכיל שיפורים כמו
מסך דור 9
1:10000 קונטרסט
HDMI כלול
מעבד תמונה חדש ועוד...
http://panasonic.com.au/products/detail ... ectID=3129
הנה מסמך PDF
http://panasonic.com.au/content/library ... 001714.pdf
האם לבעלי האתר או לאחד העוסקים בתחום יש שמץ של מושג האם דגם זה יגיע לארץ ואם כן מה סדר הגודל של מחיר וזמן (חודש, חודשיים , 6 חודשים...)?
כל מידע יתקבל בברכה,
קיבלתי מחיר טוב על הדגם הנוכחי ואני מוכן להשקיע יותר השאלה כמה זמן צריך לחכות.
תודה,
מור
אני על סף רכישת מסך פלאזמה לבית,
המועמד המוביל הוא המסך של פאנסוניק TH-42PWD8
אולם בעודי משוטט ומחפש מידע נתקלתי בקולקציה החדשה של פאנסוניק
הדגם שנראה רלוונטי לארץ הוא TH-42PA60 המכיל שיפורים כמו
מסך דור 9
1:10000 קונטרסט
HDMI כלול
מעבד תמונה חדש ועוד...
http://panasonic.com.au/products/detail ... ectID=3129
הנה מסמך PDF
http://panasonic.com.au/content/library ... 001714.pdf
האם לבעלי האתר או לאחד העוסקים בתחום יש שמץ של מושג האם דגם זה יגיע לארץ ואם כן מה סדר הגודל של מחיר וזמן (חודש, חודשיים , 6 חודשים...)?
כל מידע יתקבל בברכה,
קיבלתי מחיר טוב על הדגם הנוכחי ואני מוכן להשקיע יותר השאלה כמה זמן צריך לחכות.
תודה,
מור
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78924
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לארץ צפוייה סדרת ה-500 (מקבילה ל-50) להגיע בחודשים הקרובים.
עד כמה שהבנתי שסדרה 600 צריכה להגיע לקראת סוף השנה.
עד כמה שהבנתי שסדרה 600 צריכה להגיע לקראת סוף השנה.
האם בפלח ה EDTV מדובר בדגם הנ"ל:
http://panasonic.com.au/products/detail ... ectID=2778
אם כן זה עצוב נורא שאנחנו צריכים לקבל כחדש מוצר שבשאר העולם מצויין בפירוש שהוא סיים את חייו.
ואם כן מדובר בדגם הזה, אז על פניו נראה שאין הבדל במסך בינו לבין ה TH-42PWD8 מלבד העיצוב כמובן ושאר החיבורים (הנובעים מהיותו מיועד בראש ובראשונה לשוק הביתי מה שלא ניתן לאמר בבירור על TH-42PWD8)?
כאדם המנהל אתר מקצועי, בעל קשרים ומרכז פה הרבה ידע ואנשי מקצוע האם יש באפשרותך לקבל תגובה רשמית / לא רשמית מנציגי יורוקום בארץ לגבי הרציונל להביא את סדרת ה 50/500?
אני חושב שזה יועיל להרבה משתתפים בפורום בעיקר משום שהמסך הנוכחי מומלץ ע"י רבים כאן.
מור.
http://panasonic.com.au/products/detail ... ectID=2778
אם כן זה עצוב נורא שאנחנו צריכים לקבל כחדש מוצר שבשאר העולם מצויין בפירוש שהוא סיים את חייו.
ואם כן מדובר בדגם הזה, אז על פניו נראה שאין הבדל במסך בינו לבין ה TH-42PWD8 מלבד העיצוב כמובן ושאר החיבורים (הנובעים מהיותו מיועד בראש ובראשונה לשוק הביתי מה שלא ניתן לאמר בבירור על TH-42PWD8)?
כאדם המנהל אתר מקצועי, בעל קשרים ומרכז פה הרבה ידע ואנשי מקצוע האם יש באפשרותך לקבל תגובה רשמית / לא רשמית מנציגי יורוקום בארץ לגבי הרציונל להביא את סדרת ה 50/500?
אני חושב שזה יועיל להרבה משתתפים בפורום בעיקר משום שהמסך הנוכחי מומלץ ע"י רבים כאן.
מור.
- oferlaor
- מנהל

המידע הזה הגיע בזמנו מבכיר מיורוקום.
הם לא מעדכנים אותי עד רמות ההחלטה הנקודתיות.
הם לא מעדכנים אותי עד רמות ההחלטה הנקודתיות.
היי,
אני נתקלתי במישהו שמייבא/משווק את הפלזמות מסדרת PA של פנסוניק, הדגם שהוא הציע לי היה PA50 או PV60 שזה הדגם שמוגדר ש HDTV READY.
אני חקרתי קצת ולנסות להבין את ההבדלים בין סדרת ה PA ו ה PWD מלבד ש ה PA היא סדרה לצרכן ו ה PWD מוגדר ל עסקים (ללא טיונר או רמקולים ועוד).
גם פניתי ל פנסוניק לגבי הנושא ונמסר לי שמבחינת איכות התמונה קרי הפנל אין הבדל (לא סגור האם היתה ההשוואה PA50 מול PWD8).
ניתן לראת שדגם ה PA עשיר יותר בכניסות, הוא מגיע עם רמקולים וטיונר.
את דגם ה PWD8 אני יכול להשיג במחיר זול, בסביבות ה 11,100 (מזומן) כמו כן וידאתי שזה לא יבוא מקביל, כלומר יבוא ושירות מיורוקום.
הציעו לי את הדגם PA50 (כולל התקנה ומתקן תלייה) במזומן או 4 תשלומים ב 14.5K.
כמו כן נמסר לי בכמה חנויות שהדגם PWD8 נחשב כבר דגם מיושן...... האם נכון?
השאלה האם ה PWD8 וה PA50 אכן דגמים מקבילים, מה הסיבה להפרש במחיר?
באתרים ב UK ראיתי ש סדרת ה PA עולה יותר ואתרים של US ראיתי שהמחירים של ה PWD ו הPA הם אותו דבר בגדול.
אני מאוד מתלבט מה לקנות PA50 או PWD8, ואני בכלל פוזל קצת לגבי הפלזמה של טושיבה ה PW56 שמבחינת נתונים עולה על ה פנסוניק והתמונה לדעתי יפה לא פחות מ ה פנסוניק.
מה דעתכם? Panasonic vs Toshiba?
אני נתקלתי במישהו שמייבא/משווק את הפלזמות מסדרת PA של פנסוניק, הדגם שהוא הציע לי היה PA50 או PV60 שזה הדגם שמוגדר ש HDTV READY.
אני חקרתי קצת ולנסות להבין את ההבדלים בין סדרת ה PA ו ה PWD מלבד ש ה PA היא סדרה לצרכן ו ה PWD מוגדר ל עסקים (ללא טיונר או רמקולים ועוד).
גם פניתי ל פנסוניק לגבי הנושא ונמסר לי שמבחינת איכות התמונה קרי הפנל אין הבדל (לא סגור האם היתה ההשוואה PA50 מול PWD8).
ניתן לראת שדגם ה PA עשיר יותר בכניסות, הוא מגיע עם רמקולים וטיונר.
את דגם ה PWD8 אני יכול להשיג במחיר זול, בסביבות ה 11,100 (מזומן) כמו כן וידאתי שזה לא יבוא מקביל, כלומר יבוא ושירות מיורוקום.
הציעו לי את הדגם PA50 (כולל התקנה ומתקן תלייה) במזומן או 4 תשלומים ב 14.5K.
כמו כן נמסר לי בכמה חנויות שהדגם PWD8 נחשב כבר דגם מיושן...... האם נכון?
השאלה האם ה PWD8 וה PA50 אכן דגמים מקבילים, מה הסיבה להפרש במחיר?
באתרים ב UK ראיתי ש סדרת ה PA עולה יותר ואתרים של US ראיתי שהמחירים של ה PWD ו הPA הם אותו דבר בגדול.
אני מאוד מתלבט מה לקנות PA50 או PWD8, ואני בכלל פוזל קצת לגבי הפלזמה של טושיבה ה PW56 שמבחינת נתונים עולה על ה פנסוניק והתמונה לדעתי יפה לא פחות מ ה פנסוניק.
מה דעתכם? Panasonic vs Toshiba?
לדעתי ה PA50 וה PWD8 זה אותו מסך בשינוי עיצוב וחיבורים שכן סדרת ה PA ציועדת לשוק הביתי.
אין טעם להשקיע יותר כסף ב PA50.
תדבר עם הבחור שאתה בקשר איתו לגבי ה PA60 שהיא המחליפה של ה PA50.
אשמח אם תפרסם מה הוא אומר.
מור.
אין טעם להשקיע יותר כסף ב PA50.
תדבר עם הבחור שאתה בקשר איתו לגבי ה PA60 שהיא המחליפה של ה PA50.
אשמח אם תפרסם מה הוא אומר.
מור.
הוא הציע לי את ה PA50 ב 14.5K וסביר להניח שה PA60 יעלה יותר, שווה בכלל לבדוק? אם בוחנים עלות מול תועלת......
למה להשקיע 14K-15K כשאפשר לקנות את ה PWD8 בהרבה פחות?
האם ראית את ה טושיבה PW56 מול הפנסוניק? אני מאוד מתלבט.
בשידור טלויזיה הטושיבה נראית יותר טוב לטעמי.
למה להשקיע 14K-15K כשאפשר לקנות את ה PWD8 בהרבה פחות?
האם ראית את ה טושיבה PW56 מול הפנסוניק? אני מאוד מתלבט.
בשידור טלויזיה הטושיבה נראית יותר טוב לטעמי.
אותי ה 37PA50 מעניין מאוד.
אפשר לדעת איזן חנות ו יבואן?
למעשה אין בארץ את אף אחד מהדגמים החדשים של PANA:
PV500
PA60
PD60
PX60
ואם יביאו אני משוכנע שזה יהיה 42, והרי לסלון ישראלי ממוצע הגודל האידאלי הוא 37.
אין מבחר בגודל הזה!
אפשר לדעת איזן חנות ו יבואן?
למעשה אין בארץ את אף אחד מהדגמים החדשים של PANA:
PV500
PA60
PD60
PX60
ואם יביאו אני משוכנע שזה יהיה 42, והרי לסלון ישראלי ממוצע הגודל האידאלי הוא 37.
אין מבחר בגודל הזה!
- oferlaor
- מנהל

חברה,
אני צריך לתת עדכון לגבי המחיר של הפנסוניק ואני מתנצל אבל החנות שהציעה לי את המחיר 11,100 עכשיו טוענת שמדובר בדגם PWD7.
אני מתנצל על האי הבנה.
אבל עדיין אני מגבש קבוצה לרכישת PWD8 או PH8 וככל שנהיה רבים יותר כך תהיה ההצעה אטרקטיבית יותר.
אני צריך לתת עדכון לגבי המחיר של הפנסוניק ואני מתנצל אבל החנות שהציעה לי את המחיר 11,100 עכשיו טוענת שמדובר בדגם PWD7.
אני מתנצל על האי הבנה.
אבל עדיין אני מגבש קבוצה לרכישת PWD8 או PH8 וככל שנהיה רבים יותר כך תהיה ההצעה אטרקטיבית יותר.
היי,eranrib כתב:הי מור,
מהיכן קיבלת את המחיר הנ"ל על ה-PW8?
זה נשמע לי זול להפליא....
אני לא פרסמתי את ההצעה שיש לי לגבי ה PWD8 אתה כנראה מתייחס ל 11,100 שכתב yossiam.
אני לא יכול לפרסם את ההצעה שלי משום שאם זה ייצא לפועל זה לא יהיה דרך חנות אלה חלק מעסקה גדולה יותר, אני גם לא יודע כרגע מה כלול בהצעה (איזה מודולים? רמקולים כלולים?).
אני יודע רק מחיר שהוא בכל מקרה מעולה גם אם הוא לא כולל רמקולים ומודול חיבורים נוסף.
מור.
רב סרן שמועתי ומסכי הפלזמה של יורוקום
ההחלטות לגבי דגמי פנסוניק שישווקו בחודשים הקרובים בארץ כבר התקבלו.
MorHimi,
לא צריך להפעיל לחץ פיזי כלל ... צריך לחכות כשבועיים עד שלושה והכל יתבהר...
בנוגע לשאלתך לגבי סידרת ה-PA אכן מדובר בסידרה ה"ביתית" , הפאנל הוא דור שמיני , המסך מוקף בפנל שחור מבריק עם פס כסף תחתון המשכן בתוכו את רמקולי המסך , ומאובזר בכניסות רבות , בין השאר כניסת SCART תומכת RGB.
yossiam,
אין כל גורם בארץ שייבא (בלשון עבר) או שמייבא לארץ מסכים מסדרת 50 או 60 בייבוא מקביל ליורוקום.
lambda,
לגבי השערתך - אכן יורוקום מתמקדים בגודל 42 ולכן בשלב זה אין כוונה להרחיב את קשת הדגמים בגודל 37 אינץ' מעבר ל-PW8.
MorHimi,
לא צריך להפעיל לחץ פיזי כלל ... צריך לחכות כשבועיים עד שלושה והכל יתבהר...
בנוגע לשאלתך לגבי סידרת ה-PA אכן מדובר בסידרה ה"ביתית" , הפאנל הוא דור שמיני , המסך מוקף בפנל שחור מבריק עם פס כסף תחתון המשכן בתוכו את רמקולי המסך , ומאובזר בכניסות רבות , בין השאר כניסת SCART תומכת RGB.
yossiam,
אין כל גורם בארץ שייבא (בלשון עבר) או שמייבא לארץ מסכים מסדרת 50 או 60 בייבוא מקביל ליורוקום.
lambda,
לגבי השערתך - אכן יורוקום מתמקדים בגודל 42 ולכן בשלב זה אין כוונה להרחיב את קשת הדגמים בגודל 37 אינץ' מעבר ל-PW8.