התחדשתי ב- TVIX 6640N+ - מספר בעיות!!! :@

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
eugbuber פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב, חלק מהם באגים, חלק בעיות קונצפטואליות מוזרות (שידרגתי ל 2.0.5 כמובן).

1) באג - ניסיון להזרים קובץ מ כונן USB תוך כדי הקלטה בPVR תוקע את המכשיר (משתחזר). באג ידוע?

2) יכולת הקליטה של הWIRELESS חלשה מאוד - כשהמכשיר ליד הראוטר, תוכן HD עובר חלק ביותר.אבל במעבר לחדר סמוך - בקושי משהו עובר וגם זה מקרטע. הLAPTOP ליד המכשיר מראה קליטה וקצב שידור מלאים בחיבור לאותו הראוטר. יש דרך "לעזור" לTVIX? איפה אנטנת ה-WIFI שלו נמצאת?

3) יכולת הPVR עדיין חלשה ואפילו מוזרה לטעמי - זה ממש לא YES MAX!
- למה אני לא יכול להקליט ערוץ אחד ולבצע TIMESHIFT באחר, הרי להקליט משני ערוצים אין בעיה???
- למה כשלוחצים על REC ההקלטה מתבצעת מרגע הלחיצה ולא מרגע תחילת התוכנית ( למרות שה TIMESHIFT הקליט)???
- למה אין אפשרות להקלטת סדרות אוטומתית אם הוא כבר מפענח את ה EPG???
- למה הוא חייב לעבור לערוץ הDTT כשהקלטה אוטומטית מתחילה ואני צופה מתוכן מוזרם???
- ולמה לעזאזל הTIMESHIFT מקליט את כל החלפות הערוצים ???

4) באגים שעוד לא הצלחתי לשחזר - התעוורתי בבוקר למכשיר תקוע כשהוא ניסה להקליט בלילה. כמה פעמים ללא סיבה ברורה המכשיר איפס את כל ההגדרות שקשורות בפרקי זמן, כגון :אורך הקפיצה קדימה/אחורה, זמן שומר מסך וכו'

בעיות אלה מוכרות לכם? יש פתרונות אולי? אשמח לטיפים!

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. לא בדקתי אני משתמש בחיבור לכונן רשת ובכונן פנימי בלבד.
2. נושא ידוע משום כך לא ממליץ לעבוד עם האלחוטי מעבר לחיבור לאינטרנט ושליטה של IPHONE
בדגמים החדשים מקבלים DONGLE חיצוני במקום הפנימי כדי לשפר קליטה.
ב LAPTOP האנטנה הרבה יותר גדולה ונמצאת בד"כ במסגרת המסך.
3. לא מדובר ב YES MAX שגם לו יש לא מעט באגים, מעבר לכך היכולת להקליט סדרות תלוייה בפרסום ה EPG ולא רק ביכולת של המכשיר, ה EPG של הרשות אינו מדויק במיוחד.
4. ממליץ לעבוד עם דיסק קשיח פנימי בלבד ולוודא שהקליטה של שידורי הרשות טובה.
נתקלתי במצבים שיש הפרעות על אפיק UHF 26 ממדינה שכנה וההקלטות משתבשות.

TVIX משפרים כל העת את התוכנה....

eugbuber פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני גם ידעתי שאין לבנות יותר מדי על הWIFI אבל לא חשבתי שהוא יהיה כ"כ גרוע - אפילו תכני הIMS אני לא מצליח לראות כמו שצריך. האם יש דרך לשפר את האנטנה של הTVIX? איפה היא נמצאת בדיוק?

לגבי הבעיות של הPVR - לי נראה שאת הרוב ניתן לסדר בתוכנה, השאלה היא האם אנשי הDVICO מודעים להם? אני יודע שיש פה אנשים שמדברים איתם ולכן פירטתי את התלונות שלי.

לגבי ה-freezes שאני חווה כשהPVR מקליט - אני כן משתמש בHDD פנימי (64MB CACHE WD 1TB GREEN) ואני חושב שמצאתי שני תרחישים שבהם זה קורה - אחד כבר הזכרתי קורה כשבמקביל מזרימים סרט מUSB, השני הוא כשמשתמשים בSLEEP בזמן ההקלטה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

eugbuber כתב:אני גם ידעתי שאין לבנות יותר מדי על הWIFI אבל לא חשבתי שהוא יהיה כ"כ גרוע - אפילו תכני הIMS אני לא מצליח לראות כמו שצריך. האם יש דרך לשפר את האנטנה של הTVIX? איפה היא נמצאת בדיוק?

לגבי הבעיות של הPVR - לי נראה שאת הרוב ניתן לסדר בתוכנה, השאלה היא האם אנשי הDVICO מודעים להם? אני יודע שיש פה אנשים שמדברים איתם ולכן פירטתי את התלונות שלי.

לגבי ה-freezes שאני חווה כשהPVR מקליט - אני כן משתמש בHDD פנימי (64MB CACHE WD 1TB GREEN) ואני חושב שמצאתי שני תרחישים שבהם זה קורה - אחד כבר הזכרתי קורה כשבמקביל מזרימים סרט מUSB, השני הוא כשמשתמשים בSLEEP בזמן ההקלטה.
...
ה WIFI נמצא מתחת לפלטת האלומינים באמצע המכשיר אין אפשרות להוציא אנטנה.
הבעיה היא המרחק, אם אתה במרחק של לא יותר מ 10 מטר בקו ראייה הWIFI עובד סביר.
לגבי ה PVR רוב מה שציינת אמור לעבוד כך לפי תכנון היצרן לגבי ה FREEZE האם אתה משתמש בדיסק קיח עם ספק כוח משלו או האם אתה משתמש בספק של ה TVIX?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”