אשמח לעזרה בנושא - לד או פלסמה
שלום רב,
שאלת השאלות שאני לא מצליח לקבל תשובה ואולי תוכלו לעזור לי.
אני מחפש מסך בגודל 50" או 52" או 55"
ומאד התלהבתי מהc7000 של סמסונג, ראיתי את המסך בLED 55" ומאד אהבתי.
אני קורא כאן ולא מצליח להבין מה כדאי לבחור, אני יכול לקנות את ה c7000 בגודל 50" פלסמה בחצי מחיר כמעט.. איפה הקטץ??
יש אסכולה כאן של פלסמה שמאד ממליצים ואפילו אומרים שאיכות התמונה טובה יותר, אך אם כל זה נכון? מדוע כמעט ולא ניתן למצוא פלסמה בחנויות? מדוע המחירים נמוכים משמעותית??
אני צופה הרבה ב HD מחובר לHTPC וכמו כן גם SD דרך כבלים.
מחובר לי PS3 שהוא נגן BR גם.
אני מאד מתלבט ואשמח שמישהו יסדר לי את הראש בנושא זה, כי אם הפלסמה טובה כמו הלד אז למה לקנות LED בפי שתיים מהכסף...
תודה רבה לכולם,
אילן
שאלת השאלות שאני לא מצליח לקבל תשובה ואולי תוכלו לעזור לי.
אני מחפש מסך בגודל 50" או 52" או 55"
ומאד התלהבתי מהc7000 של סמסונג, ראיתי את המסך בLED 55" ומאד אהבתי.
אני קורא כאן ולא מצליח להבין מה כדאי לבחור, אני יכול לקנות את ה c7000 בגודל 50" פלסמה בחצי מחיר כמעט.. איפה הקטץ??
יש אסכולה כאן של פלסמה שמאד ממליצים ואפילו אומרים שאיכות התמונה טובה יותר, אך אם כל זה נכון? מדוע כמעט ולא ניתן למצוא פלסמה בחנויות? מדוע המחירים נמוכים משמעותית??
אני צופה הרבה ב HD מחובר לHTPC וכמו כן גם SD דרך כבלים.
מחובר לי PS3 שהוא נגן BR גם.
אני מאד מתלבט ואשמח שמישהו יסדר לי את הראש בנושא זה, כי אם הפלסמה טובה כמו הלד אז למה לקנות LED בפי שתיים מהכסף...
תודה רבה לכולם,
אילן
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
למסכי LED כמו גם למסכי פלזמה יתרונות וחסרונות והמחיר אינו כמובן חזות הכל (אם כי בדר"כ קיימת התאמה בין רמת המסך למחירו היחסי).
בעיקרון אתה צריך להגדיר את תנאי סביבת הצפיה סוג המקורות, העדפות עיצוביות וכמובן את התקציב.
אז עליך ללכת למספר חנויות (המלצתי על חנויות מתמחות) לצפות במספר מסכים ולצמצם את האופציות ללאלו שמצאו חן יותר בעיניך.
אף אחד לא יבקר אותך בסופו של יום אם החלטתך הסופית הייתה LED או להיפך
בהצלחה
בעיקרון אתה צריך להגדיר את תנאי סביבת הצפיה סוג המקורות, העדפות עיצוביות וכמובן את התקציב.
אז עליך ללכת למספר חנויות (המלצתי על חנויות מתמחות) לצפות במספר מסכים ולצמצם את האופציות ללאלו שמצאו חן יותר בעיניך.
אף אחד לא יבקר אותך בסופו של יום אם החלטתך הסופית הייתה LED או להיפך
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
פשוט אלilana כתב: אני מאד מתלבט ואשמח שמישהו יסדר לי את הראש בנושא זה, כי אם הפלסמה טובה כמו הלד אז למה לקנות LED בפי שתיים מהכסף......
לדעתי טכנולוגית הלד עדיין בחיתולים כל כמה זמן יצאו טלוויזיות לד שיתבססו על פיזור אחר וטוב יותר של
הלדים ככה שהדרך למשהו מושלם עוד רחוקה יסחתו לכל העסק את המיץ וישווקו את זה לאט לאט עד שיתנו
לך מוצר מושלם בדיוק כמו מעבדי מחשב המעבד הכי טוב היום יעלה לך 3000 שקל אתה תשלם ובעוד חודש
יצא אחד מעליו בעשירית שנייה וה 3 ירד לאלף שאחר כך ימשיך לרדת...
הכל קטע שיווקי החברות משקיעות מיליונים כדי לגרום לך לחשוב מה הדבר הגדול הבא
היום זה מסכי תלת מימד אתה מהר תרוץ לקנות כי זאת תיהיה מחשבה לעתיד ומי שאין לו לא נחשב למעודכן
אבל עד שיצאו מספיק תכנים לתלת מימד עם בכלל יצאו טלוויזות תלת מימד הרבה יותר מיתקדמות ומתאימות
לתכנים שיצאו במיוחד לדגמים האלה ואתה ששילמת פי 3 מהמסכים של אותה תקופה תיראה מיושן.
לדעתי עם ראית מצויין בפלזמה 50 והתמונה לשביעות רצונך גם ביחס למסכים אחרים ויותר יקרים שראית
לך עם מה שהעיניים שלך הכי אהבו כמובן בהתאם לכיס
בהצלחה
טל.
אני מסכים
אני רוצה לקנות מה שטוב לי לעין ולא רק מותג או גימיק של 3D.
מאד אהבתי את ה C7000 של סמסונג מאד אהבתי.
התמונה פלסמה ובLED היו טובות מאד יתרונות וחסרות לכל אחת, זו לא הבעיה. הבעיה מבחינתי היא האם בחירה בפלסמה היא נכונה מבחינת טכנולוגית? האם המסך לא יהרס לאחר שנה של צפייה? האם איכותו לא תרד לאחר צפייה ממושכת? צריבה וכאלו?
זה הדבר היחידי שמטריד אותי...
אילן
התמונה פלסמה ובLED היו טובות מאד יתרונות וחסרות לכל אחת, זו לא הבעיה. הבעיה מבחינתי היא האם בחירה בפלסמה היא נכונה מבחינת טכנולוגית? האם המסך לא יהרס לאחר שנה של צפייה? האם איכותו לא תרד לאחר צפייה ממושכת? צריבה וכאלו?
אילן
אם אהבת מאוד את הלד אז איפה הבעיה? כנראה שזה מה שהעין שלך יותר אוהבת ומעדיפה.
בלד התמונה יותר חדה ובהירה. בפזמה יותר רכה . כל אחד והטעם שלו.
אמנם מסך הפלזמה רגיש מאוד לצריבות וצבירות ביחס לLCD אבל עדיין אין שום סיבה שהמסך
יתקלקל לך אחרי שנה רק בגלל שזה פלזמה....
בלד התמונה יותר חדה ובהירה. בפזמה יותר רכה . כל אחד והטעם שלו.
אמנם מסך הפלזמה רגיש מאוד לצריבות וצבירות ביחס לLCD אבל עדיין אין שום סיבה שהמסך
יתקלקל לך אחרי שנה רק בגלל שזה פלזמה....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
Re: אני מסכים
תנוח דעתך. המסך לא ייהרס אחרי שנה של צפייה ואיכותו לא תרד לאחר צפייה ממושכת.ilana כתב:הבעיה מבחינתי היא האם בחירה בפלסמה היא נכונה מבחינת טכנולוגית? האם המסך לא יהרס לאחר שנה של צפייה? האם איכותו לא תרד לאחר צפייה ממושכת? צריבה וכאלו?
אילן...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: אני מסכים
ilanailana כתב:אני רוצה לקנות מה שטוב לי לעין ולא רק מותג או גימיק של 3D.
אילן...
הטכנולוגיה של מסכי הפלזמה . היא עדיין בכמה צעדים לפני שאר הטכנולוגיות .
יתרונות הפלזמה
1. זמן תגובה הכי טוב .
2. יחס ניגודיות
3. זווית צפייה
4. מניפת צבעים
5. תמונה טבעית ונעימה לצפייה בכל סוגי התכנים .
הסר כל דאגה מליבך . המסך בנוי לעבוד כ 60.000 שעות . וזה לפי הוראות היצרן .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"