שאלה בקשר להעתקת קבצים ברשת קווית
שלום לכולם.
לאחר שעכשיו יש לי רשת עובדת במהירות ג'יגה בבית התחלתי לעשות סדר ולהעתיק את כל החומר שיש במחשבים השונים לשרת קבצים מבוסס freenas.
העניין הוא שבדקתי את מהירות העברת הקבצים והיא בסביבות 30mb ( תשע ג'יגה לקח לי להעתיק בסביבות 5 דק' )למה אני לא מגיע לקצבים גבוהים יותר?
תודה לעונים
לאחר שעכשיו יש לי רשת עובדת במהירות ג'יגה בבית התחלתי לעשות סדר ולהעתיק את כל החומר שיש במחשבים השונים לשרת קבצים מבוסס freenas.
העניין הוא שבדקתי את מהירות העברת הקבצים והיא בסביבות 30mb ( תשע ג'יגה לקח לי להעתיק בסביבות 5 דק' )למה אני לא מגיע לקצבים גבוהים יותר?
תודה לעונים
נערך לאחרונה על ידי dondi ב 15/10/2010 17:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
המהירות נקבעת ע"י פרמטרים רבים ובסופו של דבר ע"י הרכיב האיטי ביותר במערכת. זכור שמהירות ג'יגה היא המהירות (התאורטית) שבה רצים הנתונים מנקודה א' ל ב' . בתווך יש כמובן את מהירות הקריאה והכתיבה מהכוננים (שיכולה להיות איטית או מהירה יותר בהתאם לסוג הכונן, סוג הממשק ועוד), פעילויות אחרות ברשת ואפילו סוג ואיכות הכבלים.
בקיצור רכיבי רשת מהירים לבטח יעזרו אך כמובן לא יעשו קסמים
יש המון דברים שלא קשורים כלל לרכיבי הרשת פרופר ועדיין יכולים לאיץ או להאט את המהירות בהתאמה.
בקיצור רכיבי רשת מהירים לבטח יעזרו אך כמובן לא יעשו קסמים
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
צוואר הבקבוק שלך הוא לדעתי הכוננים הקשיחים ולא הרשת הקווית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אחדד: צוואר הבקבוק אצלך הוא ככל הנראה לא הרשת הקווית ולא ה-SATA, אלא הכונן הקשיח עצמו (המכניקה שלו, הזרוע שנעה על גבי הדיסקיות וכו).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"