התלבטות אחרונה בהחלט...
שלום כולם
יש לי התלבטות אחרונה לפני שאני הולך לקנות שבוע הבא את ה LCD 32 אינץ' מרחק צפייה הינו כ 1 - 1.5 מטר.
שימוש עיקרי הוא XBOX 360 וממיר HD של הוט. אולי בהמשך סרטים ע"י חיבור ישיר עם המחשב.
ההתלבטות היא בין הדגמים :
- LG LD550
- Samsung C530
מה אתם אומרים... על מה ללכת? וראיתי בתצוגה את BX300 ולא התלהבתי.. =\ אז בבקשה אל תציעו לי אותו.
תודה רבה לעוזרים.
יש לי התלבטות אחרונה לפני שאני הולך לקנות שבוע הבא את ה LCD 32 אינץ' מרחק צפייה הינו כ 1 - 1.5 מטר.
שימוש עיקרי הוא XBOX 360 וממיר HD של הוט. אולי בהמשך סרטים ע"י חיבור ישיר עם המחשב.
ההתלבטות היא בין הדגמים :
- LG LD550
- Samsung C530
מה אתם אומרים... על מה ללכת? וראיתי בתצוגה את BX300 ולא התלהבתי.. =\ אז בבקשה אל תציעו לי אותו.
תודה רבה לעוזרים.
ברגע זה נכנסתי ל"בלבלות" עוד יותר ממה שהייתי קודם חח...
יותר חשוב לי הקטע של ה HD איך יראה האקסבוקס ע"י חיבור HDMI אולי זה יכריע בסוף את הדגם שאקנה...
איזה דגם יראה תמונה חדה וטובה יותר בHDMI (צבעים, גוונים, ניגודיות, בהירות ותאורה)...
יותר חשוב לי הקטע של ה HD איך יראה האקסבוקס ע"י חיבור HDMI אולי זה יכריע בסוף את הדגם שאקנה...
איזה דגם יראה תמונה חדה וטובה יותר בHDMI (צבעים, גוונים, ניגודיות, בהירות ותאורה)...
יש לי את ה c530
ואני לא מרוצה ממנה בגלל 2 דברים
1. זמן תגובה איטי 4ms ומרגישים ורואים את זה
2. 50 הרץ ורואים הבדל מטורף מ 100 הרץ למרות שאמרו לי שהמעבד של הסמסונג מטפל בזה זה לא נכון
עצה שלי תשקיע יותר וקח את ה lg
אם תלך לחנות תראה את ההבדלים שציינתי באופן ברור
2. 50 הרץ ורואים הבדל מטורף מ 100 הרץ למרות שאמרו לי שהמעבד של הסמסונג מטפל בזה זה לא נכון
אם תלך לחנות תראה את ההבדלים שציינתי באופן ברור
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kobkokobko כתב:יש לי את ה c530
אם תלך לחנות תראה את ההבדלים שציינתי באופן ברור...
מרבית מסכי ה LCD הם 50 הרץ וזמן תגובה איטי ......... זה פשוט LCD .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"