C200 - לא מצליח לחזור ממצב standby כמו שצריך.
שלום שוב ,
אני פשוט לא מצליח לפתור בשום דרך את הבעיה המציקה ההזאת.
כל פעם אחרי שהמכשיר מופעל במצב סטנדביי אין סיגנל לטלויזיה , אני צריך להוציא את הכבל HDMI מהC200 לחבר מחדש ואחרי 5 שניות אני מקבל סיגנל.
יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
אגב , כשאני מחובר בכבל אופטי לרסיבר אני לא מצליח לשלוט על הווליום דרך השלט של ה C200(מצליח לשלוט אבל זה לא משפיע באמת על הווליום)
תודה וסופ"ש טוב.
אני פשוט לא מצליח לפתור בשום דרך את הבעיה המציקה ההזאת.
כל פעם אחרי שהמכשיר מופעל במצב סטנדביי אין סיגנל לטלויזיה , אני צריך להוציא את הכבל HDMI מהC200 לחבר מחדש ואחרי 5 שניות אני מקבל סיגנל.
יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
אגב , כשאני מחובר בכבל אופטי לרסיבר אני לא מצליח לשלוט על הווליום דרך השלט של ה C200(מצליח לשלוט אבל זה לא משפיע באמת על הווליום)
תודה וסופ"ש טוב.
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם לי כאשר אני מדליק אותו ממצב STANDBY אין סיגנל. הפיתרון אצלי הוא לעבור לכניסה אחרת בטלוויזיה (למשל הממיר), ואחר כך לעבור חזרה לHDMI. ככה זה עושה רענון. מאז העדכון שיצא שבוע שעבר עדיין לא נתקלתי במצב שאני צריך לעשות את זה.
רזולוציה וביטרייט אלו תמצית החיים, בכל דבר צריך איזון.
אני כרגע על העדכון מה26 לאוגוסט , ננסה לעדכן , אבל כרגע הכל עובד טוב מפחד שמשהו ידפק , המכשיר הזה קצת מלא בבאגים.fighterblast כתב:גם לי כאשר אני מדליק אותו ממצב STANDBY אין סיגנל. הפיתרון אצלי הוא לעבור לכניסה אחרת בטלוויזיה (למשל הממיר), ואחר כך לעבור חזרה לHDMI. ככה זה עושה רענון. מאז העדכון שיצא שבוע שעבר עדיין לא נתקלתי במצב שאני צריך לעשות את זה....
@IRUS
כרגע זה מוגדר בהגדרות בתור אודיו דיגיטלי , ומחובר גם בכבל אופטי , הרסיבר שלי די ישן , כרגע אני שומע בDOLBY\DTS , מומלץ לשים הגדרות אחרות? מה ההבדל בעצם בין אנלוגי לדיטלי?
תודה רבה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
arikbh & fighterblast,
ייתכן והרזולוציה אצלכם מכוונת על Auto? במידה וכן, שווה לשנות אותה לאחרת.
ייתכן והרזולוציה אצלכם מכוונת על Auto? במידה וכן, שווה לשנות אותה לאחרת.
האמת שכן , אני אבדוק את זה מחר שאני אקום , מה שכן החלפתי ל 32A450 מאיזה MAG LCD שהייתה לנו ועדיין אותה הבעיה (בMAG זה היה מוגדר על 720P קבוע אבל אז בסרטי 1080P הסיגנל נאבד פתאום).ziv_r כתב:arikbh & fighterblast,
ייתכן והרזולוציה אצלכם מכוונת על Auto? במידה וכן, שווה לשנות אותה לאחרת....
טוב אחרי בדיקה לילית שהמצב היה מוגדר ל720P , עדיין אותה הבעיה , הייתי צריך לחבר את הכבל מחדש.
אגב אם אני מחבר כבל 3 בננות אין בעיה , האם יש מצב שהמכשיר תקול?
האם צריך להגדיר משהו ב FRAMERATE SYNC?
אני מיואש לגמרי מזה ..
אגב אם אני מחבר כבל 3 בננות אין בעיה , האם יש מצב שהמכשיר תקול?
האם צריך להגדיר משהו ב FRAMERATE SYNC?
אני מיואש לגמרי מזה ..