כמה שאלות לפני מעבר למחשב סלוני
קראתי את המאמרים שנמצאים בנעוץ ורציתי לדעת כמה דברים לגביי מכיוון שעברו כבר שנתיים,
האם קיים חסרון כל שהוא לטלויזית פלאזמה,
לי יש פלאזמה של פנסוניק p50 x,
כיום אני משתמש ב ps3 שלי להזרמת סרטים, אך אני מתכוון לעבור ל מחשב סלוני חזק בעל 4 ליבות
האם קיים חסרון כל שהוא לטלויזית פלאזמה,
לי יש פלאזמה של פנסוניק p50 x,
כיום אני משתמש ב ps3 שלי להזרמת סרטים, אך אני מתכוון לעבור ל מחשב סלוני חזק בעל 4 ליבות
מה הסיבה שבגללה אתה רוצה לעבור למחשב?
אם שאלת על בעייתיות בחיבור מחשב לפלאזמה מבחינת צריבות וכו', גם אני עם פלאזמה פנאסוניק מחוברת למחשב.
ממה שהבנתי, עניין הצריבות פחות דרמתי מבעבר. את המחשב בכל מקרה הגדרתי להריץ שומר מסך, כשלא בשימוש, בעיקר למקרים שאני אשכח אותו במצב סטטי למשך זמן רב.
חוץ מזה, לא נראה לי שיש בעיות קריטיות אחרות.
אם שאלת על בעייתיות בחיבור מחשב לפלאזמה מבחינת צריבות וכו', גם אני עם פלאזמה פנאסוניק מחוברת למחשב.
ממה שהבנתי, עניין הצריבות פחות דרמתי מבעבר. את המחשב בכל מקרה הגדרתי להריץ שומר מסך, כשלא בשימוש, בעיקר למקרים שאני אשכח אותו במצב סטטי למשך זמן רב.
חוץ מזה, לא נראה לי שיש בעיות קריטיות אחרות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
פשוט תדאג שיהיה שומר מסך. זה הכל.
המאמר מלפני שנתיים המשווה בין HTPC למזרימדיה מתכוון לפלזמות בהן הרזולוצייה הטבעית היא 1024 על 768, ואז הפיקסלים מלבניים וזה גרם לקושי מסויים בהתאמה נכונה של ה-Aspect Ratio של סרטים. אבל כיום הפתרונות לזה מאוד פשוטים ואין מגבלה עם זה.
אגב, לא ממש חייבים מעבד ארבע ליבתי בשביל מחשב לסלון. תסתכל בשרשור המפרטים המומלצים, יש שם המלצות עדכניות ומומלצות ל-HTPC.
המאמר מלפני שנתיים המשווה בין HTPC למזרימדיה מתכוון לפלזמות בהן הרזולוצייה הטבעית היא 1024 על 768, ואז הפיקסלים מלבניים וזה גרם לקושי מסויים בהתאמה נכונה של ה-Aspect Ratio של סרטים. אבל כיום הפתרונות לזה מאוד פשוטים ואין מגבלה עם זה.
אגב, לא ממש חייבים מעבד ארבע ליבתי בשביל מחשב לסלון. תסתכל בשרשור המפרטים המומלצים, יש שם המלצות עדכניות ומומלצות ל-HTPC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
shahar07, למה אתה מתכוון בחיסכון?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
חזרתי מביקור משפחתי בארה"ב, היה להם בבית מחשב סלוני קטן וחזק עם 4 ליבות, וזה היה כיף לראות איזה יתרונות יש למחשב סלוני מבחינת סרטים,Lee כתב:מה הסיבה שבגללה אתה רוצה לעבור למחשב?
חוץ מזה, לא נראה לי שיש בעיות קריטיות אחרות....
בנוסף היו עוד כמה דברים שאפשר לעשות רק עם מחשב שזה כיף ונח,
לא כתבתי חסכון אלא חסרוןCatskinner כתב:shahar07, למה אתה מתכוון בחיסכון?...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
טעות שלי, מצטער
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא אומר שאתה צריך 4 ליבות, לרוב הדברים שאי פעם תעשה עם מחשב לא דורש יותר מ-2.shahar07 כתב:Lee כתב:מה הסיבה שבגללה אתה רוצה לעבור למחשב?
חוץ מזה, לא נראה לי שיש בעיות קריטיות אחרות....
חזרתי מביקור משפחתי בארה"ב, היה להם בבית מחשב סלוני קטן וחזק עם 4 ליבות, וזה היה כיף לראות איזה יתרונות יש למחשב סלוני מבחינת סרטים,
בנוסף היו עוד כמה דברים שאפשר לעשות רק עם מחשב שזה כיף ונח,
לא כתבתי חסכון אלא חסרוןCatskinner כתב:shahar07, למה אתה מתכוון בחיסכון?......
- oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ממש אין צורך ב-4 ליבות לסרטים או כל דבר שאני חושב עליו בשימוש למחשב סלוני.
באותו המחיר אתה יכול לקנות מעבד 2 ליבות חזק יותר, או לחסוך את ההפרש ולהשקיע בדברים חיוניים יותר כמו כרטיס מסך או מארז איכותי/יפה/איכותי ויפה
באותו המחיר אתה יכול לקנות מעבד 2 ליבות חזק יותר, או לחסוך את ההפרש ולהשקיע בדברים חיוניים יותר כמו כרטיס מסך או מארז איכותי/יפה/איכותי ויפה
העניין הוא שעלות המחשב נמוכה והוא עולה לי בסך הכול 350$, זה מארה"בoron1g כתב:ממש אין צורך ב-4 ליבות לסרטים או כל דבר שאני חושב עליו בשימוש למחשב סלוני.
באותו המחיר אתה יכול לקנות מעבד 2 ליבות חזק יותר, או לחסוך את ההפרש ולהשקיע בדברים חיוניים יותר כמו כרטיס מסך או מארז איכותי/יפה/איכותי ויפה...
יש לו מארז יפה וקטן, אבל עכשיו שאני חושב על זה אני אברר את המפרט שלו
ואעלה אותו לכאן לקבל תגובות