תופעה מוזרה ב oversight
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בתמונה שצירפת מופיעים כוכבים ריקים מצד ימין. בגלל שה-JB לא הצליח למשוך את המידע באופן תקין, גם ציון הסרט לא התקבל. לפי מה שהבנתי, התבצע שינוי בקטלוג הסרטים הארכיון של IMDB ולכן יש בעיה עם משיכת הנתונים. אני מאמין שבקרוב ייצא עדכון שיסדר את זה.
- Irus
- חבר מביא חבר

אני משתמש ב-OVERSIGHT כשנה, זכורה לי פעם אחת שהייתה בעיה עם משיכת נתונים מ-IMDB, ולאחר כמה ימים יצא עדכון לתוכנה שטיפל בבעיה.
פה, כנראה, מדובר על איזה שינוי מבני ב-IMDB, אבל עדיין נראה לי שה-JB צריך להתאים את עצמו אליהם, בדיוק כפי שקרה לאחרונה עם YAMJ ואתר סרטים.
פה, כנראה, מדובר על איזה שינוי מבני ב-IMDB, אבל עדיין נראה לי שה-JB צריך להתאים את עצמו אליהם, בדיוק כפי שקרה לאחרונה עם YAMJ ואתר סרטים.
- Irus
- חבר מביא חבר

תודה על ההפניה.
כפי שחשבתי, המפתח יוציא בקרוב עדכון לתוכנה שיסדר את משיכת הנתונים, בעקבות השינויים ב-IMDB.
בינתיים, הוא ממליץ לשנות את ההגדרות ולמשוך את הנתונים מגרסת המובייל של IMDB. זה ישפר את המצב ויאפשר קבלת תקצירים, אך לא יתקבל מידע מלא.
נקווה שהעדכון יגיע בהקדם...
כפי שחשבתי, המפתח יוציא בקרוב עדכון לתוכנה שיסדר את משיכת הנתונים, בעקבות השינויים ב-IMDB.
בינתיים, הוא ממליץ לשנות את ההגדרות ולמשוך את הנתונים מגרסת המובייל של IMDB. זה ישפר את המצב ויאפשר קבלת תקצירים, אך לא יתקבל מידע מלא.
נקווה שהעדכון יגיע בהקדם...