לא מצליח לשמוע מהרמקולים הקדמיים
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום,
עד היום הייתי מחובר בפרה אאוט מהרסיבר למגבר סטריאו ושני הרמקולים הקדמיים היו מחוברים למגבר הסטריאו.
לצערי, מגבר הסטריאו התחיל לזייף וערוץ שמאל שלו משמיע קולות צורמים.
עד אשר יהיה לי מגבר סטריאו אחר או רסיבר משוכלל יותר החלטתי לנתק את כבלי הפרה אאוט מהרסיבר ולחבר את הרמקולים הקדמיים ישירות ליציאת ה FRONT A ברסיבר (ימאהה 661). לא זכור לי ששיניתי קונפיגורציה מסוימת ברסיבר כדי לעבוד עם רמקולים קדמיים שעובדים בפרה אאוט ככה שאני לא חושב שעכשיו אני צריך לעשות משהו בנופף ללנתק את הפרה אאוט ולחבר את הקדמיים ישירות. כמו כן, בדקתי בחוברת של הרסיבר ולא מצאתי שם קונפיגורציה שמשנה בין פרה אאוט לחיבור ישיר. הכבל תקין כי בהתחלה חיברתי את הכבל החדש ממגבר הסטריאו לרמקול כדי לודא שהבעיה לא בכבל אלא באמת במגבר.
מה עוד יכול להיות שאני מפספס? אני בוח שבעבר, לפני שהבנתי איך משתמשים בפרה אאוט, הייתי מחובר בצורה זו וזה עבד יופי. יש למישהו רעיון?
תודה מראש
עד היום הייתי מחובר בפרה אאוט מהרסיבר למגבר סטריאו ושני הרמקולים הקדמיים היו מחוברים למגבר הסטריאו.
לצערי, מגבר הסטריאו התחיל לזייף וערוץ שמאל שלו משמיע קולות צורמים.
עד אשר יהיה לי מגבר סטריאו אחר או רסיבר משוכלל יותר החלטתי לנתק את כבלי הפרה אאוט מהרסיבר ולחבר את הרמקולים הקדמיים ישירות ליציאת ה FRONT A ברסיבר (ימאהה 661). לא זכור לי ששיניתי קונפיגורציה מסוימת ברסיבר כדי לעבוד עם רמקולים קדמיים שעובדים בפרה אאוט ככה שאני לא חושב שעכשיו אני צריך לעשות משהו בנופף ללנתק את הפרה אאוט ולחבר את הקדמיים ישירות. כמו כן, בדקתי בחוברת של הרסיבר ולא מצאתי שם קונפיגורציה שמשנה בין פרה אאוט לחיבור ישיר. הכבל תקין כי בהתחלה חיברתי את הכבל החדש ממגבר הסטריאו לרמקול כדי לודא שהבעיה לא בכבל אלא באמת במגבר.
מה עוד יכול להיות שאני מפספס? אני בוח שבעבר, לפני שהבנתי איך משתמשים בפרה אאוט, הייתי מחובר בצורה זו וזה עבד יופי. יש למישהו רעיון?
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אין כפתור כזה. יש בתפריטים בחירה בין B, ZONE2,PRNS,NONE. ניסיתי את כולם וכלום לא עזר. החלפתי שני כבלים, החלפתי בין הרמקולים, ניסיתי לחבר ל FRONTB. חיברתי חזרה דרך ה PREOUT ושומעים כאשר רמקול שמאל צורם (החלפתי גם בין הכבלים שמחברים את הרסיבר למגבר.
עוד רעיוות?
תודה
עוד רעיוות?
תודה
אין לך 2 גשרונים שהיו מחברים בין הפאוור של הרסיוור לפרה שלו עצמו?
שניתקת אותם כאשר חיברת לו את הפאוור החיצוני?
שניתקת אותם כאשר חיברת לו את הפאוור החיצוני?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

מה זה הפאוור של הרסיבר? לא נראה לי שלרסיבר עש פאוור ואני לא מכיר שני גשרונים כאלה. הגשרונים היחידים שאני מכיר זה בין הפאוור של המגבר לפרה של הרסיבר ואותם כמובן ניתקתי לפני שחיברתי את הרמקולים ישירות לרסיבר.
תודה
תודה
כל רסיוור בנוי מפרה ופאוור ....kingikra כתב:מה זה הפאוור של הרסיבר? לא נראה לי שלרסיבר עש פאוור ואני לא מכיר שני גשרונים כאלה. הגשרונים היחידים שאני מכיר זה בין הפאוור של המגבר לפרה של הרסיבר ואותם כמובן ניתקתי לפני שחיברתי את הרמקולים ישירות לרסיבר.
תודה...
בדכ הם מחוברים ב2 גשרונים מאחור בין הפרה ליחידת ההגברה שלו
כאשר מחברים הגברה חיצונית לרסיוור
מנתקים את הגשרונים
ומכניסים לפרה בלבד של הרסיוור את יחדת ההגברה החיצונית..
וודא שלא השארת את הגשרונים במגירה או משהו.....
במידה ואין לו גשרונים (יכול להיות רק בדגמים הגבוהים)
אני לא שולל את האפשרות שהשארת את הכבלים מחוברים ל רסיוור(בפרה..)
אך מנותקים מהפאוור חיצוני שלך
כך שלמעשה אתה עדיין אומר לרסיוור שלך לא להפעיל את ההגברה שלו ......
כך שלמעשה אתה עדיין אומר לרסיוור שלך לא להפעיל את ההגברה שלו ......
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, הסתכלתי עכשיו במגבר ובשירשורים הישנים שלי כששאלתי לגבי השירשור ולא מוזכר שם שום דבר לגבי מגשרים. זה פשוט עבד כאשר שירשרתי את הפאוור של המגבר לPREOUT של הרסיבר ועכשיו אני מצפה שזה יחזור לקדמותו 
אני מתחיל לחשוש שהיציאות לרמקולים הקדמיים ברסיבר שלי נדפקו. איזה חוסר מזל ששני דברים נדפקים בו זמנית. השאלה הבעייתית ביותר זה מה עושים?
מניסיון רע שהיה לי עם תיקון המגבר (1700 ש"ח לשני מתקנים שונים שאחד מהם זה היבואן כאשר בסופו של דבר הם לא הצליחו לתקן את הפרה אמפ), תיקון זה לא אופציה. בטח שכבר אין לי אחריות. לקנות חדש גם בעיה כי אני לא אקנה שוב רסיבר פושט כדוגמת ה 661 אלא לפחות 3800\3900 או פירמה אחרת (פיוניר 70\71). וזה לא פשוט לי עכשיו מבחינה כלכלית.
תודה לעוזרים
אני מתחיל לחשוש שהיציאות לרמקולים הקדמיים ברסיבר שלי נדפקו. איזה חוסר מזל ששני דברים נדפקים בו זמנית. השאלה הבעייתית ביותר זה מה עושים?
מניסיון רע שהיה לי עם תיקון המגבר (1700 ש"ח לשני מתקנים שונים שאחד מהם זה היבואן כאשר בסופו של דבר הם לא הצליחו לתקן את הפרה אמפ), תיקון זה לא אופציה. בטח שכבר אין לי אחריות. לקנות חדש גם בעיה כי אני לא אקנה שוב רסיבר פושט כדוגמת ה 661 אלא לפחות 3800\3900 או פירמה אחרת (פיוניר 70\71). וזה לא פשוט לי עכשיו מבחינה כלכלית.
תודה לעוזרים
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

דבר ראשון שעשיתי זה לנתק אותם מהרסיבר. דווקא לפאוור כן השארתי אותם מחוברים אבל זה כמובן לא משנהADICT כתב:במידה ואין לו גשרונים (יכול להיות רק בדגמים הגבוהים)
כך שלמעשה אתה עדיין אומר לרסיוור שלך לא להפעיל את ההגברה שלו .........
תשמע
אני הייתי מציע לך לשבת טוב ולעיין היטב במניואל של הרסיוור שלך
לגבי אופן חיבור ההגברה החיצונית אליו
ואופן הניתוק שלו והחזרתו לקדמותו.....
לא אוכל לעזור לך ברזולוציה גבוהה מזו
מבלי להיות עם היכרות יותר אינטימית עם הרסיוור הזה
מה שאין לי....
אני הייתי מציע לך לשבת טוב ולעיין היטב במניואל של הרסיוור שלך
לגבי אופן חיבור ההגברה החיצונית אליו
ואופן הניתוק שלו והחזרתו לקדמותו.....
לא אוכל לעזור לך ברזולוציה גבוהה מזו
מבלי להיות עם היכרות יותר אינטימית עם הרסיוור הזה
מה שאין לי....
אולי כמה תמונות יוכלו להאיר את המצב?....
בחלק האחורי
בחלק האחורי
האם אתה אומר שעברת איתו כבר כמה תיקונים?....
אתה בטוח שאין לחצן A/B ?kingikra כתב:אין כפתור כזה. יש בתפריטים בחירה בין B, ZONE2,PRNS,NONE. ניסיתי את כולם וכלום לא עזר. החלפתי שני כבלים, החלפתי בין הרמקולים, ניסיתי לחבר ל FRONTB. חיברתי חזרה דרך ה PREOUT ושומעים כאשר רמקול שמאל צורם (החלפתי גם בין הכבלים שמחברים את הרסיבר למגבר.
עוד רעיוות?
תודה...
לפי המפרט כאן יש לחצן כזה
http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... TID=547398
Speaker A, B, A+B selection
ירון
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

הזכרתי פה שבתפריט יש בחירה בין כמה אופציות. כפתור שעושה את זה לא מצאתי. כמו כן, חיברתי את הכבלים גם ל FRONT Ba_yaron כתב:אתה בטוח שאין לחצן A/B ?kingikra כתב:אין כפתור כזה. יש בתפריטים בחירה בין B, ZONE2,PRNS,NONE. ניסיתי את כולם וכלום לא עזר. החלפתי שני כבלים, החלפתי בין הרמקולים, ניסיתי לחבר ל FRONTB. חיברתי חזרה דרך ה PREOUT ושומעים כאשר רמקול שמאל צורם (החלפתי גם בין הכבלים שמחברים את הרסיבר למגבר.
עוד רעיוות?
תודה...
לפי המפרט כאן יש לחצן כזה
http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... TID=547398
Speaker A, B, A+B selection
ירון...
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

חברה, HOLD YOUR HORSES. נראה לי ביקור נוסף אצל האופטימטריסטית שלי לא יזיק. פשוט לא ראיתי את הכפתורים השחורים הקטנים שנמצאים בפאנל הקדמי!!
איך שרים בכדורגל: "ביזיון, ביזיון, ביזיון. ביזיון, ביזיון ביזיווווון, ביזיון, ביזיון, ביזיון. ב-י-ז-י-ו-ן. ביזיון....
המון תודה על כל העזרה. אני כל כך שמח שזה הסתדר שאני אפילו לא כועס על עצמי
איך שרים בכדורגל: "ביזיון, ביזיון, ביזיון. ביזיון, ביזיון ביזיווווון, ביזיון, ביזיון, ביזיון. ב-י-ז-י-ו-ן. ביזיון....
המון תודה על כל העזרה. אני כל כך שמח שזה הסתדר שאני אפילו לא כועס על עצמי
בשורת הלחצנים בבסיס פנל התצוגה היחצן השמאלי הוא לחצן ה"speakers" רואה אותו ?
הוא לחצן אשר עובר בין המצבים A,B,A+B וכלום תבדוק אותו
בצג יש מיקום אשר מופיע SP ומתחת AB והאות של הרמקולים הפעילים A או B או שניהם אמורה להיות דולקת, מה מופיע ?
ירון
הוא לחצן אשר עובר בין המצבים A,B,A+B וכלום תבדוק אותו
בצג יש מיקום אשר מופיע SP ומתחת AB והאות של הרמקולים הפעילים A או B או שניהם אמורה להיות דולקת, מה מופיע ?
ירון