מחפש המלצה על סטרימר לאחר אכזבה קשה מה-Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ami_s פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

היה לי מחשב HTPC עם MediaPortal שעבד טוב עד ששבק חיים. ראיתי המלצות על הXtreamer (בעיקר בפורום המקביל) וקניתי. אני לא יכול לתאר כמה שאני מאוכזב מהקניה. המכשיר עובד לאט, וכמות הבאגים פשוט לא תאומן. שום דבר לא עובד חלק שם, שלא לדבר על הJukebox.

אני רוצה להחליף אותו, וחשבתי על הPopcorn A200. ולכן כמה שאלות:

1) הכוונה שלי היא לעבוד ללא הרד דיסק פנימי, מקסימום לחבר DOK יעודי. יעבוד טוב?
2) Jukebox שבאמת עובד ולא לוקח לו 5 שניות לעבוד מסרט לסרט. לא ממש צריך שיוריד תקצירים בעברית, אבל כן הייתי רוצה תמיכה בסדרות. בMediaPortal הוא מסדר את הסדרות לפי 1. סדרה, 2. עונה ו3. מספר פרק. יש דבר כזה שעובד רק מהרשת בA200?
3) כמה רעש הוא עושה?
4) סריקה מחדש לאחר הוספת סרט או סדרה לוקחת הרבה זמן?
5) ליצור playlist למוזיקה מה Popcorn בעצמו.

תודה רבה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46372
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

ה Xtreamer מכשיר די טוב וחבל לזנוח אותו.
הפתרון המובנה בו עבור JukeBox באמת עדיין לא שלם, אך החברה עובדת על הנושא ובשאיפה בקרוב יהיה פתרון שיתאים גם לסדרות כפי שרצית.
לגבי מהירות עבודה ודפדוף, ה Xtreamer מהיר יותר מה- A-200, אבל האחרון יעניק לך פתרון JukeBox שלם ובוגר יותר.
עבדת עם הקושחה האחרונה? מכונן פנימי או מהרשת?
אני מנסה להבין באיזה בעיות נתקלת כשרשמת: "כמות הבאגים פשוט לא תאומן", אולי הבעיה טמונה בשימוש או הבנה לא נכונים.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #3 

ממליץ בחום על מכשיר ה TViX N1 או ה TViX S1 (שאמור להגיע לארץ בימים אלו). שים לב שמוצרי החברה יקרים יותר מהמתחרים אבל לדעתי האישית שווים את ההבדל.
ברשותי דגם ה N1 (הבסיסי יותר) שרכשתי בחו"ל ואני מרוצה עד הגג !
עובד חלק בהזרמה ישירה מכונן USB או מהרשת (אני מזרים אליו בקלות קצבי mts2 של 20-30 ג'יגה עם אפס גימגומים !)
שקט לחלוטין - טוב זו לא חוכמה ... אין מאוורר :wink:
באשר ל JukeBox וכד' - האמת שאני לא מומחה גדול. בעיקרון אני עובד עם TViXiE שמתחברת אליו על הרשת דרך FTP. קצת מייגע אבל עושה את העבודה לא רע. מניח שאם נושא ה JB היה קריטי לי יותר הייתי לומד לעשות את זה בצורה טובה יותר. כרגע מה שיש מספק אותי.

זהו ! בקיצור מומלץ
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #4 

פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמשבח את ה TVIX על פני הפופקורן או הXSTREAMER. שאלתי פעם למה כדאי לי לקנות TVIX במחירים שהוא עולה ולא זוכר שמישהו נתן לי תשובה כמו שאתה נתת.

תודה. נקודה למחשבה.

ami_s פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

בתור אחד שמגיע אחרי ה-MediaPortal עם פלאגינים כמו TV Series ו-Moving Pictures, חשוב לי מאוד JB עובד ולכן *הודהמתי* לראות את כמות הבאגים בJB שלהם. המוצר פשוט לא עובד טוב בלי HD פנימי שהסרטים עליו.. כמות הפעמים שהייתי צריך להתקין FW מחדש או לעשות restore להגדרות בשביל להתקין את הJB מחדש.. וכל פעם יש בעיה אחרת.

האם בA200 אפשר לבנות רשימות מוזיקה "בזמן אמת" כלומר מהמכשיר עצמו?

עוד דבר, לפי סרטונים שראיתי ברשת, בYAMJ עובד די חלק ומהר, בטוח שיותר מהר מה-JB של ה-Xtreamer. למה רשמת שהA200 יותר איטי?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

ברגע שאתה מתייחס ל-JB כפיצ'ר חשוב, לא אקסטרימר ולא TVIX מתקרבים ליכולות ולאפשרויות של פופקורן, אם זה בהתקנה של YAMJ שתומך גם בעברית, או בהתקנה של OVERSIGHT שמותקן על הדיסק הפנימי ומשמש כ-JB עצמאי ללא תלות במחשב (שניהם מושכים מידע מ-IMDB והראשון גם מאתר סרטים).

כל זאת, לפני ה-JB המובנה שנמצא כרגע בבטא, ויהיו בו הרבה אפשרויות מתקדמות (גם תמיכה במוזיקה).

ופה יש דוגמא לסרטים ולסדרות:

TALB
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

Irus כתב:ברגע שאתה מתייחס ל-JB כפיצ'ר חשוב, לא אקסטרימר ולא TVIX מתקרבים ליכולות ולאפשרויות של פופקורן, אם זה בהתקנה של YAMJ שתומך גם בעברית, או בהתקנה של OVERSIGHT שמותקן על הדיסק הפנימי ומשמש כ-JB עצמאי ללא תלות במחשב (שניהם מושכים מידע מ-IMDB והראשון גם מאתר סרטים).

כל זאת, לפני ה-JB המובנה שנמצא כרגע בבטא, ויהיו בו הרבה אפשרויות מתקדמות (גם תמיכה במוזיקה).

ופה יש דוגמא לסרטים ולסדרות:
...
לידיעתך, ב TVIX יש JB מצויין לא רק לסרטים אלא גם למוסיקה עם אשרויות שיכולות להתחרות אפילו ב SQUEEZEBOX.י JB למוסיקה נכון לעכשיו לא קיים באף סטרימר אחר. אני אישית לא בעד לערבב בין סרטים למוסיקה. אני משתמש ב TVIX לסרטים בעיקר ולמוסיקה יש לי SB מחובר ל FREENAS. בכל מקרה, היתרון העיקרי של ה TVIX הוא יציבות ומינימום באגים לפחות מנסיוני עם עם A200 ו XTREAMER

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

kingikra,
היתרון שהועלה מוקדם יותר לגבי ה TViX ויכולות ה Streaming שלו משותף גם לשאר המזרימי מדיה. כולם יודעים לעבוד מצויין עם קבצים מהתקן אחסון מקומי, כאשר לחבורת ה NMT יש יתרון ב Streaming תקין מהרשת עבור תכני Blu-ray בקצב נתונים גבוה. מזרימי מדיה מבוססי Realtek נתקלים לפעמים בבעיות גמגום.

ami_s,
אני מסכים שפתרון ה MovieJukeBox של Xtreamer באמת לא בשל, רשמתי זאת וגם הסכמתי איתך. אם זה הקריטריון היחיד שלך, אזי גם ל TViX וגם לחבורת ה NMT יש פתרונות שלמים יותר.
אגב, ה Xtreamer הינו היחיד כיום מבין מכשירי ה Realtek אשר תומך בניגון קבצי mkv עם כותרת מכווצת - וקבצים אלה הולכים ומתרבים.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

ziv_r כתב:kingikra,
היתרון שהועלה מוקדם יותר לגבי ה TViX ויכולות ה Streaming שלו משותף גם לשאר המזרימי מדיה. כולם יודעים לעבוד מצויין עם קבצים מהתקן אחסון מקומי, כאשר לחבורת ה NMT יש יתרון ב Streaming תקין מהרשת עבור תכני Blu-ray בקצב נתונים גבוה. מזרימי מדיה מבוססי Realtek נתקלים לפעמים בבעיות גמגום..
...
אז אתה אומר שהתלהבתי לחינם?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10 

יש ל TViX שלל יתרונות אחרים שאולי שווה יותר להתלהב מהם, כמו BD Lite, DTT, צג VFD, ספק כח מובנה ויכולות אלחוטיות מובנות (כל האחרונים בחלק מהדגמים לפי הטבלה המצורפת), יציבות טובה, שליטה מרחוק ועוד.

תמונה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

kingikra כתב:,
אז אתה אומר שהתלהבתי לחינם?
...
לא, לא התלהבת לחינם :D אני עדיין בדיעה שה N1 הינו סטרימר מעולה שראוי למעט יותר תשומת לב.
אני עצמי נכנסתי לעולם הזה רק לפני כחודשיים (אחרי שלצערי פיספסתי את קורס המזרימי מדיה האחרון) עם דף חלק, בלי שום דעות קדומות וללא בעיית תקציב מיוחדת.
פצחתי בקריאה של ביקורות ומעקב אחרי פוסטים של משתמשים הארץ ובחו"ל ומהר מאד שמתי לב שהתהודה שמקבל הדגם הספציפי הזה של TVIX בארץ יחסית זניחה לעומת חו"ל - וכאן ללא ספק נכנס אלמנט המחיר לתמונה ....
DVICO באופן די עקבי מתמחרת את מוצריה במדרגות מחיר גבוהות יותר משל המתחרים הישירים. בארץ הדלתא הזו צורמת במיוחד והאמת שאין לי מושג מדוע. אני יכול לקבל את הרעיון שיתקיים הפרש ניכר בין ישראל לארה"ב... בכל זאת מדובר בשוק ענק ואפשריויות תמחור שונות בתכלית אבל אני רכשתי לבסוף את המוצר (N1) בסינגפור - שוק די דומה בגודלו לישראל.... הבנדל כלל N1 ודיסק חיצוני 1TB (של WD) ב $180 ... גם אם תוסיף מיסוי מקומי, מע"מ וכד' ההפרש עדין די מטריד :מבולבל:

אבל עזוב לרגע את המחיר. חוזקות ה N1 לטעמי הן -
1. יציבות - במשך חודש פלוס שהוא ברשותי הוא נתקע פעם אחת בלבד (וגם אז כנראה באשמתי - ממש התעללתי בו :lol: )
2. ממשק - הממשק לטעמי אינטואטיבי בצורה בלתי רגילה ! ראה למשל את נושא המעבר בין מקורות או את נושא הסימניות (כזכור לי זיו הזכיר זאת בסקירה שלו).
3. תאימות - המכשיר מטפל בכל מה שזז (אצלי).
4. הזרמה - כאן אני חולק מעט על מסקנת זיו בסקירה. המבחן שלי היה M2TS AVATAR במשקל 45GB דרך הרשת הבייתית. העסק עבר חלק בלי גמגום או קפיצות כלל. אני מניח שיש תכנים תובעניים יותר אבל לי אישית זה יותר ממספיק.
5. התחממות - אפס ! וזאת בניגוד ללא מעט דיווחים כאן על האסטרימר וה A200 שאיך לומר לא ממש מצטיינים בגיזרה :wink:
6. שליטה מרחוק - ממשק קליל וידידותי דרך ה PC או מכשיר האנדרואיד שלי

לסיכום שאלת מליון הדולר - בדיעבד האם הייתי רוכש אותו גם בארץ ומשלם את ההפרש ? במקרה שלי התשובה היא כן בהחלט

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

TALB,

לידיעתך, גם לפופקורנים יש פיתרון לגבי JB למוזיקה (אני באופן אישי לא משתמש בזה).

אני דיברתי על ה-JB הפנימי שכרגע נמצא בגרסת בטא, ויכלול פיתרון כולל עבור סרטים, סדרות ומוזיקה, למכשירי TVIX לא קיים JB מובנה (כפי שאמרתי בעבר, בשלב מסוים זה יגיע לכל הסטרימרים.

בנוסף, איך שלא תהפוך את זה, ה-JB שקיים ל-TVIX הוא לא JB עצמאי והוא מצריך עבודה משולבת עם מחשב, או גורם אחר, סך הכל ציינתי שלפופקורנים יש מספר פתרונות רחב, שכולל כבר היום JB עצמאי שנותן פיתרון לסרטים ולסדרות (זיו התייחס לכך מספר פעמים).

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

בתור אחד שמשתמש ב HTPC לניגון סרטים בלבד!! (בא הביתה, פותח את המקרן והרסיבר, לוחץ בשלט של המחשב על הכפתור של תוכנת המדיה סנטר ומדפדף לסרט הרצוי) האם שווה לי ההפרש במחיר של ה TVIX על מתחריו? בפיצ'רים שהזכרתי אני לא אשתמש בחיים.

תודה

TALB
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

Irus כתב:TALB,

לידיעתך, גם לפופקורנים יש פיתרון לגבי JB למוזיקה (אני באופן אישי לא משתמש בזה).

.
...
מה שראיתי לגבי זה זה רק סרטוני הדגמה לגרסאות הבטה שי רק למשתתפי הביטה והבנתי שהם רחוקות מלהיות מוכנות להפצה. האם ברגזה הקושחה הרשמית והאחרונה יש JB למוסיקה? בכל מקרה, אם למכשיר אין תצוגה מספיק גדולה כדי שיהיה אפשר לראות מה שומעים ללא הדלקת מסך טלויזיה, אז המכשיר לא שווה הרבה כנגן מוסיקה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

ממש לא בטוח שההפרש שווה, יש דעות לכאן או לכאן.

מה ש-sigamore לא הזכיר שבמחיר דומה (כ-1,400 ש"ח) אתה כבר יכול לרכוש את ה-C200 ואז נפתחים לך עוד אופציות ויתרונות, שחלקם לא קיימים גם במכשירים שעולים כמעט 3,000 ש"ח בארץ... הכל תלוי בצרכים שלך.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #16 

ziv_r כתב:אגב, ה Xtreamer הינו היחיד כיום מבין מכשירי ה Realtek אשר תומך בניגון קבצי mkv עם כותרת מכווצת - וקבצים אלה הולכים ומתרבים.
...
מה זה כותרת מכווצת?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

חברים מקווה שכוונתי הייתה ברורה - המלצתי על ה TVIX לא פוסלת כמובן את הנגנים האחרים שעושים את מלאכתם ומומלצים כאן ע"י רבים.
הנקודה היחידה שביקשתי להדגיש היא שהמחיר הגבוה של TVIX מרתיע רבים אפילו מלהסתכל לכיוונם וחבל ....
השאלה אם הפרש המחיר שווה היא כמובן אישית ונגזרת מצרכים והגדרות תקציב של כל אחד ואחד.

שבת שלום (f)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #18 

guyezra,
Compressed Headers - 'כותרת מכווצת' זה התרגום החופשי לעברית.

ami_s פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

מכיוון שב-HTPC-ים התכונה של הJukeBox כבר קיימת כמה זמן, תיארתי לעצמי שצריך להיות משהו שעובד באיזה שהיא צורה בסטרימרים.

דרך אגב, האם הYAMJ יודע לסמן איזה סרטים/פרקים ראית כבר?

מבחינת הXtreamer, אז לדעתי זה פשוט חוצפה לשחרר גירסה רשמית עם כמות כזאת של באגים. הרי אם נכנסים לאתר שלהם אז הם מפרסמים בשלטי חוצות את הJukeBox שלהם. לא נראה לי אחראי למכור מוצר (אפילו שהוא הכי זול בקטגוריה שלו) שעובד בצורה כזאת

באחד הפורומים שלהם קראתי באיזה פוסט שאנשים שמתלוננים על כמות הבאגים האין סופית אז מה התגובה הרשמית שלהם? הם אומרים שזה community project ואנשים עובדים על זה בזמנם החופשי!! 8O 8O WTF?? זה נראה לך הגיוני שבן אדם יקנה מוצר ואת התקלות שהוא מוצא יתקן מישהו בזמנו החופשי?? ואם לא בא לו לעבוד על זה? אז מה, אני אבוד?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #20 

אם לא מתייחסים ל JB כאל פיצ'ר מרכזי (כמוני) אלא מתרכזים בצפיה בסרט או סדרה שרוצים לראות, אז האקסטרימר נותן תמורה מלאה לכסף. סה"כ זה מכשיר שהציב רף חדש בשוק המזרימדיות של עלות מול התמורה שאתה מקבל.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”