ex500 vs c650
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
בוקר טוב חברים,
בסופ"ש הקרוב אני קונה (סוף סוף) את הבייבי שליבגודל 46'' וכרגע מתלבט בין שני הדגמים.מצד אחד אני קורא שלסמסונג יש בעיה עם הפאנלים, ושהמסך מבריק ומצד שני קראתי באתר CNET שהסוני טלוויזיה טובה אבל לא מדהימה (לעומת ה-C650 שקיבל ביקורת מצוינות שם).
ברור לי שבשידורי HD הטלוויזיות יפיקו תמונה מדהימה החשש שלי כרגע הוא בשידורי SD - הדעות חלוקות לגבי הסוני ולגבי הסמסונג הבנתי שהיא דווקא מוציאה תמונה טובה אבל שוב עניין הפאנל מטריד אותי.
תודה על התגובות והעזרה.
בסופ"ש הקרוב אני קונה (סוף סוף) את הבייבי שליבגודל 46'' וכרגע מתלבט בין שני הדגמים.מצד אחד אני קורא שלסמסונג יש בעיה עם הפאנלים, ושהמסך מבריק ומצד שני קראתי באתר CNET שהסוני טלוויזיה טובה אבל לא מדהימה (לעומת ה-C650 שקיבל ביקורת מצוינות שם).
ברור לי שבשידורי HD הטלוויזיות יפיקו תמונה מדהימה החשש שלי כרגע הוא בשידורי SD - הדעות חלוקות לגבי הסוני ולגבי הסמסונג הבנתי שהיא דווקא מוציאה תמונה טובה אבל שוב עניין הפאנל מטריד אותי.
תודה על התגובות והעזרה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
בשידורים רגילים הסוני עולה על הסמסונג לדעתי בצורה ברורה אבל בשידורים איכותיים יותר הסמסונג טובה מאוד.
blknom1 כתב:בוקר טוב חברים,
תודה על התגובות והעזרה....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
blknom1blknom1 כתב:בוקר טוב חברים,
תודה על התגובות והעזרה....
ראשית........ שני המסכים מצויינים .......
הבעיה היא שב 650 יש בעיית השתקפות רצינית . במידה ויש לך חדר מואר אז ה 650 היא לא תתאים לך כלל .
אחריות לגבי הסמסונג 3 שנים .
לגבי הסוני ....... מסך מצויין ואיכותי לכל סוגי התכנים . מעבד תמונה איכותי ביותר BE-3 .
פנל מאט ויש כניסות סקרט איכותיות ביותר לשידור SD הכוללת מתיחה חכמה איכותית ביותר .
אחריות לגבי המסך 5 שנים מלאות .
אני אישית הייתי בוחר בסוני .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
blknom1blknom1 כתב:תודה רבה.
אני רואה שחרגת ממנהגך ולא המלצת הפעם על סמסונג...
אני צוחק.. תודה רבה רבה... הקנייה קרבה ובאה.....
אני מקווה שתקבל מחיר טוב לגבי הסוני .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
השאלה באיזה תוכן תצפה יותר?
יותר SD? לך על סוני.
יותר HD? לך על סמסונג.
יותר SD? לך על סוני.
יותר HD? לך על סמסונג.
מה שרציתי לשאול בהודעה מס' 5 היא מה המחיר הטוב ביותר שקיבלתם על המסכים הנ"ל?
ואיפה?
בזמנן ראיתי רק את הC650 אבל 40 אינצ' והיא עלתה כ-6K...
אין לי מוסג כמה עולות ה-46 אינצ' חוץ מבחור אחד שקנה את הסוני ב8200 ש"ח......
תודה
ואיפה?
בזמנן ראיתי רק את הC650 אבל 40 אינצ' והיא עלתה כ-6K...
אין לי מוסג כמה עולות ה-46 אינצ' חוץ מבחור אחד שקנה את הסוני ב8200 ש"ח......
תודה