שלום לכולם
אני חדש כאן. לפני מספר ימים אחרי שקראתי מספר המצלות רכשתי נגן SB של לוג'יטק מתצוגה במחיר מצויין של 400 שח. המכשיר הגיע עם אריזה של בזק משום מה, אבל המוכר הסביר שזה עודפים וזה בסדר. הורדתי את ה SLIMSERVER בגרסה האחרונה 7.5.1 והתקנתי במחשב השולחני עם XP SP3. ביצעתי רישום עם חשבון חדש באתר של לוג'יטק. הכל עבד טוב עם ההגדרות הראשוניות. נתתי הרשאות לתוכנה עם ההפיירוול. הגדרתי ספריית מוסיקה. הנגן זיהה את כל השירים ושרת ה SLIM עבד. אבל כאשר בחרתי שיר מהשלט ולחצתי PLAY כלום לא קרה. אני רואה את זמן השירים עם סימן מינוס והנגן לא מנגן (הוא רושם NOW PLAYING אבל כלום לא קורה). רדיו האינטרנט עובד מצויין. ביצעתי אתחול לראוטר, למחשב ולנגן. ואז התעוררה בעיה חדשה. תוכנת השרת הפסיקה לעבוד כליל. אני לוחץ על START הוא מנסה להתחבר ונכשל. גם הסרה איתחול והתקנה לא עוזר יותר. השאלה שלי האם מדובר לדעתכם בתקלה במכשיר? או בעיה בהגדרות במחשב? האם יש כאן מישהו שבאמת נהנה מהנגן הזה ללא בעיות עם תוכנת השרת הזו? ושאלה אחרונה, האם ניתן לעקוף את התוכנה ולהפוך את הנגן לסטרימר מוסיקה רגיל שמנגן ספריות משותפות ללא התוכנה הבעייתית הזו?
המון תודות