ההשקה של GT5 נדחתה שוב!!
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
היי, אם הוא באמת רוצה להוסיף מרוץ יענים - אני מוכן לחכות...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא יודע למה, אבל יש לי תחושה ממש חזקה שהם מנסים להכניס איכשהו הגנה למשחק
כך שלא יהיה אפשרי לשחק בו בגרסא פיראטית.
אולי להכניס בו איזה פיצ'ר אימות נוסף איכשהו או סתם לנפח בו קבצים כדי שהוא יתפוס איזה 50GB
בקבצים שגדולים ב 4GB כל אחד , כך שיהיה יותר מעצבן להתעסק איתו באופן פיראטי.
אבל היי, זה כנראה רק אני.
אולי להכניס בו איזה פיצ'ר אימות נוסף איכשהו או סתם לנפח בו קבצים כדי שהוא יתפוס איזה 50GB
אבל היי, זה כנראה רק אני.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
זה בדיוק הסיבה דווח כבר בכמה אתרים.jacko-il כתב:לא יודע למה, אבל יש לי תחושה ממש חזקה שהם מנסים להכניס איכשהו הגנה למשחק
אבל היי, זה כנראה רק אני....
זו המחשבה שעברה לי בראש וזה גם מה שחששתי שיקרה.yigal33 כתב:זה בדיוק הסיבה דווח כבר בכמה אתרים.jacko-il כתב:לא יודע למה, אבל יש לי תחושה ממש חזקה שהם מנסים להכניס איכשהו הגנה למשחק
אבל היי, זה כנראה רק אני.......
זה היה כל כך צפוי.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שמעתי על הדחייה הזו אתמול, אבל את הסיבה שזה בגלל שרוצים לנפח את הקבצים בשביל למנוע פיראטיות - אני שומע פעם ראשונה!!!!
אם זו באמת הסיבה זה לא נשמע מתוחכם מידי מפני שכבר ידוע שהפיראטים יודעים למצוא את המידע הפחות חיוני (סרטוני מעבר "מיותרים") ולהוריד אותם בשביל ליצור ISO קטן יותר.
חוץ מזה, קשה לי להאמין שעם כל התוכן שהמשחק מציע גודל ה-ISO יצא להם "קטן מידי" והם רצו לנפח אותו.
לי הסיבה נראית יותר קשורה להרמה של כל הסרברים הקשורים למשחק (online, photo, courses, rankings ועוד).
וחוץ מזה - יאללה שיצא כבר !!!!!!!
דרך אגב - מישהו מצא איזהשהוא אתר שמוכר את גרסאת הcollector's בגרסאת PAL ושולח לארץ (amazon.co.uk לא שולח לארץ)
?
אם כן - דווחו מהר, אני רוצה לעשות הזמנה מוקדמת...
אם זו באמת הסיבה זה לא נשמע מתוחכם מידי מפני שכבר ידוע שהפיראטים יודעים למצוא את המידע הפחות חיוני (סרטוני מעבר "מיותרים") ולהוריד אותם בשביל ליצור ISO קטן יותר.
חוץ מזה, קשה לי להאמין שעם כל התוכן שהמשחק מציע גודל ה-ISO יצא להם "קטן מידי" והם רצו לנפח אותו.
לי הסיבה נראית יותר קשורה להרמה של כל הסרברים הקשורים למשחק (online, photo, courses, rankings ועוד).
וחוץ מזה - יאללה שיצא כבר !!!!!!!
דרך אגב - מישהו מצא איזהשהוא אתר שמוכר את גרסאת הcollector's בגרסאת PAL ושולח לארץ (amazon.co.uk לא שולח לארץ)
אם כן - דווחו מהר, אני רוצה לעשות הזמנה מוקדמת...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4965
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
דייייי, הפעם גם אני שבור
פשוט מגוחך המשחק הזה עם הדחיות שלו, אני הייתי בטוח שעם כל הדמו וכו' התאריך סופי.
פשוט מגוחך המשחק הזה עם הדחיות שלו, אני הייתי בטוח שעם כל הדמו וכו' התאריך סופי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
העצוב הוא - שכמו מוצרים אחרים שירקו לנו בפנים - אנחנו נקנה את המשחק כמו גדולים...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
המשחק המייאש ביותר בהסטוריה של התחום הזה.