ביטוח לפלזמה 50 אינץ' במסגרת ביטוח מוצרי חשמל ביתיים - איפה ניתן לעשות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
kipikipod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם,

ברשותי מסך פלזמה פיוניר 5090 שנמצאת איתי קרוב לשנתיים.

מאחר ובקרוב תגמר תקופת האחריות על הפלזמה משפחתי התעניינה בביטוח מוצרי חשמל ביתיים,
לאחר בדיקה אצל 2 חברות ביטוח שונות נאמר לנו שלא מבטחים מסכים גדולים מ46" (AIG בין החברות).

האם מישהו שמע\מכיר חברה המוכנה לבטח מסך כזה? (מלבד היבואן שבטח ידרוש על הרחבת אחריות כמה אלפים טובים)

** לא ידעתי איפה לפרסם את זה, אם זהו לא הפורום הנכון אבקש להעביר **

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #2 

לא מכיר את מה שאמרת,

אני מבוטח בביטוח של "כלל" בדירה שכורה ובמסגרת הביטוח קיבלתי את השירות של פל תיקונים, ויש לי גם את הקורו 5090 ולא אמרו לי כלום לגביה, מה שכן היא עדיין באחריות יצרן..

עכשיו לא אמרת שהיא בת שנתיים?

כי יש לך סדר גודל של קרוב לשנה..

כמו כן, לא מכיר את איכות התיקונים של פל, ולא יודע איך יהיה תיקון של מוצר כל כך איכותי במעבדה כזאת ולא אצל ט.ר..

והכי חשוב, מאחל לך שלא תהיה צריך אותם בכלל!

בברכה,

שלומי.

kipikipod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #3 

gechts כתב:לא מכיר את מה שאמרת,

אני מבוטח בביטוח של "כלל" בדירה שכורה ובמסגרת הביטוח קיבלתי את השירות של פל תיקונים, ויש לי גם את הקורו 5090 ולא אמרו לי כלום לגביה, מה שכן היא עדיין באחריות יצרן..

עכשיו לא אמרת שהיא בת שנתיים?

כי יש לך סדר גודל של קרוב לשנה..

כמו כן, לא מכיר את איכות התיקונים של פל, ולא יודע איך יהיה תיקון של מוצר כל כך איכותי במעבדה כזאת ולא אצל ט.ר..

והכי חשוב, מאחל לך שלא תהיה צריך אותם בכלל!

בברכה,

שלומי.
...
אהלן שלומי,

לא רכשתי דרך ט.ר, רכשתי במסגרת קנייה קבוצתית שארגנו כאן דרך dvdcenter, שנותן שנתיים אחריות ולא שלוש שנים.

לאחר חיפוש באתר של "כלל ביטוח" אני לא מוצא ביטוח כזה, מחר אתקשר אליהם לברר.

תודה רבה בכל זאת!

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #4 

היי,

בשמחה, בכל מקרה, דבר עם כלל ביטוח

ואם תרצה אמסור לך בפרטי (עקב כך שאני לא רוצה לעשות להם כאן פרסומת) את שם הפוליסה המסחרי שזה בכל אופן מה שיש לי,

ושוב שלא יהיה לנו צורך!!

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #5 

השבוע ראיתי בזמן חידוש פוליסה באחת החברות הישירות חידוש בו הם אומרים כי טלוויזיה עד שנתיים תבוטח כחלק מהתכולה בסכום של עד 7K ומעל שנתיים בסכום של עד 4K

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

kipikipod כתב:שלום לכם,

מאחר ובקרוב תגמר תקופת האחריות על הפלזמה משפחתי התעניינה בביטוח מוצרי חשמל ביתיים,
לאחר בדיקה אצל 2 חברות ביטוח שונות נאמר לנו שלא מבטחים מסכים גדולים מ46" (AIG בין החברות).

האם מישהו שמע\מכיר חברה המוכנה לבטח מסך כזה? (מלבד היבואן שבטח ידרוש על הרחבת אחריות כמה אלפים טובים)

...
kipikipod

לגבי ביטוח דירה ותכולתה . כולל ביטוח מוצרי חשמל ..... אני לא בטוח שתהיה מעבדה בארץ שתוכל לתקן פיוניר קורו . לכן המלצתי היא במידה ובצעת ביטוח כל שהוא .וודא שיהיה כתוב בפוליסה .

":שהחברה המתקנת תהיה מחוייבת לתקן את מסך הפלזמה pioneer 5090 . בכל תקלה אשר תהיה במשך 7 שנים .
במידה ולא תהיה זכאי לקבל את כל ערך המסך במלאו מחברת הביטוח" .

יש לציין שהערה כזאת תוכל לזכות בה רק אצל סוכן ביטוח . ולא בביטוחים ישירים למינייהם .

בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #7 

9000es כתב:
kipikipod כתב:שלום לכם,

...
kipikipod

לגבי ביטוח דירה ותכולתה . כולל ביטוח מוצרי חשמל ..... אני לא בטוח שתהיה מעבדה בארץ שתוכל לתקן פיוניר קורו . לכן המלצתי היא במידה ובצעת ביטוח כל שהוא .וודא שיהיה כתוב בפוליסה .

":שהחברה המתקנת תהיה מחוייבת לתקן את מסך הפלזמה pioneer 5090 . בכל תקלה אשר תהיה במשך 7 שנים .
במידה ולא תהיה זכאי לקבל את כל ערך המסך במלאו מחברת הביטוח" .

יש לציין שהערה כזאת תוכל לזכות בה רק אצל סוכן ביטוח . ולא בביטוחים ישירים למינייהם .

בהצלחה .
...
9000,
אנא ממך,אל תעשה גם מהסוגייה הזו טרגדיה
כל המסכים הדקים מכילים רכיבים ומעגלים יחסית זהים אחד לשני שניתנים לתיקון עם תרשים מעגלי ספציפי
לגבי חלקי חילוף-אף אחד אחר חוץ מט.ר לא יוכל להבטיח בהשגתם
הקורו המהוללת שלך-זו לא חללית של נאסא :hammer:
אז תעשה טובה,ואל תכניס כאן סעיפים מהפכניים-שכל סוכן ביטוח אישי שישמע עליהם -ייבטל אותם בשישים(אלא אם כן שהבחור ייצטרך להוסיף הרבה מאד של מאות שקלים לפרמייה,וגם זה לא בטוח שהנ"ל יהיה אפשרי).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”