עומד לרכוש מצלמת וידאו בחו"ל.
יש שלוש אופציות לאותה מצלמה.
בלי זיכרון X דולר
עם 8 גיגה ב X+50 דולר
עם 16 גיגה X+100 דולר
כמובן שברכישת המצלמה עם זיכרון פנימי אתה משלם מחיר פרימיום על הזיכרון ולכן הפתרון הזול הוא לרכוש כרטיס SDHC בנפרד ( רצוי בארץ כי מחירי הזיכרון בארה"ב פשוט הזויים ).
החלטתי על 16 גיגה. היצרן אומר Class4 מספיק. אני לא סגור על זה כי למלצמה ביטרייט של 24Mb/s ( שזה דיי קרוב למגבלות ה Class4 ) אז אני צריך Class 6 ומצאתי את זה ( הכי זול ב zap ).
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712372
למישהו יש התנגדות עקרונית לכרטיס הזה ?
תודה מראש ,
ליאור
מחפש כרטיס זיכרון סביר למצלמת וידאו זקוק להמלצה
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ועוד משהו, לפי wiki
Class2 = 2MB/s
Class4=4MB/s
Class6=6MB/s וכיו"ב.
אני מסתכל על כרטיסים של sandisk. יש להם Class4 אבל כתוב עליו 15MB/s. על Class6 הם כותבים 20MB/s.
כאילו, הם בכלל בספירה אחרת או שהם ממציאים את התקן מחדש ?
אם המצלמה עושה 24Mb/s אז אולי באמת היצרן צודק כי זה יוצא 3MB/s ואז Class4 באמת מספיק ..
Class2 = 2MB/s
Class4=4MB/s
Class6=6MB/s וכיו"ב.
אני מסתכל על כרטיסים של sandisk. יש להם Class4 אבל כתוב עליו 15MB/s. על Class6 הם כותבים 20MB/s.
אם המצלמה עושה 24Mb/s אז אולי באמת היצרן צודק כי זה יוצא 3MB/s ואז Class4 באמת מספיק ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לפי דעתי sandisk מציינים את מהירות הקריאה הממוצעת שתוכל להגיע כאשר הם יכולים בקלות בתנאים מסויימים להגיע למינימום שמחייב אותם הקלאס והוא 2 4 או 6 תלוי מה רכשת, אותך מעניין המינימום כי במצלמה אין רחמים שצריך לכתוב היא תכתוב, אין לה הרבה בטן לאגור את הסטרים של המידע.Lior_M כתב:ועוד משהו, לפי wiki
Class2 = 2MB/s
Class4=4MB/s
Class6=6MB/s וכיו"ב.
אם המצלמה עושה 24Mb/s אז אולי באמת היצרן צודק כי זה יוצא 3MB/s ואז Class4 באמת מספיק .....
לדוגמא ה transcend class 6 הוא כרטיס בעל נתונים הבאים:
the average write rate for SDHC 6 is only 7 – 11 MB/s.
the average read rate for SDHC 6 is only 14 MB/s.
אגב לי יש מצלמה של 17Mbit/S ואני משתמש בכרטיס transcend class 6 של 8G אבל זה לא כל כל עוזר לך להגיע להחלטה בגלל הקצב השונה.
עריכה:
אגב שים לב שאתה קונה san disc ראה את הפוסט שלי:
http://www.hometheater.co.il/vt80904.%D ... 7%9D-ULTRA