PS3 data restore עזרה בבקשה!!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי את המשיר שלי מתיקון ונכון לעכשיו הוא עובד בסדר... עשיתי שחזור של הPS3 ששמרתי לפני ששלחי, הפעולה התבצעה אבל משהו מוזר קרה. מתוך ה5 יוזרים שלי, הוא שחזר לי את כולם חוץ מהראשי! כאשר אני מנסה להשתמש ביוזר (USER1) שהוא יצר לי ושחייב ליצור כאשר מפעילים את המכשיר בפעם הראשונה המשחקים שלי לא מאפשרים לי להשתמש בקבצי שמירה .אני מקבל ERROR שהקובץ שמירה הוא של יוזר אחר ושאני לא יכול להשתמש בו. בקיצור, יש למישהו מושג מדוע השיחזור לא משחזר לי את היוזר הראשי שלי. אם זה קשור, אני עברתי דירה ולכן עוד לא הארגנתי אינטרנט, האם יש בכלל קשר? האם אני צריך לאשר את היוזר שלי דרך הPS NETWORK? לי זה נראה מאד מוזר.
בבקשה תעזרו לי ,ממש לא בא לי להתחיל את RED DEAD REDEMPTION מההתחלה או כל משחק אחר בתכלס.
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

למישהו יש מושג על מה אני מדבר? חשבתי על זה ואולי באמת צריך לאמת את היוזר (USER) דרך הPSN NETWORK ורק אז הקבצים השמורים של משחקים יזהו אותו ויעבדו..... אשמח מה יש לכם להגיד חברים

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

יש סיכוי שלUSER1 הזה לא היה PSN ID במקרה?
אם כן - אתה בבעיה.
בהוראות (באתר האינטרנט) כתוב בפירוש שכל יוזר חייב PSN ID כדי לשרוד DATA TRANSFER או RESTORE כראוי.

ליביו

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

liviur כתב:יש סיכוי שלUSER1 הזה לא היה PSN ID במקרה?
אם כן - אתה בבעיה.
בהוראות (באתר האינטרנט) כתוב בפירוש שכל יוזר חייב PSN ID כדי לשרוד DATA TRANSFER או RESTORE כראוי.

ליביו
...
מה הכוונה PSN ID? מה הייתי אמור לעשות שונה??

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הUSER1 שלי היה המשתמש הראשי שלי. אני זוכר את השם משתמש והסיסמה... הגיבוי עבד מבחינת זה שהוא העלה את כל SAVE GAMES אבל הם לא עובדים. עוד דבר..על היוזרים שהוא שיחזר לי ,יש לפני השם שלהם כובכית..מה זה בדיוק?

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

עוד קצת עזרה מישהו?

DaJackaL
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

אולי לפני שעשית ייבוא של המידע שלך השם של היוזר היה USER1 וזה גם השם שהיה בגיבוי ואז ברגע שעשית IMPORT אז זה חירבש שם איזה משהו. אולי תנסה לשנות את השם של היוזר למשהו אחר ואז לעשות IMPORT .

הייתי ממליץ לפרמט את ה PS3 להגדיר הכל, לתת שם ליוזר (שיהיה שונה מהשם שיש לך בגיבוי) ואז לבצע את הייבוא של הנתונים.

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

DaJackaL כתב:אולי לפני שעשית ייבוא של המידע שלך השם של היוזר היה USER1 וזה גם השם שהיה בגיבוי ואז ברגע שעשית IMPORT אז זה חירבש שם איזה משהו. אולי תנסה לשנות את השם של היוזר למשהו אחר ואז לעשות IMPORT .

הייתי ממליץ לפרמט את ה PS3 להגדיר הכל, לתת שם ליוזר (שיהיה שונה מהשם שיש לך בגיבוי) ואז לבצע את הייבוא של הנתונים.
...
חשבתי על לעשות את זה אחינו, אבל כאשר אני רוצה לפרמט את המכשיר לגמרי הוא אומר לי שזה יקח בערך 7 שעות.. מטורף!.. ניסיתי כמה פעמים את ההתקנה ולבסוף נראה לי שהוא שם לי גם את היוזר שלי אבל עדיין המשחקים השמורים לא עובדים עם היוזר הזה...ככה שכל מה שנראה לי שנשאר לי לנסות זה להתחבר לאינטרנט ברגע שיחברו אותי ואז לראות אם כל מה שצריך זה לאמת את היוזר דרך הPSN NETWORK ID... (יש כוכביות ליד כל שם של יוזר אצלי, אולי זה פשוט אומר שצריך לאמת אותם... )

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”