Bose AM10
שלום לכולם,
לאחרונה רכשתי מערכת של bose am 10 וחיברתי אותה למגבר שיש לי של 7030 kenwood
והסאב לא היה אפקטיבי משהו, עכשיו זה לא שאני חושב ככה, אני השוותי את זה לחבר שלי.
הוא בעל מערכת bose am 5 ועם מגבר של פיוניר vsx-609 ושהוא שומע מוזיקה הסאב נשמע הרבה הרבה יותר טוב ואפקטיבי.
לאחר מחשבות רבות, ניסינו להחליף את המגבר אצלי וחיברנו את שלו, אך התוצאות היו זהות רק העוצמת הגבהה היתה טובה יותר.
למישהו יש פיתרון לבעיית הסאב שלהם?,
בתודה מראש.
לאחרונה רכשתי מערכת של bose am 10 וחיברתי אותה למגבר שיש לי של 7030 kenwood
והסאב לא היה אפקטיבי משהו, עכשיו זה לא שאני חושב ככה, אני השוותי את זה לחבר שלי.
הוא בעל מערכת bose am 5 ועם מגבר של פיוניר vsx-609 ושהוא שומע מוזיקה הסאב נשמע הרבה הרבה יותר טוב ואפקטיבי.
לאחר מחשבות רבות, ניסינו להחליף את המגבר אצלי וחיברנו את שלו, אך התוצאות היו זהות רק העוצמת הגבהה היתה טובה יותר.
למישהו יש פיתרון לבעיית הסאב שלהם?,
בתודה מראש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46385
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חשבת על זה שאולי זה נובע בגלל שיש לכם חדרים שונים עם תכונות אקוסטיות שונות?
- shlomy2000
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום ATP גם לי יש AM 10 כבר הרבה זמן ושמתי לב לבעיית חוסר הבס, אצלי הוא על מגבר של סוני STR - DE485.
א. שים לב שמיקמת את הסאב במקום נכון כלומר במקום סגור יחסית כי זה סאב לא הכי חזק(3 אלמנטים של 5 ורבע אינץ')
כך שזה יגביר את תהודתו.
הסאב מורגש יותר במצבים של סטריאו מאשר במצבים של 5.1.
נסה את אלה ותראה אן יש הבדל.
א. שים לב שמיקמת את הסאב במקום נכון כלומר במקום סגור יחסית כי זה סאב לא הכי חזק(3 אלמנטים של 5 ורבע אינץ')
כך שזה יגביר את תהודתו.
הסאב מורגש יותר במצבים של סטריאו מאשר במצבים של 5.1.
נסה את אלה ותראה אן יש הבדל.
ידוע שהחדרים עם אקוסטיקה שונה, אבל אתה יכול לדעת שעדיין קיים הבדל גדול!
הסאב של am10 לא מפיק כמעט באסים לעומת הam6 כאילו הוא סתם עומד שם ועושה מדי פעם באס, אבל כל הקטע שאם אני אגביר נורא עד הסוף אז הוא איך שהוא יתקרב לרמה הכי נמוכה של am6 שזה נורא עצוב.
אם אני אניח אותה בפניה מתחת לשולחן מחשב זה אומר שזה ישמש מין תיבת תהודה?
הסאב של am10 לא מפיק כמעט באסים לעומת הam6 כאילו הוא סתם עומד שם ועושה מדי פעם באס, אבל כל הקטע שאם אני אגביר נורא עד הסוף אז הוא איך שהוא יתקרב לרמה הכי נמוכה של am6 שזה נורא עצוב.
אם אני אניח אותה בפניה מתחת לשולחן מחשב זה אומר שזה ישמש מין תיבת תהודה?
- shlomy2000
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני זוכר שרשום שם בהוראות הצבה של הרמקולים שחשוב שהסאב יהיה בקרבת מקום מוצק..............
קודם כל זה באמת לא מובן איך הסאב של AM6 {שבא עם שתי וופרים 8''בתיבה אחת} בהרבה יותר טוב מכל הבחינות מAM10 זה היה אמור להיות ההפך לא הרי הדגם הזה עולה בהרבה יותר לא ככה?
לנו יש בסלון את AM6 כבר ארבע שנים אולי יותר אפילו הבנו את הדגם הזה מאמריקה במחיר מצחיק ולא תאמין לי אבל אני סחבתי תסאב + הרמקולים במזוודה {כרגיל אבא שלי עם השטויות שלו אל תדאג עלייך לא יעשו חיפוש במכס}
שומע אני הייתי מציע לך להוסיף סאב אקטיבי ואני ישלח לך הודעה בפרטי של מישהו שאני מכיר שעשה ככה עם דגם יותר מתקדם של BOSE
ומענין אותי לדעת בכמה רכשת תדגם הנ'ל?
לנו יש בסלון את AM6 כבר ארבע שנים אולי יותר אפילו הבנו את הדגם הזה מאמריקה במחיר מצחיק ולא תאמין לי אבל אני סחבתי תסאב + הרמקולים במזוודה {כרגיל אבא שלי עם השטויות שלו אל תדאג עלייך לא יעשו חיפוש במכס}
שומע אני הייתי מציע לך להוסיף סאב אקטיבי ואני ישלח לך הודעה בפרטי של מישהו שאני מכיר שעשה ככה עם דגם יותר מתקדם של BOSE
ומענין אותי לדעת בכמה רכשת תדגם הנ'ל?
אני קניתי את הדגם של AM6 ב- 2700 שקל לפני כ-5\6 שנים, כאן בארץ.
החבר שלי קנה את ה AM10 ב-6300 שקל לפני כשבועיים פלוס מינוס יום.
בכמה אתה קנית את שלך?
ועל איזה סאב אתה ממליץ לקנות?(גם לו יש את אותה בעיה?), לא קיבלתי הודעה בפרטי.
החבר שלי קנה את ה AM10 ב-6300 שקל לפני כשבועיים פלוס מינוס יום.
בכמה אתה קנית את שלך?
ועל איזה סאב אתה ממליץ לקנות?(גם לו יש את אותה בעיה?), לא קיבלתי הודעה בפרטי.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לי היה בזמנו AM10 מסדרה II , לאחר נסיונות כושלים לייצר בס (ע"י מיקום הסאב עם הפורט לקיר), ניגשתי וקניתי סאב אקטיבי של וורפידל, זה פתר את בעיות הבסים לצמיתות.
זהו סאב 12 אינץ במחיר סביר (1600 ש"ח).
זהו סאב 12 אינץ במחיר סביר (1600 ש"ח).
שמוליק ו.