התקנת תוכנות ל a200
היי,
אני רוצה להתקין Jukebox ו youtube ל a200 שלי ואני קצת תקוע.
אני משתמש בnmt csi אבל כשאני מנסה להתקין את ה oversight דרכו אני מקבל שגיאה 404 כל הזמן, יש דרך אחרת לעשות את זה ?
בנוסף, מאיפה אני יכול להוריד את התוסף של ה youtube ? לא מצאתי אותו ב csi...
אגב, המכשיר מעודכן לפירמוור האחרון וכל האפליקציות nmt מותקנות עליו...
תודה מראש
רן
אני רוצה להתקין Jukebox ו youtube ל a200 שלי ואני קצת תקוע.
אני משתמש בnmt csi אבל כשאני מנסה להתקין את ה oversight דרכו אני מקבל שגיאה 404 כל הזמן, יש דרך אחרת לעשות את זה ?
בנוסף, מאיפה אני יכול להוריד את התוסף של ה youtube ? לא מצאתי אותו ב csi...
אגב, המכשיר מעודכן לפירמוור האחרון וכל האפליקציות nmt מותקנות עליו...
תודה מראש
רן
אפליקציית יוטיוב כבר מותקנת במכשיר עם הקושחה האחרונה, חפש בתפריט הרשת תחת Apps .
רק על הדף הראשון בפורום יש איזה 2 או 3 פתרונות Jukebox מוכנות עם עברית ועם הוראות הכל, תבדוק אותם.
* אני אישית ויתרתי על פתרונות ה-JB הקיימים כי הם מחייבים HDD במכשיר או לא תומכים בכתוביות, אני מחכה לעדכון הקושחה הבאה
שאמורה להגיע עם JB פנימי קטלני ובתקווה עם תמיכה בכתוביות דרך MyiHome.
רק על הדף הראשון בפורום יש איזה 2 או 3 פתרונות Jukebox מוכנות עם עברית ועם הוראות הכל, תבדוק אותם.
* אני אישית ויתרתי על פתרונות ה-JB הקיימים כי הם מחייבים HDD במכשיר או לא תומכים בכתוביות, אני מחכה לעדכון הקושחה הבאה
שאמורה להגיע עם JB פנימי קטלני ובתקווה עם תמיכה בכתוביות דרך MyiHome.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
dahanran,
כנראה שהשרת ממנו יורד ה CSI לא היה זמין באותו רגע, נסה שוב במועד אחר.
נדב,
כתוביות כנראה שלא יתמכו בקרוב דרך MyiHome. רצוי לבדוק פתרונות אחרים כמו SMB/NFS.
עבור CSI, למה לא לעבוד עם DOK?
כנראה שהשרת ממנו יורד ה CSI לא היה זמין באותו רגע, נסה שוב במועד אחר.
נדב,
כתוביות כנראה שלא יתמכו בקרוב דרך MyiHome. רצוי לבדוק פתרונות אחרים כמו SMB/NFS.
עבור CSI, למה לא לעבוד עם DOK?
ziv_r,
אני חושב שרוב האפליקציות דרך CSI מחייבות HDD.
פתרונות JB הזמינים כיום דורשים HDD ואלה שלא דורשים HDD (כמו למשל YAMJ דרך MyiHome) לא תומכים בכתוביות.
כיום אני עובד בלי JB ונהנה מתמיכה מלאה בכתוביות אפילו ב-1080P בלי גמגום אחד, דרך MyiHome .
ניסיתי כמה פעמים להגדיר NFS וללא הצלחה, אם הקושחה הבאה לא תגיע עם JB תומך בכתוביות זה יהיה ממש מאכזב.
אני חושב שרוב האפליקציות דרך CSI מחייבות HDD.
פתרונות JB הזמינים כיום דורשים HDD ואלה שלא דורשים HDD (כמו למשל YAMJ דרך MyiHome) לא תומכים בכתוביות.
כיום אני עובד בלי JB ונהנה מתמיכה מלאה בכתוביות אפילו ב-1080P בלי גמגום אחד, דרך MyiHome .
ניסיתי כמה פעמים להגדיר NFS וללא הצלחה, אם הקושחה הבאה לא תגיע עם JB תומך בכתוביות זה יהיה ממש מאכזב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
נדב,
הקושחה הקרובה אמורה להגיע עם ה MovieJukeBox המובנה.
אפליקציות ה CSI אינן דורשות HDD פנימי.
הקושחה הקרובה אמורה להגיע עם ה MovieJukeBox המובנה.
אפליקציות ה CSI אינן דורשות HDD פנימי.
אני יודע, התכוונתי שזה יהיה מאכזב אם ה-JB שיגיע בקושחה הבאה לא יתמוך בכתוביות .
ב-FAQ של CSI כתוב שצריך HDD... אני מנסה כבר שעות ולא הולך לי וביצעתי כבר כל מה שהציעו, זה פשוט לא מצליח להתחבר והשם\סיסמא בטוח נכונים ולא שונו (NMT 1234) .
ב-FAQ של CSI כתוב שצריך HDD... אני מנסה כבר שעות ולא הולך לי וביצעתי כבר כל מה שהציעו, זה פשוט לא מצליח להתחבר והשם\סיסמא בטוח נכונים ולא שונו (NMT 1234) .