אז מה לקנות?! PRO 2011 או FIFA 2011

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
itzik_vip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

מזה שנים אני חובב מושבע של ה- PRO עוד מימי ה- PS1 את המשחק ב: PS3 של שנה שעברה PRO 2010 ממש לא אהבתי ב- 2009 הוא היה יותר מהנה לטעמי- אהבתי גם שאני יכול לעבור עם שחקן אחד הרבה שחקנים ללא בעייה, למרות שזה לא מציאותי אבל יותר כיף
שיחקתי השנה בדמו של ה: PRO והרגשתי שיפור מ: 2010 בעיקר במהירות ובגרפיקה אבל הפריע לי נושא הבעיטה לשער לחיצה קטנה ורגישה בשביל להבקיע הרגיש לי קצת מוזר, אולי זה רק בדמו גם לכם זה מפריע?
אההה וגם שהשם של השחקן מופיע מעל כל שחקן, מעצבן
אח''כ שיחקתי בדמו של FIFA היה לי קצת קשה להסתגל אבל התרשמתי איך שהמשחק רץ ומהגרפיקה ומהדיוק בפרטים הקטנים, היה נחמד לראות שבסוף המשחק רואים את כל הרגעים הגדולים וגם השידורים החוזרים לא רעים.

שורה תחתונה הכי חשוב לי ההנאה מהמשחק, יותר שערים, אפשרות לעבור מספר שחקנים בריצה, הבקעה של שערים גם מרחוק בקיצור Total Football :)
פחות חשוב לי גרפיקה, סאונד, בניית שחקן וכו'....
אז מה לקנות !!!???
* אם למישהו ממכם יש את שני המשחקים אשמח לקפוץ לביקור (Y)

דרך אגב בכדורסל השנה לא הייתה לי בעייה כי NBA2K11 לוקח בגדול (עכשיו הזמנתי אותו מ: SHOPTO)

תודה מראש
איציק

nadavya
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 849
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

אחרי שנתיים שבהם לא שידרגתי מפרו 2009 השנה החלטתי לקנות את הפרו 2011, שיחקתי בדמו של שני המשחקים ונהניתי יותר בפרו.
לטעמי גם הגרפיקה נראית יותר טוב בהרבה מהגרסאות הקודמות של הפרו.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

itzik_vip כתב:שורה תחתונה הכי חשוב לי ההנאה מהמשחק, יותר שערים, אפשרות לעבור מספר שחקנים בריצה, הבקעה של שערים גם מרחוק בקיצור Total Football :)
פחות חשוב לי גרפיקה, סאונד, בניית שחקן וכו'....
אז מה לקנות !!!???
* אם למישהו ממכם יש את שני המשחקים אשמח לקפוץ לביקור (Y)

דרך אגב בכדורסל השנה לא הייתה לי בעייה כי NBA2K11 לוקח בגדול (עכשיו הזמנתי אותו מ: SHOPTO)

תודה מראש
איציק
...
נראה לי שאתה תהנה יותר מ PRO, לי יש את FIFA ואני נהנה ממנו מאוד אך הרמה שלו השנה קשה. לא כזה פשוט לרוץ עם הכדור מבלי שיחטפו לך, לא כזה פשוט להבקיע שער, מסירות חייבות להיות מאוד מדויקות ובעיטות מרחוק (תגדיר רחוק) הן עניין נדיר מאוד.

לגבי הכדורסל, 2K11 לוקח בגדול ?! מה יש לקחת הוא היחידי בשוק, EA בכלל לא הוציאו את הכותר שלהם ובספק אם הוא ייצא עוד השנה-כך שזאת לא חוכמה גדולה.

itzik_vip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

לגבי הבעיטות מרחוק נגיד מחוץ לרחבת ה- 16 בעיטות ממרחקים 20- 25 מטר מהשער
אם מישהו שיחק בשני המשחקים (לא בדמו) ויכול להגיד לי את חוות דעתו לגבי הפרמטרים שציינתי זה יהיה מעולה
או אולי מישהו ירים את הכפפה ויסקר את המשחקים, תקדים ב- HT ביקורת משחקים :)

בכל זאת הבחירה קשה המבקרים אוהבים יותר את פיפא אבל בקרב הקהל יש העדפה ל - PRO

EA יוציאו בתחילת 2011 את NBA Elite 11, למה בגדול, כי הביקורות מהללים את המשחק כחווית הכדורסל הכי טובה אי פעם ולא כך כך נהנתי מ- NBA LIVE 2010

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #5 

itzik_vip כתב:לגבי הבעיטות מרחוק נגיד מחוץ לרחבת ה- 16 בעיטות ממרחקים 20- 25 מטר מהשער
אם מישהו שיחק בשני המשחקים (לא בדמו) ויכול להגיד לי את חוות דעתו לגבי הפרמטרים שציינתי זה יהיה מעולה
או אולי מישהו ירים את הכפפה ויסקר את המשחקים, תקדים ב- HT ביקורת משחקים :)

בכל זאת הבחירה קשה המבקרים אוהבים יותר את פיפא אבל בקרב הקהל יש העדפה ל - PRO

EA יוציאו בתחילת 2011 את NBA Elite 11, למה בגדול, כי הביקורות מהללים את המשחק כחווית הכדורסל הכי טובה אי פעם ולא כך כך נהנתי מ- NBA LIVE 2010
...
אני שיחקתי ומשחק ב 2 המשחקים ובפרו הרבה יותר שכיח להבקיע בבעיטות ממרחק במיוחד מחוץ לרחבה.
כבר כתבתי את דעתי בעבר שעבורי לפחות הפרו לוקח בגדול! המשחק הרבה יותר ריאלי,מהנה והגרפיקה לוקחת בגדול.
ה 2K11 זה לדעתי משחק הכדורסל הכי טוב שיצא אי פעם. EA בכדורסל לא שווה כלם. תהנה :))

ztamackao
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

גם אני הזמנתי את 2K11 (משופטו, מסתובב עכשיו איפשהוא בארץ),. מהדמואים קיבלתי את הרושם שהכותר של EA לא מתקרב ל2K.
אני רק מקווה ששיפרו את ה-AI, כי ב09 זה הגיע למצב שאתה יודע למי מוסרים באופן שיטתי בכל תחילת התקפה, ואז אפשר לחטוף.

itzik_vip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

תודה על ההמלצות (Y)

כמה שאלות לגבי ה- PRO
1. האם יש אפשרות להוריד את השמות מעל השחקנים? (סתם מפריע לטעמי, חבל שאי אפשר להוריד את הראדר)
2. ב- 2010 היה קשה לעבור שחקנים ב- 2009 היה די קל איך זה עובד ב- 2011, ניקח לדוגמא את מסי האם המציאות עולה על הדמיון ?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #8 

itzik_vip כתב:תודה על ההמלצות (Y)

כמה שאלות לגבי ה- PRO
1. האם יש אפשרות להוריד את השמות מעל השחקנים? (סתם מפריע לטעמי, חבל שאי אפשר להוריד את הראדר)
2. ב- 2010 היה קשה לעבור שחקנים ב- 2009 היה די קל איך זה עובד ב- 2011, ניקח לדוגמא את מסי האם המציאות עולה על הדמיון ?
...
עוד לא שיחקתי ב2011, אבל אני מציע שתאמץ לך העפת מבט לרדאר במקרים מסויימים. זה מאוד עוזר, ולמעשה מול שחקנים טובים באמת יהיה לך מאוד קשה לפרוץ את ההגנה ללא השימוש בו.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #9 

1- כן אפשר להוריד את שמות מעל השחקנים בהגדרות. לי יותר הפריע הקריין הנודניק שחוזר על אותו משפט אז הורדתי אותו :)
2 - אין לי ניסיון עבר בגרסאות קודמות לפרו 11 אז לא יכול לענות על הסוגייה הזו.

ושוב ממליץ בחום על הפרו.הגרפיקה פשוט מדהימה והמשחק עצמו שזה הדבר הכי חשוב לטעמי פשוט ריאלי מהיר ומדליק בניגוד לפיפא ( שוב זו רק דעתי,תומכי פיפא לא להתנפל עלי :) )

את הפיפא 11 קיבלתי עם הPS3 320 גיגה . את הפרו קניתי עצמאית. אני משחק 10 אחוז מהזמן בפיפא , ו 90 אחוז מהזמן בפרו.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #10 

עניין של טעם וריח ורק אתה יכול להחליט לבד מה אתה מעדיף.
אבל למה הדמו הוא לא אינדיקציה מספיק טובה בשבילך?
זה לא שתקבל חוויה שונה לגמרי במלא לגבי חווית המשחק עצמו אם נתעלם לרגע משאר הפיצ'רים כמו אונליין, מצב קריירה וכו'.
קובי

itzik_vip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

דמו זה עדיין לא גרסה סופית דוגמא לכך שאי אפשר להוריד את השמות של השחקנים בדמו ובגרסה הרשמית כן (לפי מה ש: ירקרק אמר) ברור שזו אותה משחקיות, אבל לפעמיים בדמו גם מורידים את הקריין דוג': NBA 2K11
וזה מוריד מחווית המשחק, לא זוכר אם בפרו דמו יש סאונד....

קראתי שרשור לגבי גרסת המשחק -עדכונים של שמות השחקנים (אולי זה כבר לא רלוונטי במידה שיש עדכון אוטומטי שמעדכן את שמות השחקנים)
אבל בכל זאת אני אני מזמין עדיף את הגרסה האמריקאית / אירופאית ? וחוץ משמות השחקנים המעודכנים יש הבדל אחר ?

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אם אתה משחק באונליין לך על האירופאית.
לפי ניסיון של אנשים פה ישנם משחקים שמחברים אותך לשרתים לפי איזור המשחק וכמובן שעדיף לך לשחק בשרתים האירופאים.
חוצמיזה מבחינת המחיר, ב-SHOPTO המשחק עולה 190 לא כולל משלוח שלדעתי יותר זול מכל מה שתמצא בארה"ב.

ורק לידיעתך, אני חושב שפיפא משחק הרבה יותר טוב :wink:
קובי

mikyt12
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #13 

דווקא השנה המבקרים אהבו יותר את PRO ראה למשל באתר IGN.COM המשחק קיבל ציון 9 בעוד ש-FIFA השנה קיבל את הציון 8.5

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #14 

אני אישית שיחקתי בשני הדמואים והחלטתי לרכוש את הפרו.
עניין השליטה מאד חשוב לי בשביל הכיף שלי והרגשתי יותר טוב בפרו.

הרבה אמרו שהם מצאו בפיפא 11 יותר טוב מהפרו השנה, אני לא נפלתי ולא הבנתי את הטענה הזו כ"כ אבל כל אחד וטעמו...

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #15 

אני גם חסיד של הפרו...
האמת שאת 2010 יחסית אהבתי למרות כל העליהום שהיה עליו. היו הרבה נקודות רעות אבל סה"כ המשחק עצמו היה מהנה.

2011 גם מהנה, על TOP PLAYER הקבוצה היריבה קצת לוחצת אותך בהגזמה אבל זה סוג של אתגר.
סה"כ גרפיקה טובה ומשחק מהנה.

יצא כבר פאטץ' שמוסיף את כל התלבושות, הליגות האמיתיות, הקבוצות והגביעים האמיתיים (דרום אפריקה 2010, יורו 2012).
מה שחסר זה רק מדים אמיתיים לחלק מהנבחרות זה יגיע בעדכונים הבאים.

למי שרכש את המשחק לPC, התנסיתם כבר באונליין? איך זה עובד לכם?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #16 

יש עדכונים גם לPS3?

KoSh5
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #17 

בוודאי... 8)

קיימות 2 אופציות עיקריות:

האחת, יש את העידכון הרישמי של KONAMI שיצא ב-12 לחודש והוא מותקן כשאתה מתחבר למשחק ויש לך קישוריות אינטרנט - באופן אוטומטי ואם לא אז יש לך שם בתפריט עידכונים ומשם זה יוריד לך אותו.

והשנייה, יש לך את מה שהח'ברה ב-WENB עושים ושם יש לך עידכונים של: העברות שחקנים, איצטדיונים נוספים, שמות מתוקנים לשחקנים, לקבוצות ומדים מעודכנים ממש עד הפרטים הקטנים... הח'ברה שם עושים עבודה ממש ממש טובה. העידכון הזה יצא עוד קודם לכן.
אני אישית עידכנתי אותו ואני ממש מרוצה!!! הנה הקישור:

http://winningelevenblog.com/blog/wenb- ... e-is-here/

הקוד BLES – 01021 שמדברים עליו בקישור הזה מופיע בדר"כ ע"ג הצד של האריזה למטה. ובמידה ויש לך קוד אחר למשל של בריטניה - אז יש להם גם עידכון לזה... פשוט תסתכל בעמוד הראשי.

מקווה שעזרתי ובברכת עונת PRO מבורכת,

קובי.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #18 

השרשור הזה מתחיל להדאיג אותי, חשבתי שגם כאן היו לא מעט שהמליצו על FIFA

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

יש, הם פשוט עסוקים בלשחק בו במקום להתקשקש פה :P
ומה איתך איתי, אתה לא FIFA GUY?
קדימה אנחנו צריכים עוד חברים לכוחות האופל :twisted:
קובי

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #20 

אני מודה שעוד לא שיחקתי בפרו 11 אבל לדעתי (ודעתי בלבד) פרו עד היום ממש לא היה ריאליסטי.
הוא יכול להיות מהנה, טוב או כל מה שתרצו. אבל ריאליסטי?!
א. זה לא הגיוני לבעוט באופן שיטתי ממרחק 30 מטר ולהכניס גול
ב. לעבור את השוער בכזאת קלות? נו באמת
ג. לרוץ עם שחקן הגנה לתוך רחבת ב16? נו באמת

אני לא אגיד לך לרוץ כמוני ולקנות פיפא 11, למה?
א. עוד לא החלטתי אם הוא מספיק טוב.
ב. שאלוהים יעזור לי עם מה שהם עוש בפנדלים!
ג. המסירות די מעצבנות אבל (וזה אבל גדול) שחקני פרו משום מה מצליחים להסתדר איתם.

לכל אחד יש יתרונות וחסרונות, אני חושב שזה נטו טעם אישי!
ולכן יותר ממומלץ לשחק בדמו של שני המשחקים

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”