הפעלתי את האופציה לגוקבוקס לעטיפות סרטים ורקעים והכל עובד מצויין רק שהדיפדוף בין הסרטים ממש איטי(משתמש כרגע בדיסק קשיח חיצוני 500GB),האם למישהו יש פיתרון לבעיית מהירות הדיפדוף?
אקסטרימר פרו עזרה בבקשה
לאחרונה רכשתי אקסטרימר פרו,כנגן סרטים לצרכים שלי הוא ממש עושה עבודתו בצורה מעולה!
הפעלתי את האופציה לגוקבוקס לעטיפות סרטים ורקעים והכל עובד מצויין רק שהדיפדוף בין הסרטים ממש איטי(משתמש כרגע בדיסק קשיח חיצוני 500GB),האם למישהו יש פיתרון לבעיית מהירות הדיפדוף?

- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אני משתמש בדיסק פנימי 500GB וכמו כן הגדרתי דרך הממשק הוובי (התחברתי לאקסטרימר דרך המחשב) שישמור את התמונות על ההארד-דיסק (CACHE) וזה רץ די מהר.
יש לי בעיות אחרות - הוא לא מראה לי את תקציר הסרט משום מה, רק את התמונות עטיפה ורקע.
ליאור.
יש לי בעיות אחרות - הוא לא מראה לי את תקציר הסרט משום מה, רק את התמונות עטיפה ורקע.
ליאור.
- liorreem
- חבר ותיק

כן. אני לא מעוניין כמובן להגדיר כל סרט ידנית.
יש מקרים (כשאני מבצע סריקת ONLINE חדשה), שכל סרט מופיע פעמיים פעם עם תוכן ופעם בלי.
לא ברור לי עדיין.
הורדתי את גרסת ה-JB האחרונה.
אני רוצה לפרמט את ההארדיסק ולנסות שוב.
יש מקרים (כשאני מבצע סריקת ONLINE חדשה), שכל סרט מופיע פעמיים פעם עם תוכן ופעם בלי.
לא ברור לי עדיין.
הורדתי את גרסת ה-JB האחרונה.
אני רוצה לפרמט את ההארדיסק ולנסות שוב.
- liorreem
- חבר ותיק

הגדרתי דרך הממשק הוובי (במחשב) שכל הקבצים של ה-JB ישמרו על ההארדיסק הפנימי של האקסטרימר.
אני לא אוהב שהוא ממלא לי את התיקיות של הסרטים בקבצי התמונה שלו.
ניסיתי מספר פעמים למחוק את כל הדטהבייס (תמונות+הגדרות).
דרך הממשק הוובי יש שליטה טובה בעניינים.
אתה יכול להגדיר לו בדיוק מה למחוק.
אני לא אוהב שהוא ממלא לי את התיקיות של הסרטים בקבצי התמונה שלו.
ניסיתי מספר פעמים למחוק את כל הדטהבייס (תמונות+הגדרות).
דרך הממשק הוובי יש שליטה טובה בעניינים.
אתה יכול להגדיר לו בדיוק מה למחוק.