שאלה לגבי Full Screan Video

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
yigal2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

נתונים בסיסיים:

מערכת ההפעלה Win7

כרטיס מסך: Nvidia Geforce 8400GS

מסך טלויזיה: יחס אות 16:9
מסך מחשב: יחס אות 3:4

המחשב מחובר למוניטור בחיבור אנאלוגי ולטלויזיה בחיבור DVI TO HDMI את הקול אני מוציא לטלויזיה באופן אנאלוגי.

המטרה: הצגת סרטים ע"ג הטלויזיה במסך מלא. כלומר המשך שימוש רגיל במוניטור ובעת פתיחת קובץ וידאו המוניטור ממשיך לתפקד כרגיל (הוידאו ישודר במוניטור כרגיל) ובמקביל יפתח אוטומטית במסך מלא ע"ג צג הטלויזיה (ללא לקשר לגודלו במונייטור שממשיך להיות נתון לשליטה מלאה). כלומר מצב בו המוניטור מתפקד רגיל אך בעת פתיחת קובץ וידאו ישודר לטלויזיה פלט וידאו במסך מלא.

מבירור שערכתי הפיצ'ר שמאפשר אינו קיים בכרטיס המסך שלי (8400GS). אולם, מדובר בפיצ'ר נפוץ הקיים כמעט בכל כרטיסי המסך.
ב- ATI הפיצ'ר מכונה Theater Mode וב- Nvidia הפיצ'ר מכונה PureVideo.

מחיפוש בגולל עולה כי משתמשים רבים בשתי החברות מתלוננים על קשיים בהפעלת הפיצ'ר תחת חלונות 7 ולפני שארכוש כרטיס מסך אשמח לדעת אם למישהו כאן יש נסיון מוצלח בהפעלת הפיצ'ר הנ"ל באמצעות חלונות 7.

תודה, יגאל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

מוניטור? חיבור אנלוגי הכוונה ל VGA?

מה המטרה הסופית?
לא יותר פשוט לעבוד עם מצב "מורחב"
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

yigal2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה MP
החיבור של המוניטור אנלוגי - D-SUB15.

לעבוד במצב מורחב זה לא נח כיון שאני מעונין להמשיך לעבוד במחשב בעוד מישהו צופה בסרט בטלויזיה.

המטרה הסופית היא:
1. להשתמש בכל 1 מן המסכים ברזולציה המיטבית (במקרה שלי 720*1280 במוניטור ובטלויזיה ב- 1366x768)
2. שהוידאו בטלויזיה יוצג על מסך מלא גם כשבמוניטור הוידאו מוצג על מסך חלקי.

אציין שבעבר הרחוק עשיתי זאת על ידי כרטיס פשוט מאוד ללא כל בעיה ובעיקרון ידוע לי שהמון כרטיסי מסך תומכים בכך אלא שחלונות 7 משום מה זה הפונקציה הזו אינה נתמכת (הדרייברים המתאימים לחלונות 7 אינם תמוכים בפונקציה- עפ"י מה שהבנתי מנסיון של אחרים).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”