מס' בעיות עם וכמה שאלות לגבי yes max total
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
היי אנשים,
אז ככה:
1, כרגה הוא מחובר דרך קומפוננט לCRT הישנה כי יש שיפוצים באחד החדרים ואני נפתר ממנה בקרוב
הבעיה שלא ניתן לבחור ב הגדרות ב SD, ליתר דיוק ניתן ,רק שזה חוזר ל HD כל הזמן.
המצב הוא כזה שסרטי 16:9 מתוכים למעלה ולמתה ולא ניתן להגדיר כמו בממירים הישנים שיחתוך אותה בצדדים ,
ניסיתי גם SVIDEO, ניסיתי קומפוסיט רגיל, זה לא עזר, שיחקתי עם הגדרות ה HD, הגדרתי 576I,
אבל עדין לא יכול לגרום לממיר להשתמש בהגדרות של SD, איפו הבעיה פה ?
סרטי 4:3 נמתכים חח (המסך הוא 4:3) אבל ב HD מוגדר 16:9 ואין משהוא אחר וזה מעצבן .
2. איך לעזזל בוחרים תרגום וכתוביות ? (חוץ מדרך התפריט הראשי) כמו שהיה בממיר ישן.
ודבר אחרון ,איך להגדיר שלט ל NEC? (אני מדבר על הגדרת שלט בהגדרות של הממיר)
אז ככה:
1, כרגה הוא מחובר דרך קומפוננט לCRT הישנה כי יש שיפוצים באחד החדרים ואני נפתר ממנה בקרוב
הבעיה שלא ניתן לבחור ב הגדרות ב SD, ליתר דיוק ניתן ,רק שזה חוזר ל HD כל הזמן.
המצב הוא כזה שסרטי 16:9 מתוכים למעלה ולמתה ולא ניתן להגדיר כמו בממירים הישנים שיחתוך אותה בצדדים ,
ניסיתי גם SVIDEO, ניסיתי קומפוסיט רגיל, זה לא עזר, שיחקתי עם הגדרות ה HD, הגדרתי 576I,
אבל עדין לא יכול לגרום לממיר להשתמש בהגדרות של SD, איפו הבעיה פה ?
סרטי 4:3 נמתכים חח (המסך הוא 4:3) אבל ב HD מוגדר 16:9 ואין משהוא אחר וזה מעצבן .
2. איך לעזזל בוחרים תרגום וכתוביות ? (חוץ מדרך התפריט הראשי) כמו שהיה בממיר ישן.
ודבר אחרון ,איך להגדיר שלט ל NEC? (אני מדבר על הגדרת שלט בהגדרות של הממיר)
-
denis29
- חבר ותיק

עם תרגום הסתסתדרתי
עם מצב NEC גם
רק עם פורמט שידור לא
שאני בוחר ב SD, לא משנה באיזה חיבור ,לא מופיעה לי בתחתית המסך האיקון של YES.
עם מצב NEC גם
רק עם פורמט שידור לא
שאני בוחר ב SD, לא משנה באיזה חיבור ,לא מופיעה לי בתחתית המסך האיקון של YES.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

רק עכשיו סמתי לב שזה פשוט משולב ,ראיתי שעם אני משנה משהוא ב חיבר HD לא משתנה כלום
כי זה מחובר ב SVIDEO, תראה מה שאני רוצה זה מצב letterbox ב 16:9 אבל יש רק pillarbox
*אני מדבר על חיבור SD רק ,ומה שלא ניסיתי לא ניתן לחתוך את השוליים כמו ב ממיר ישן ..ואני תוהה
עם פספתי משהוא ?
כי זה מחובר ב SVIDEO, תראה מה שאני רוצה זה מצב letterbox ב 16:9 אבל יש רק pillarbox
*אני מדבר על חיבור SD רק ,ומה שלא ניסיתי לא ניתן לחתוך את השוליים כמו ב ממיר ישן ..ואני תוהה
עם פספתי משהוא ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

הרבה צפיות ואין תגובות נוסופות ? בכל מקרה אני כבר יסתדר עם זה כמה ימים.
מה שכן, יש לכם עולי איזה טיפים נוספים לשימוש?
מה שכן, יש לכם עולי איזה טיפים נוספים לשימוש?